18.4 C
Karabük
26 Nisan Cuma 2024

Ateşi yükseltirim yeter ki odun olsun

Günaydın ülkemin güzel insanlarına, Montana çetesine, kentimin sokaklarına, Yenimahalle eşrafına da Günaydın.

Ne seçimmiş arkadaş çıkmayan kalmadı, konuşulmayan olmadı. Bu kadar kısa bir zaman dilimine sığdırılan bu seçim tarihe geçecek Karabük’te. Nasıl mı göreceksiniz belden aşağılar bile konuşulacak.

Her şey mubah sayılacak, herkes birbirinin kuyusunu kazacak, birileri de ateşe sürekli odun taşıyacak. Dün gece şöyle bir düşündüm. Sevdiğim bu mesleği bu kentin kazanımları için hep düzgün yapmaya çalıştığım için önce hafiften gururlandım sonra kendimle dalga geçtim. Bırak dedim ya kim yanarsa yansın eğer ateşi harlamazsan bir odun da sen atmazsan hatırım kalır. Tabii ya bu kent insanı bunu seviyor ne Karabük için mücadele verdiğine bakıyor, neden bu kentin insanları için yaptığın ve yapacağın güzel şeyleri umursuyor. Ateşi ne kadar çok alevlendirdiğin önemli onlar için. Kimin yandığına, nasıl yandığına, niçin yandığına falan bakan yok ne kadar yandığını merak ediyor memleketimin insanı, ateşin ne kadar yükseğe çıktığı onun merak ettiği, ateş ne kadar çoğalırsa o kadar çok yanan olacağı ve o ateşin bir gün onada sıçrayacağı aklına gelmiyor.

Ben kucağımı doldurdum odunla bu ateşi sürekli harlarım merak etmeyin.

Ak partinin bu seçimler de 34 milletvekili aday adayının 16’sın da yurt dışına çıkma yasağı bulunuyormuş. Bunların içinde Fetö terör örgütü ile ilgili durumlar nedeniyle bu yasağı alanlar olabileceği konuşuluyor. Bu aday adaylarının bazılarının birinci derece de akrabaları içinde Kanun Hükmünde Kararname ile mesleklerinden ihraç edilmiş kişilerin olduklarından bahsediliyor. Bende bunu anlamam arkadaş bu kadar sıkıntın var ve bu kentte hiç bir şey saklı kalmayacağına göre ne diye aday adayı olursun bunları sokaklar da konuşturursun. Yarın bu konu doğru çıkarsa ve bu 16 isim basın mensupları tarafından öğrenilirse yazacaklar, yada birinci derece akrabaları KHK ile ihraç olmuş fetöcü kabul edilmiş aday adaylarını da yazacaklar.

Benden söylemesi. Ben ateşi yükseltirim yeter ki odun olsun….

İnsanların geçmişleri ne kadar çabalarsanız çabalayın arkasından gelir peşini bırakmaz. Sadece Ak parti adayları ile ilgili değil elbet bu geçmiş olayı. Diğer siyasi partilerin adaylarının geçmişlerini araştırır bu kent insanı merak eder. En yakın olduğu kişi bilgi verir geçmişi ile ilgili yaptıkları yada yapamadıkları ile ilgili arkadaşının geri de bıraktıklarının. Muhakkak verir ve bu seçim icraatlar dan çok bunların konuşulacağı bir seçim olur. Zaten bu kent icraatları çok önemsemez yada yapılacak hizmetlere bakmaz ateş ne kadar yüksek ona bakar ve seyreder.

Günün Sözü…
Rüyaları Gerçekleştirmenin En Kısa Yolu
UYANMAKTIR.

Abisinin Nettiinnnn!

840

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler