16.2 C
Karabük
6 Mayıs Pazartesi 2024

Elvir Baliç’e İyi Not

Elvir Baliç Cumartesi günü oynanan Antep Belediye maçında, galibiyetin dışında alacağı bir sonuç, belki de başka hoca arayışını devreye sokacaktı. Sayın Başkanın demeçleri de bunu gösteriyordu. Sayın Baliç bu duruma mahal vermedi. Zira Alexe’yi oynatmadı. Yedekte tutup 2. Yarıda oyuna aldığı, M. Reis’te iyi oynayınca Fatih’te oyundan çıkınca, galibiyette geldi.

Fatih’in Alexe’den bir üstün tarafı var. Sağa sola koşuyor. O kadar. Başka da bir özelliği yok.

Birde Sayın Baliç nihayet Osman’ı hatırladı. Az bir sürede de oynattı. Takımda belli olan bir şey daha var. O da, kalan 5 maçta santraforda Zenke’nin oynamasıdır Bu 1, 2.si de devre sonunda Alexe, İancu, Neagau’nun mutlaka gönderilmesidir. 2 golcü ve 1 stoper mutlaka gerekli.

Evet Sayın Baliç Antep Belediye maçında iyi not aldı. Fatih’in dışında, çıkardığı kadro ile aldı. İlk 11’e almadığı futbolcular ile (M. Reis ve Alexe) aldı.

Fatih – M. Reis değişikliğini de yerinde yaparak aldı.

Başkanını da kendisini de rahatlattı. Tribünlerde Mavi – Ateş olmayınca maçında tadı tuzu olmuyor. Sevgili kardeşim Çiçekçi Mustafa, hem sitem etti, hem de yokluğumuz belli oldu mu diye sordu. Mustafa kardeşimi her zaman severim. Saygınlığından hiçbir zaman kaybı olmamıştır. Etrafındaki gençlerinde her zaman sevgili ağabeyisidir. Mavi – Ateşin yokluğu belli oldu. Karabükspor Yönetim kurulu, genel sekreteri Sayın Tuncay Yıldız’ın çabaları sonucu, maraton tribünün de yer alan öğrenciler, 90 dakika Karabükspor’u desteklediler ve de haklı olarak, futbolcular ile galibiyet sevincini paylaştılar.

Peki, Mavi – Ateş ve de öğrenciler olmasın, tribünlere gelen olur mu? Olmaz. Neden mi? Karabükspor bizim havasında olanlar var. Bu kimsenin gözünden kaçmıyor. Bu yüzden de, sempati duyulmuyor.
Ligde averaj ile 2. Sırada yer alan takımın hala bir havası yok. Neden acaba?

841

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler