18.4 C
Karabük
26 Nisan Cuma 2024

Her Telden (30.Mayıs.2018)

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI UZMAN HEKİM SAYIN HÜSEYİN AVNİ AKSOY “EN SON SEÇİM 17 NİSAN 2017 TARAHİNDE OLDU VEEE..”
CHP Karabük Milletvekili Adayı Çocuk Hastalıkları Uzman Hekimi Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY, Gazetemiz Bürosuna yaptığı nezaket ziyareti sırasında, çok enteresan görüşler dile getirdi.
Sayın AKSOY “ÜLKEMİZ ve KARABÜK EN SON SEÇİMİNİ 17 NİSAN 2017 TARİHİNDE YAPTI..” diyerek sözlerine başladı ve “O ZAMAN GIDA ve GİYİM FİYATLARINI İLE BUGÜNÜ KARŞILAŞTIRMAK BİLE GEREKSİZ.FİYATLAR UÇTU, PİYASALARDA İŞ/MİŞ KALMADI..” gibi cümleler kurdu.
Sonra da “YANİ O GÜNDEN/ BUGÜNE NE ÜLKEMİZDE, NE KARABÜK’TE İYİYE GİDEN HİÇBİR ŞEY YOK..” dedi ve Karabük özelinden yola çıkarak “CUMHUR İTTİFAKI O ANAYASA REFERANDUMUNDA DA BİRLİKTEYDİLER, KARABÜK’TE YÜZDE 60 OY ALDILAR..” ifadelerini kullandı..
Şimdi “MİLLET İTTİFAKI OLAN SİYASİ PARTİLER , O ZAMAN HAYIR OYU VERDİLER VE YÜZDE 40 OY ALDILAR..” dedikten sonra “OGÜNÜN MHP’Sİ BÖLÜNDÜ, İYİ PARTİ KURULDU.AK PARTİ İSE MİLLETVEKİLİ LİSTESİNİ KÜÇÜK BİR İLÇE AĞIRLIKLI YAPTI, SAFRANBOLU VE YENİCE’DE BÜYÜK GELİŞMELER YAŞADI..”
CHP Milletvekili Adayı Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY çok iddialı konuşuyor ve “MİLLET İTTİFAKI KARABÜK ÖZELİNDE YÜZDE 50 NİN ÇOK ÜZERİNDE OY ALARAK 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAKTIR..” görüşlerini gündeme getiriyor..
“PEKİ, BU 2 MİLLETVEKİLİNİN DAĞILIMI NASIL OLUR..” diye sorduk “MİLLET İTTİFAKINI KURAN CHP’DE ÇIKARTABİLİR, İYİ PARTİ ÇIKARTABİLİR SAADET PARTİSİ ÇIKARTABİLİR.DEMOKRAT PARTİ ÇIKARTABİLİR..” şeklinde cevaplar verdi..
Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY hayli enteresan görüşler dile getiriyor.

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN, AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ LİSTESİNDEN HABERİ OLMADIĞINI AÇIKLIYORSA..
Hayatımızın hiç ama hiçbir alanında BÖLGECİLİK denilen olaya akıl erdiremedik, yapmadık, yapılmasına da hiç  hoş bakmadık, bu anlamda çok uzun yıllar bu BÖLGECİLİK OLAYI gündemden kalkmış gibi bir görüntü veriyordu.
NE ZAMAN Kİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ LİSTESİ AÇIKLANDI..
BÖLGECİLİK anlamında büyük bir çığ düştü halkın üzerine, adeta, BÖLGECİLİK YENİDEN hortladı, ortalıkta bu anlamda ZOMBİLER dolaşmaya başladı, ne yazık ki böyle bir görüntü çıktı ortaya.
Düşünün ki, TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bile “DÜZENLENEN BU LİSTEDEN HABERİ OLMADIĞINI, HELE/HELE HİÇBİR ETKİSİ/KATKISI OLMADIĞINI SÖYLEMEK ZORUNDA KALDI..”.
Karabük sakinleri inanırlar/inanmazlar, o ayrı bir husus, ancak, Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN söyledikleri tam anlamı ile bir gerçeği yansıtıyor ve BU LİSTEDEN Sayın ŞAHİN’İN bir mudahili olmadığı besbelli.
LİSTE,  BİR VE İKİ SIRASINDA “OVACIK KÖKENLİ İSİMLER VAR..”
Gelecekte bu durum en büyük zararı “OVACIK KÖKENLİ CEMİYET ve SİYASET İNSANLARINA VERECEKTİR..” bunu hep birlikte görür, hep birlikte yaşarız.
LİSTE KARABÜK’TE BÖLGECİLİĞİ KÖRÜKLEDİ/TETİKLEDİ…

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI OLARAK BAŞVURU YAPAN 34 İSİM İÇİNDE 16 KİŞİNİN YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI VE HUKUKA GİTMESİ
AK Parti Milletvekili Aday/Adayı olarak başvuru yapan 34 isimden, 16 isim YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI almış ve bunun gerekçesi olarak FETÖ bağlantısı olmak gibi bir gerekçe dile getiriliyor..
GERÇEKTEN BÖYLE BİR DURUM VAR MI..?
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ , böyle bir gelişmeden haberi olmadığını söylüyor, açıklıyor, eğer böyle bir durum yoksa çıkan haberin kaynağına inmek gerekmez mi..?
ADAY/ADAYLARINDAN BİR İSİM bu konuyu HUKUKA TAŞIYABİLECEĞİNDEN söz etti ve “EN AZINDAN BEN KENDİMİ BU İŞLERİN DIŞINA TAŞIMIŞ OLURUM..” gibi bir yaklaşım gösterdi..
Aslında,  bu bağlamda ki haberleri,  AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN hukuka taşıması daha akılcı olmaz mı, 34 isimden 16 isim ne yazık ki YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI almış, ,
KİMLERMİŞ BUNLAR ACABA..?
Diğer SİYASİ PARTİLERE İYİ BİR MALZEME ÇIKTI sayılır..

AK PARTİ KANADINDAN “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILDI..” VE GENEL YÖNETİM Mİ, YEREL YÖNETİM Mİ, YAPACAK..?
AK Parti cenahından “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ İÇİN GEREKLİ ADIMLAR ATILDI, PROJE İHALESİ YAPILDI..” anlamında açıklamalar yapılıyor ve bu arada “BU İŞİ GENEL YÖNETİM Mİ, YEREL YÖNETİM Mİ..” yapacak diye soruyorlar..
ELBET Kİ YEREL ve GENEL YÖNETİMLER BİRLİKTE YAPACAKLAR..
AK Parti kanadından, cenahından gelen açıklamalarda “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ İLE BURASI ESKİŞEHİR PORSUK NEHRİ GİBİ OLACAK..” gibi yaklaşımlar getiriliyor..
KİM YAPARSA YAPSIN, YETER Kİ YAPILSIN, DÜZENLENSİN ARAÇ ÇAYI..
Bu arada SOĞANLI ÇAYI temizliği için, KARDEMİR ÇOK CİDDİ, ÇOK BÜYÜK yatırımlar yapıyor, çokta önemli paralar harcanıyor ve eğer bunlar kısa vade de gerçekleşirse ÇEVRE KİRLİLİĞİ çok önemli ölçü de giderilmiş olacak..
Bu arada MARZİNÇ KİRLİLİĞİ KONUSUNDA vatandaş tatmin olmamış..
Vatandaş, halen kirlilik konusunda MARZİNÇ’E saldırıyor, güvenmiyor..
Olayın burası da hayli enteresan bir konu değil mi..?

KARABÜK YAŞAYANLARI “KARABÜK’TE EN BÜYÜK KİRLETİCİ OLARAK MARZİNÇ’İ GÖRMEYE DEVAM MI EDİYORLAR..” BU YÖNLÜ İDDİALARA..
Hatırlarsınız, MARZİNÇ Tesisi geçtiğimiz aylarda çok büyük tartışma konusu olmuştu, Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ MARZİNÇ’İ bırakın YÖRE gündemini, ÜLKE gündemine bile getirmişti.
Daha sonra yaşanan gelişmeleri, hemen herkes biliyor, birlikte yaşadık, bu anlamda MARZİNÇ ÇOK ÖNEMLİ ATILIMLAR YAPTI şeklinde bilgiler verildi/veriliyor.
Anca, sanki KARABÜK YAŞAYANLARI bu gelişmelerden tatmin olmamışlar ve Karabük’ün en büyük KİRLETİCİSİ OLARAK halen MARZİNÇ’İ gören /gösteren çok sayıda insan var.
Şimdi SİYASETİN DORUK YAPTIĞI zamanlar, SİYASETÇİLER NE DERLER BU İŞE..?
MARZİNÇ HALEN KİRLETİYOR MU/KİRLETMİYOR MU..?
Bu konu hakkında herkesin bir görüşü vardır mutlaka..!!

MART 2019 TARİHİNDE, KARABÜK İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYI OLACAKLAR, ŞİMDİDEN “BETON KÖY YOLU YAPIMI OLAYINI DÜŞÜNSÜNLER..”
Şu an için 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANI ve GENEL SEÇİM olayına kilitlendik, hep bu konuları konuşuyoruz, hep KİMLER SEÇİLİR, HANGİ İSİM CUMHURBAŞKANI OLUR olayına odaklandık.
BÖYLE OLMASI DA NORMAL ELBET.
Aslında MART 2019 Tarihinde yapılacak olan YEREL SEÇİMLERDE Siyasi Partilerin İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ için niyet besleyenlerin, şimdiden bir hazırlık dönemine girmelerinde yarar var.
Örneğin KÖY YOLLARININ BETON OLMASI gibi.
Bilindiği gibi, İL ÖZEL İDARESİ Karabük’te KÖY YOLLARI için ASFALT YOL olayının üzerinde duruyor ve KÖY YOLLARI asfalt yapılıyor, elbet bu sistemin eksisi/artısı var.
Ancak, MART 2019 YEREL SEÇİMİNDE, Karabük İL GENEL MECLİS Üyesi olmayı düşünenler, şimdiden BETON KÖY YOLU üzerinde düşünmeye ve araştırmaya başlamalı.
KÖY YOLLARININ BETON OLARAK YAPILMASI ne getirir, ne götürür, bu yöntemin ASFALT YAPIMINA göre artılarının çok daha fazla olduğundan söz eden çevreler var.
KARABÜK İL GENEL MECLİSİ HİÇ BU YOLU DENEMEDİ…

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET CEYLAN, 1 HAZİRAN İTİBARI İLE GÖREVİNE GERİ DÖNÜYOR VE KARABÜK’ÜN KAYBI
AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı olarak SEÇİM YARIŞINA giren, ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN, bu anlamda KARAR VERİCİLER tarafından MİLLETVEKİLİ LİSTESİNE ALINMADI.
Oysa, hemen/hemen herkes Sayın CEYLAN BİRİNCİ SIRA ADAY OLUR görüşünü dile getiriyordu, buna ilişkin çok geniş bir kabul olduğu görülüp , toplumun her kesimi tarafından dile getiriliyordu.
Ancak, BEKLENEN OLMADI..
KARAR VERİCİLER Sayın MEHMET CEYLAN’I SIRALAMAYA ALMADI.
Şimdi geniş bir toplumsal kitle.açık bir dille “KAYBEDEN KARABÜK OLDU, Sayın MEHMET CEYLAN ANKARAYI BİLİYOR, BAKANLIKLARI TEPEDEN /TIRNAĞA TANIYOR.MİLLETVEKİLİ OLMASI BU YÖRELERİN ŞANSI OLUR..” gibi görüşler veriyor.
AK Parti KARAR VERİCİLERİ Sayın MEHMET CEYLAN’I liste dışında bıraktı..
Haaa..! bunları söylerken AK Parti Milletvekili Listesi noktasında yaşananları KARABÜK ve İLÇELERİ gördüler, yaşadılar, içlerine ne ölçü de sindirip/sindiremedikleri önümüzde ki süreçte görülecek elbet.
Sayın MEHMET CEYLAN 1 HAZİRAN GÜNÜ GÖREVİNE DÖNÜYORMUŞ..
Yani ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCILIĞI görevine dönüyormuş..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. Sayın REFİK POLAT “3600 CİVARINDA YABANCI ÖĞRENCİMİZ VAR, BUNLAR KÜLTÜR ELÇİLERİMİZ.”
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof. Dr. Sayın REFİK POLAT geçtiğimiz günlerde, YABANCI ÖĞRENCİLERE bir iftar yemeği verdi ve bu yemekte Sayın POLAT ile aynı masayı paylaştık.
ÇAD, FİLİSTİN, IRAK TÜRKMENİ ÇOCUKLAR VARDI MASAMIZDA..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof Dr. Sayın REFİK POLAT “ŞU AN 3600 CİVARINDA YABANCI ÖĞRENCİMİZ VAR, SAYI BİR SÜRE SONRA 6 BİNLERİ BULACAK..” yolunda bilgiler verdi.
Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT daha sonra da “BU GENÇLER, OKULU BİTİRİP GİTTİKLERİNDE, ÜLKEMİZİN O ÜLKELERDE Kİ KÜLTÜR ELÇİSİ GİBİ OLACAKLAR..” dedi.
“BU GENÇLER KENDİ ÜLKELERİNDE, ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERE DE GELECEKLER.HEP VE HER ZAMAN TÜRKİYE DOSTU, TÜRKİYE SEVGİSİ İLE BİZİM KÜLTÜR ELÇİLERİMİZ OLACAKLAR..” bunları anlatıyor Prof. Dr. Sayın POLAT.
Türkçeyi bayağı/bayağı öğrenmişler biliyorlar..
ÜLKEMİZDEN çok memnun olduklarını, Karabük’ü, Safranbolu’yu sevdiklerini anlatıyorlar ve özellikle Rektör Prof. Dr. Sayın REFİK POLAT’A çok ama çok büyük bir sevgi beslediklerini söylüyorlar..
Sayın POLAT’IN görüşü çerçevesinde BİNLERCE KÜLTÜR ELÇİMİZ OLUYOR..
Ne kadar güzel değil mi..?

HİKMET FERİDUN TANKUT DÖNEMİNDE Kİ, TÜM YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN “KARŞILIKSIZ ÇEK OLAYINDAN İFADELERİ ALINACAK MI..?”
KARDEMİR KARABÜKSPOR adına bazı futbolculara çekler verilmiş, verilen bu çekler karşılıksız çıkınca, çeki alan futbolcular, olayı mahkemelere taşımışlar.
OLAY ŞU AN İTİBARI İLE MAHKEMELERDE..
KARDEMİR KARABÜKSPOR adına çek imzalayan, o zaman ki Yönetim Kurulu Üyeleri mahkemede ifade verirken “TÜM YÖNETİM KURULU BU KONU HAKKINDA DİNLENSİN.BİZ BU ÇEKLERİ KARABÜKSPOR ADINA İMZALADIK.KARABÜKSPOR SIKINTIYA DÜŞÜNCE ÖDENEMEDİ..” gibi ifadeler kullanmışlar.
ÇEK İMZALAYANLARA “BU NEDENLE ÇEK KULLANAMAMAK YASAĞI DA..” GELMİŞ..
Şimdi TÜM YÖNETİM KURULU açılan bu mahkemeye gelip ifade verecekler galiba.Mahkeme bu insanlara çağrı çıkartacak, gelecekler ve bu çekler KARABÜKSPOR’A AİT, BU ARKADAŞLAR KARABÜKSPOR ADINA İMZA ATTI falan diyecekler/derler herhalde..
ÇEKLERİ KARŞILIKSIZ ÇIKAN futbolcuların davalarını, SPOR HUKUKU üzerinde FUTBOL HUKUKU üzerinde uzmanlaşmış bir avukat takip ediyormuş galiba ve bazı çevreler “BU İŞLERİ ÇOK/ÇOK İYİ BİLİR, İMZA ATANLARI SIKINTIYA SOKABİLİR..” falan diyorlar..
KARDEMİR KARABÜKSPOR, BU ANLAMDA DA GÜNDEMİNİ KORUYOR..
İyi niyetle Yönetime girmiş insanlar sıkıntı yaşıyorlar.

597

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler