13.1 C
Karabük
2 Mart Cumartesi 2024

Şehit Metin Arslan son yolculuğa uğurlandı

İstanbul’da İBB binasına darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu şehit olan 44 yaşındaki inşaat işçisi Metin Arslan, Karabük’te toprağa verildi.

15 Temmuz Cuma günü akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde TSK içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca yapılmaya çalışılan darbe girişimini engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki Arslan’ın cenazesi, yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumunun morgundan alınarak Karabük Camlık Camisi’ne getirildi.

Burada düzenlenen cenaze törenine, Arslan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Baba Zeki Arslan, Türk bayrağına sarılı oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Arslan’ın cenazesi Öğlebeli Mezarlığı’nda defnedildi.
Arslan’ın darbe girişimini engellemek için önce Boğaz Köprüsü’ne gittiği, daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne geçtiği ve burada gözüne isabet eden kurşunla vurularak öldürüldüğü belirtildi.
İnşaat işçisi ve bekar olan Arslan’dan uzun süredir haber alamayan yakınlarının İstanbul’a giderek burada Adli Tıp Kurumunda yer alan isim listelerine bakarak buldukları öğrenildi.

4653

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler