13.6 C
Karabük
27 Nisan Cumartesi 2024

Sosyal medyada her paylaşıma itibar etmeyin

İnternet ve sosyal medya 7’den 77’ye her yaş ve her kesim tarafından kullanılmaya başladı. İnternet kullanımının son 5 yıl içinde yoğun olarak artış gösterdiği ülkemizde internetin faydası olduğu kadar zararları da ortaya çıkmaya başladı.

Yeni kurulan internet haber siteleri ile birlikte sosyal medyada bazı sahte hesapların "itibarsızlaştırma" kampanyası ciddi boyutta tehlike oluşturuyor.

Karabük’te son 3-4 ayda internet haber sitesi adı altında kurulan "mantar gibi türeyen" birçok internet sitesi taraflı yayınlarıyla dikkat çekiyor.

Diğer taraftan sosyal medyada sahte isimlerle açılan hesaplardan yapılan paylaşımlar kişi ve kuruluşlara zarar veriyor.

İyi Parti Karabük İl Başkanı Mehmet Aksoy bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Dün gece itibari ile sosyal medya üzerinden bir takım şer odaklarının Millet İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Dursun Altıparmak’ın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal ile gizli görüşme yaptığımıza dair kirli ve ahlak dışı Siyaset adabına uymayan etik dışı paylaşımlar, yazılar ve görsel montajlamalar yapılarak servis edilmektedir.

Millet İttifakı olarak hiçbir zaman böyle kirli bir tezgahın içinde yer almadığımızı bilmenizi ister, böyle bir görüşmenin de asla ve asla gerçekleşmediğini beyan ederiz.

Millet İttifakı olarak nezaketen her parti mensubu ile görüşür ve karşılaşabilir. Ancak bu karşılaşmalarımızdan dolayı halkımız ile bizim aramıza nifak tohumları ekmeye çalışan şer odakları asla başaralı olamayacaktır.

Biz Millet İttifakı olarak siyasi ahlak ve toplum terbiyesi bilincinde seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Başarımızın tescil edildiği şu günlerde Millet ittifakı ve Adayı Dursun Altıparmak’tan korkan kesimler bu tarz çağ dışı ahlaksız yöntemlere başvurarak İttifakımızı ve Başkan adayımızı karalamak istemektedirler.

Halkımızın bunlara inanmaması önemle rica eder, Martın sonunda ki; bahar da Karabük’ün İyi olacağını ilan ederiz.

Diğer taraftan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz bahse konu paylaşım altına yaptığı yorumla savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

 

 

7171

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler