12.7 C
Karabük
22 Nisan Pazartesi 2024

Karabük Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı

İstanbul medyasına gitmemiş Karabük’te yerel muhabirlik yapıyorum, eski milletvekili İlhami Yılmaz’ın sahibi olduğu Kanal 78 tv’deyim. 2001 yılı falan sanırım.

Erdoğan Gökçe’nin büyük sıkıntılarla kurduğu Karabük Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçlarını içerde, dışarıda hiç kaçırmıyorum onlarla karda kışta maçlara gidip röportajlar yapıyor, tv’da klipler hazırlıyor, yaşama Sevinçlerine ortak oluyorum, manevi olarak hep destekliyorum.

Yıllardır Karabük’te spor muhabiri olan arkadaş engelli olmasına rağmen maçları bırak ağzına almıyor engelli basketbolcuları çünkü rant yok orda. Sonra aklıma bir proje geliyor o zaman yüzyılın vurguncusu Ferudun Tankut’la aram iyi bir canlı yayında gel başkan bu takımı Kardemir KARABÜKSPOR bünyesine katalım diyorum çocuklar hem sıkıntılarından kurtulsun, hem şehri temsil eden güçlü bir takımımız olur diyorum.

ALLAHI VAR Tankut tamam diyor. Fikret ve Erdoğan Gökçe kardeşlerde devreye giriyor ve Karabük Engelli Basketbol takımı Kardemir KARABÜKSPOR bünyesine katılıyor. Takıma para geliyor daha iyi imkanlar geliyor para olunca engelli muhabir maçlara gelmeye başlıyor. Sonra takıma kardeşi de engelli takımında oynayan işadamı Durmuş Yalçın yönetici oluyor.

2.ligden,1.lige yükselme maçında takım adına yemek verilecek Erdoğan Gökçe beni arayarak bu takımda en çok senin hakkın var mutlaka bekliyorum diyor, yemek önemli değil çocuklara destek olmak için gelirim tamam ağabey diyorum.

Yarım saat sonra Erdoğan Gökçe’den bir telefon biz yemeği iptal ettik diyor tamam abim diyorum. Bir gün sonra başka yerel tv’larda izliyorum yemek iptal değil, sıkıntılı zamanlarda ortada olmayan tüm basın mensupları orda sadece biz yokuz Kanal 78 yok.

Çok gücüme gidiyor bu olay ve Erdoğan Gökçe’yi arıyorum yaptığın adilik biz bir yemeklik adamlar mıyız deyince gerçeği öğreniyorum. İki Ovacıklı Durmuş Yalçın ve İlhami Yılmaz birbiriyle iş dünyası ve siyaset yüzünden kavgalı ve Durmuş Yalçın, İlhami Yılmaz’ın Kanal 78 tv gelemez diyor sinek ikili Erdoğan Gökçe’de bu takımda Mustafa Çevik’in emeği çok diyemiyor tamam diyor, bizi meze yapıyorlar arada.

Bende tv’da Durmuş Yalçın’a Kayahan’ın be delikli kaval şarkısı ile bir klip yapıp yerden yere vuruyorum kendisini.
Engelli sporcular üzerinden siyaset yapamazsın kişisel kinini dökemezsin diyor açıyor ağzımı yumuyorum gözümü. Sonra nemi oluyor burayı iyi okuyun dostlar çok iyi okuyun. Bir hafta sonra KARABÜKSPOR maçında engelli basketbolcular ile stat önünde karşılaşıyorum takım KARABÜKSPOR olmadan para yokken kader birliği yaptığım adamlar başta kaptan Ziya olmak üzere anneme küfür yapıyor niye Durmuş Yalçın’a sallamışım diyorlar,

Yenimahalle Çamdibi’nden çocukluk arkadaşım Yakup sağlam olsam seni tekme tokat döverdim diyor. Küfürleri bir güzel yiyip sadece tek kelime ediyorum çok NANKÖRMÜŞSÜNÜZ.

Bunu neden yazma gereği duydum Kardemir Karabükspor’da parasal kriz zirvede delikli kuruşa muhtaç durumda takım. Doğal olarak bünyesinde bulunan engelli basketbolda sıkıntıda ve hak ettikleri Avrupa Kupalarına parasızlık nedeniyle katılamıyor, katılamayacak.
Her gün iki üç kişi arıyor beni MUSTAFA ÇEVİK takıma yardımcı ol senin İstanbul’da iş dünyasından çevren çok.. Arayanlara aynen şunu diyorum, benim dünyamda İNSAN öncelikli gelir engelli olsun, sağlam olsun dili, dini, ırkı benim için hiç fark etmez kişinin önce İNSAN olması, nankör olmaması, vefalı olması temel husustur. Ben o günde bu günde aynıyım ama rahmetli anneme 16 sene önce engelli basketbolculardan suçsuz yere yediğim küfürleri hiç ama hiç unutmadım. O gün bana parası var diye yalakalık yapıp Durmuş Yalçın için nasıl küfür ettiyseniz de bugün gidin onun kapısını çalın o yollasın sizi Avrupa’ya umurumda bile değil

 

1980

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler