12.5 C
Karabük
27 Nisan Cumartesi 2024

Karabükspor'da belgeler ortaya çıktı

Kardemir Karabükspor’un yaşadığı krizin nedenleri ortaya çıkmaya başladı. Twitter’da paylaşılan belgeler spor siteleri tarafından FLAŞ haber olarak yayınlandı.

İşte Karabükspor hakkında yayınlanan haberlerden alıntılar;

Türkiye’de yaşanan menajer vurgunlarına bir yenisi de Kardemir Karabükspor’da eklendi. Daha önce Antalyaspor’da Gültekin Gencer ve Nafız Tanır döneminde yaşanan menajer vurgununun bir benzeri Süper Lig ekibi Karabükspor’da yaşanıyor.

Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin’in, "Karabükspor en fazla menajer ücreti ödeyen takımlardan birisi. Yaklaşık 6 milyon 300 bin TL menajerlik ücretimiz var. Maalesef bu konuda böyle bir zaafımız var. En fazla menajerlik ücreti kulüp Fenerbahçe sonra biz geliyoruz" açıklamalarının ardından Karabükspor Media’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Kardemir Karabükspor 2016-17 giderleri ortaya çıktı!

CEO Hakan Ayvaz’ın, Kardemir Karabükspor’un içinde bulunduğu durum üzerine Kardemir’e yazdığı dilekçe ve Kardemir’den acil olarak 150M istediği belgeler ortaya çıktı!

2016/17 sezonuna ait Kardemir Karabükspor yönetiminin faturasız ve belgesiz olarak yaptığı deplasman ve altyapı giderleri ortaya çıktı! 4 ayda deplasman ve altyapı giderleri toplam 1.6 Milyon tutmuş.

Ziya Ünsal yönetimi, Eski başkan Hikmet Ferudun Tankut ve eski futbol direktörü Tolga Gül’ün şahsi olabilecek harcamalarının araştırılmalarını talep etmiş.

Hamidou Traore transferinde futbolcunun menajeri TFF ‘ nin resmi sitesine göre Ahmet Bulut olarak görülmesine rağmen, TFF tarafından menajer olmadığı doğrulatılan Bayram Uğurlu’ya menajer komisyonu olarak 1.64 Milyon ödendiğine ait belgeler ortaya çıktı!

3NisanCom Sitesi gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.

2490

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler