11.6 C
Karabük
13 Nisan Cumartesi 2024

Seyahat yasağı kaldırıldı Karabük’e akın var

Vali Fuat Gürel, Koranavirüs Salgın hastalığı nedeniyle uygulamaya konulan ve 1 Haziran itibariyle kaldırılan seyahat kısıtlaması nedeniyle Eskipazar Arslanlar Uygulama Noktasında oluşan trafik yoğunluğunu yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz ile birlikte uygulama noktasında incelemelerde bulunan Vali Gürel, bir süre yapılan uygulamaları ve denetimleri izledi.

Vali Gürel, “Türkiye’nin birçok şehrinde yaşayan hemşerilerimiz var ve yasakların kalkması ile birlikte ilimize gelmeye başladılar. Yaz tatilinde anne-babalarını ziyaret etmeye başladılar. Dışarıdan gelen hemşerilerimiz geldikleri evde yaşlıları ve kronik hastaları varsa biraz daha gelmese aslında iyi olur. Ancak zorunlu olarak gelmek durumunda olan vatandaşlarımızı evlerinde karantina sürecine tabi tutacağız. Kısa süreli gelenleri de kısa süreli tutacağız. 2 günlüğüne gelinecekse 2 gün takip edeceğiz. Bu hastalık biraz da büyük şehirlerden buralara geliyor. İlimizde bu virüs bitmişti aslında. Ama geçen hafta 5 vaka tespit edildi. Yeni vakaları hastanelerde takip ediyoruz. Etraflarına bakıldı ve şuan için yeni vaka tespit edilmedi. Bu hastalık bizimle biraz daha beraber yaşayacak. Bizim artık kendimizi, ailemizi ve toplumu korumak adına belirlenen kurallara hep birlikte uymamız gerekiyor.

Karabüklüler kurallara uymak anlamında çok hassasiyet gösterdiler, ben hepsine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok ciddi bir dönem geçirdik, inşallah bundan sonraki süreçte de bu hassasiyetimizi devam ettirirsek bu hastalıktan en az zararla çıkmış oluruz. İlimizi ve ülkemizi bu hastalıktan kurtarmış oluruz.”diye konuştu.

KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTU (FOTOĞRAFLAR ve AYRINTILAR)

Görevli personele çalışmalarında başarılar dileyen Vali Gürel, kendi can güvenliklerini ön planda tutarak görevlerini sürdürmeleri konusunda talimatlarda bulundu.

18426

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler