15.6 C
Karabük
19 Mayıs Pazar 2024

Hakem hataları dün de vardı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz alınan kötü sonuçlarla ilgili her geçen gün ilginç açıklamalara yer vererek suçlu aramaya devam ediyor. Haftalardır alınan kötü sonuçlarla ilgili her maç sonrası şaşırtıcı açıklamalara yer veren Sayın Korkmaz bu sefer de kamuoyu ve basını suçlayarak”hakem hatalarında kamuoyu ve basın gereğini yapmıyor”demiş.

Sayın Kormaz’ın öncelikle şunu iyi bilmesini istiyoruz.Bu hakem hataları geçtiğimiz yıllarda da vardı ve Karabükspor’un o zamanlarda da canı yanmıştı. Hatta geçtiğimiz yıl o zamanın futbol federasyonu başkanı Mahmut Özgener misafir olarak Karabük’e gelmiş ve şahsımız tarafından” hakemler Karabükspor’un canını çok yakıyor. Buna nasıl bir çözüm bulunabilir ” şeklinde bir soru ile sorun dile getirilmişti.Yani Karabükspor için kamuoyu da basın da gerektiği zaman gerektiği şekilde üzerine düşeni yapar.

Kısacası hakem hataları dünde vardı, bugünde var ve yarında olacak. Tabi ki bu hakem hataları dillendirilmeli, dile getirilmeli,gereği yapılmalı. Ancak, Mersin maçında 3-1 galipken,5-3 nasıl maç verilir bunun iyi analiz edilmesi lazım bizce.Bakın bu maçtan sonra apar topar 6 futbolcunun sözleşmesinin fesih edildiği açıklanıyor. Bu bize göre bir gaz alınma düşüncesidir. Zira, bu futbolcular çok uzun süredir zaten futbol oynamıyorlardı. Neden şimdiye kadar fesih edilmedi de böyle bir maçın arkasından göstermelik olarak operasyon yapıldı.

Bize göre Karabükspor’u yönetenler nerelerde hata yapılıyorsa birazda kendi özeleştirilerini yapmalılar.Yoksa elimde ki malzeme bu,hakem hatalarından hakkımız çalınıyor. Kamuoyu,basın bize sahip çıkmıyor gibi söylemler çokta inandırıcı değil.Çünkü hakem hataları sürekli yapılıyor. Siz yıllardır Galatasaray gibi büyük bir camiada futbol oynadınız.Yani futbol camiasını çok iyi biliyorsunuz ve Karabükspor’a gelirken de bunların hepsinin farkındaydınız.

Tüm bunları düşünerek bence Ocak ayında en iyi transfer nasıl yapılır,yanlışlardan nasıl dönülür bunların iyi hesap edilmesi gerekiyor.Siz iyi futbol oynarsanız inanın hakemleri de yenersiniz.Umarız bu takım en kısa zamanda toparlanır yoksa işimiz gerçekten çok zor.

Neyse yarınki Beşiktaş maçından sonra devre arasına giriyoruz. Karabükspor olarak belki biraz kafamızı toparlarda siyahlı günlerden beyazlı günlere yeniden döneriz…

1390

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler