25.2 C
Karabük
27 Nisan Cumartesi 2024

Atilla Karaarslan Kimdir?

Atilla Karaarslan sosyal medya sitesi Facebook hesabında biyografi olarak şu şekilde yazmış; 1963 Karabük’te doğdum. Karabük Atatürk İlkokulu, Karabük TED Koleji ve Demir Çelik Lisesi’ndeki öğrenim hayatım ile birlikte gazetecilik mesleğine öğrencilik yıllarında amatörce başladım.

Askerlik görevinden sonra Zonguldak’ta yayınlanan ve Karabük’te Bürosu olan Zonguldak Haber Gazetesi’nde muhabir olarak profesyonel gazetecilik hayatına başladım. Haftalık Pota 68 Gazetesi imtiyaz sahipliği, Karabük’ün ilk yerel televizyonu Karabük TV Haber Müdürlüğü, Kanal 89 Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Batı TV Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptım.

Zonguldak Haber Gazetesi’nin Karabük Bürosunda muhabir olmadan önce “gazete dağıtıcılığı” da yaptım. Şimdiki ismiyle “office boy” görevini çay söyle, getir götür işleri yaparak en iyi şekilde yerine getirdim. Amatör spor maçlarını takip etmek üzere kışın çamurda, yazın Karabük’ün o bunaltıcı sıcaklarında amatör mahalle maçlarını takip ettim. Spor muhabirliği, muhabirlik gibi gazetecilik mesleğinde aşama aşama ilerlemeye çalıştım.

Burada biyografi yazılmış olsun diyerek kısa bir özet olarak geçtim. Evli ve iki kız, bir erkek çocuk babasıyım.

Ayrıca halen Karabük Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı görevini yapmaktayım.

6744

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler