15.3 C
Karabük
26 Nisan Cuma 2024

Kahpeliğin bu kadarına pes!

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastahanesinin bir dönem Fetö Terör Örgütüne mensup terörist ve terörist yandaşlarının inisiyatifinde olduğuna dair epey iddia gündeme geldi. Hatta konuya dair çok yönlü araştırmalar yapıldı, tahkikatleri devam edenler var. Ve ne hikmetse Karabük genelinde örgütlenen Fetö terör örgütü üyeleri gözden kayboldular.

KARABÜK HALKININ TANIYIP BİLDİĞİ SİMALAR BİRDEN BAŞKA GÖRÜNÜMLERE BÜRÜNDÜLER. ÇEŞİTLİ STK’LARIN BÜNYELERİNE MONTE EDİLDİĞİNE DAİR EPEY İDDİA VAR!
Karabük’ün terörle mücadelede epey mesafe kaydettiğini biliyoruz. Karabük üniversitesi eski rektörü Burhanettin Uysal şimdi nerede AK Parti MİLLETVEKİLİ! 

Fetö ile mücadelede bir çok şeyin yapıldığına dair ön plana çıkarılan isimlerinden..

Safranbolu Belediye Başkanını Kim Getirmişti Oraya?

Sahi Safranbolu Belediye başkanını kim getirmişti oraya? Burhanettin Uysal’ın bölgedeki Fetö terör örgütüne dair operasyonlarda ya da rotasyonlarda, tahkikatlerde ne gibi rol ve roller aldığını merak ediyoruz.. Sahi Burhanettin Uysal’da bir zamanlar “uçan şeyh”in yanına gitmiş miydi? Olayı salt Karabük üzerinden değil, tüm ülke genelinden hesap ederek değerlendirmeye çalışıyorum.
Bu yerel yöneticilerde çavuş ahbab ilişkisi, akraba yakınlık ilişkisi, partili bürokrat ilişkisi olduğu sürece bir milim bir samimiyet olmadığını söylemek mümkün..

Kimsiniz kardeşim siz?

Hasbel kader yerleştiğiniz, yamandığınız koltukları kimler adına kullanıyorsunuz? Fetö terör örgütü ile mücadelede hala şerefsizlik yapanlar var. Bu milletvekili de olsa öyle, yerel yönetici olsa da öyle, parti kademesinde en küçük bir misyon edinen içinde öyle. Reisin Fetö terör örgütüne dönük mücadelesinde en temel hareket noktasının devlet kurumları, parti teşkilatları içindeki çıkar grupları ve kahpeleri temizlemesi olacaktır!

Bu kadar yeter!

Kahpeliğin bu kadarına pes! Tez elden bütün bir yapı temizlenecek arkadaş. Bu olmadığı sürece Reisten başkasının Fetö ile mücadele ettiğine inanmıyorum. Bir de bu vatanın SOYLU evladının samimiyeti ve kararlılığına inanıyorum.

Gerisi boş ve hikâye..
Bu işi bitirin!

Adil Öksüz’ün kardeşini Karabük Üniversitesine akademik personel olarak atayan ellerin uzandığı ilişkiler ağına dönük aklımda deli sorular… Mehmet Ali ŞAHİN’den başlayarak şu anki aktif bölge milletvekilliği yapan, geçmiş dönem milletvekilleri silsilesinin masaya yatırılması gerekiyor! Hatta Türkiye Polis Teşkilatı imamı olarak adları lanse edilen ve oraya kadar etki gücü yüksek siyasi ayağın nelere el uzaktıklarının bilinmesinin Adil Öksüz vakıasını da çözeceği kanatindeyim.

Adil Öksüz gibi darbe planlayıcısı ve kurmay bir aktörün, Karabük gibi bir yerde kardeşinin istihdam edilmesinin ardında derin bağlantılar var! Burhanettin Uysal, Mehmet Ceylan, Mehmet Ali Şahin üzerinden Fetö ile mücadelede katkıları, aksiyonerliklerinin bilinmesi ve kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor diye düşünüyorum.

Ülke genelinde denklemler çözülmeden verilen mücadelenin aynen Ergenekon davalarına dönüştürülmesi çabalarının olması boşuna değil!
Sayın Bakan adınıza yakışır bir adalet tecellisini icra ettireceğinize inanıyoruz. Fetö ile mücadele bir takım ilişkiler ve bağlantıların sizinle çıkarılacağına inanıyorum.
Bahse konu olan mevzular üzerinde daha derin tahkikatleri ivedi olarak yapacağınıza inanıyoruz.

Bu işi bitirin!

Ülke Postası/ Binnur Günay

Alıntı http://www.ulkepostasi.com/siyaset/kahpeligin-kadarina-pes-27042.html

11694

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler