21.7 C
Karabük
28 Mart Perşembe 2024

Sahip çıkmıyoruz!

Karabük kent merkezindeki Cevizkent TOKİ karşısında, Karabük Belediyesi tarafından yaklaşık 4 yıl önce yapılan çocuk parkı küf, pas ve çöp içinde kaderine terk edilmiş.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 2018 yılında yaptığı bir açılışta; Karabük’te mahallelerimizde 117 çocuk parkı yaptık açıklaması yapmıştı.

Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalıştıklarını önemle vurgulayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Karabük ilimizde çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklarda, oyun gruplarının bakım ve onarımını yaptık, çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, yetişkinlerimiz içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz” de

Karabük’ün mahallelerinde 117 çocuk parkı yapıldı ancak çocuk parkları korunamıyor. 

Rafet Vergili daha önce yaptığı açıklamada; Tüm mahallelerimizde, eski parklarımızda yenileme çalışması yapıyoruz. Oyun parklarını yenilemekteki amacımız oyun alanlarında çocuklarımızın sağlıklı, güvenli bir şekilde yararlanmalarını sağlamak. Çevre düzenlemesi yapılan ve oyun araçları yenilenen parklarda ekiplerimiz, ailelerin ve çocukların güven içinde olması için periyodik olarak kontrol ve bakımları yapıyor”

Rafet Vergili; Karabük Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin parklarımıza sahip çıkmalarını, park ve bahçelere zarar veren kişileri de emniyet güçlerine bildirmelerini rica ederiz. açıklaması yapmıştı.

Karabüklülerin çocuk parklarına sahip çıkması gerekmektedir. 

26551

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler