13 C
Karabük
2 Mayıs Perşembe 2024

TSO'da kahvaltı fiyaskosu yaşandı

Referanduma 4 gün Kala Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafında İstişare toplantısı adı altında düzenlenen ve AKP Milletvekilleri ile evet cephesinin kurmaylarının katıldığı propoganda kahvaltısına beklenen katılım sağlanamayınca TSO yöneticileri ve siyasilerin yüzleri asıldı.

Kahvaltı öncesinde oda yönetiminin tüm üyelere defalarca sms ile duyuru yapmaına rağmen katılımın azlığı esnaf ve tüccarın odanın siyasete bulaşmaması gerektiğinin işareti olarak değerlendirildi.

"Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının yaptığı çağırıyı üzüntüyle ve esefle karşıladık. Referandum konusunda istişare toplantısı yapmak için AKP Milletvekilleri, AKP  İl Başkanı, MHP  İl Başkanı ve Belediye Başkanının katılımı ile kahvaltılı toplantı yapılacağının Ticaret Odası üyelerine duyurulması, ana muhalefet partisinin yok sayılması kabul edilebilir bir durum değildir. Umarım TSO Başkanı bu toplantıyı ve kahvaltıyı yönetim kurulunun onayı ile ve kendi maddi imkânları ile yapıyordur. Bu çağrıyı yapanlar Ticaret ve Sanayi Odası’nı kendi siyasi düşünce ve amaçları doğrultusunda kullanmanın hukuki ve cezai sorumluluğuna katlanmak zorunda kalacaktır. Siyasetin dışında tutulması ve tarafsız olması gereken TSO’nun bu şekilde kullanılmasını şiddetle protesto ediyoruz.." dedi.

Partili bir TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın, bu girişiminin, “Partili bir Cumhurbaşkanlığı” olduğunda neler olabileceğini göstermesi bakımından son derece önemli bir gösterge olduğunu düşünüyoruz.


Haber-Fotoğraf / www.karabukbizhaber.com

1823

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler