18.4 C
Karabük
26 Nisan Cuma 2024

Metin Başkaya vefat etti

Karabük Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi MHP Meclis üyesi, Belediye Başkan yardımcısı Metin Başkaya bu sabah vefat etti.

Kanser hastalığı ile mücadele eden Metin Başkaya bu sabah Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Karabük’te ülkücü camiasının sevilen ismi, Karabük’ün güzide takımı Kardemir Karabükspor’un fanatik taraftarı olarak da bilinen Metin Başkaya bugün Kurtuluş Mahallesi 120 Evler Cami’nde kılınacak ikindi namazı ardından Beşbinevler Aile Mezarlığına defnedilecek.

3 Nisan haber sitesi yönetimi olarak, Metin Başkaya’ya Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Metin Başkaya Kimdir?

1968 Karabük doğumlu. İlk, orta ve liseyi Karabük’te okudu. Trakya Üniversitesi mezunu. Okul bittikten sonra 1989 yılında ilk ülkü ocakları ile tanıştı.

Ülkü ocaklarının yönetimlerinde bulundu. 1993’yılından 1997’ye kadar parti içinde ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe sekreterliği görevinde bulundu.

O dönemler Karabük, Zonguldak’a bağlı bir ilçeydi. 2006’da Nurhan Barışkan ve ekibiyle İl Yönetimi görevine geldi, il sekreterliği görevini üstlendi.

2009 Yerel Seçimlerde Rafet Vergili’nin Başkan adaylığında, Belediye Meclis adayı oldu ve MHP’nin Karabük’te seçimi kazanmasıyla Belediye Meclis üyesi oldu.

İlk yılda Karabük Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yaptı. İkinci sene de yaklaşık bir yıl Karabük Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 1998 yılından bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev yaptı.

Evli iki çocuk babası

 

3465

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler