13.5 C
Karabük
27 Nisan Cumartesi 2024

Transfer sayısı 20 oldu

Kardemir Karabükspor 1’i kiralık, 1’i yabancı 2 transfer daha gerçekleştirdi ve toplam sayı da 20 oldu. Bursaspor’dan kiralanan Oğuzhan Aynaoğlu, forvette sağ kenarda oynuyor. Rumen Neagu’da ön liberoda görev yapıyor. Bu 2 futbolcuda, yarın oynanacak olan Balıkesirspor maçında, görev almaları zor. Takımla henüz 2 idmana çıkmış durumdalar.

1’de santrafor alınacak. Böylece ileri uç mevkisine 2 yeni isim alınmış olacak. Gerekli miydi? Evet. Fazlası ile gerekli idi. Karabükspor’un şuanda ileri uç mevkiinde oynayan Alexe, İlhan ve Zenke ilerde topu tutup, ne rakibi zorlayabiliyorlar, ne de kendi arkadaşlarını rahatlatabiliyorlar.

En azından forma savaşı olur. Dahası Köksal’da var. Alınacak santrafor ile, forvette 6 isim olmuş oluyor. 3 asil, 3 yedek, orta alanda da Neagu’nun gelmesi ile (şayet iyi oynarsa) sorun kalmamış olacak. Neagu ön liberoda oynayacak. Yanında da Gökhan, Recep ve Bekir var. Bu mevkide de Recep ön planda. Geldik savunmaya. Kerim Zengin ve Ergün Teber formayı alırlar ise, çıkarmazlar. Stoper Cemil’de fırsat kolluyor. Rıza veya Kokalovic’in hata yapmasını bekleyecek. Kaleci Adriano bize göre hala soru işareti.

Alınacak santrafor ile, yabancı sayısı 6 olacak. Olunca da 1 yabancıya kulübe yolu gözükecek. 21 yeni transfer. Alt yapıdan 3 profesyonel Bahadır (kaleci), Alpay ve Emre Sorgun ve 2 amatör (Mustafa ve Rıza) ile, sayıda 26’ya çıkmış olur.

Yani eskilerden kalan Onur Canik’te gidebilir. Zaten Sayın Hüseyin Kalpar’da bu futbolcuyu düşünmüyor gibi.
Son maçta oyuna sokmak için ısındırmadı. Bu arada Selim adında ki futbolcu, Gölcükspor’a kiralandı. Genç Burak’ta İstanbul Sultanbeyli’ye kiralanmıştı. Yarın ki maçı merakla bekliyoruz. Bakalım nasıl oynayacağız? Bu defa bari iyi oynayalım. İyi oynamadan 2 defa sıçradık, 3.sü olmaz.
Sonra ara var. Ondan sonra da Yücel hocanın Malatya’sı gelecek. Pazartesi’de transfer bitecek.
Ha unutmadan protokol tribününü unuttum zannetmeyin, yok öyle. Biletçi Muzaffer 200 Tl’ye kombine alacak. Birileri bedavadan üstelikle protokolde olacak. Kombineyi tabi satamazsın.

496

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler