12.1 C
Karabük
3 Mayıs Cuma 2024

Stajyer gazeteci için anlamlı özür

Karabük’te lise öğrencisi 19 yaşındaki Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, göğsünde sıkışma şikayetiyle gittiği hastanede, acil servisteki muayeneden 1 gün sonra staj gördüğü işyerine giderken kalp krizi geçirerek öldü.

EBRU İÇİN "ÖZÜR" YAZISI

Mersiye Ebru Çorbacıoğlu’nun staj gördüğü Karabük’te günlük yayın yapan yerel gazete Batı Karadeniz Ekspres Gazetesi bugün tam sayfa "FARKINDA OLAMADIK" başlıklı özür yazısı yayınladı.

İSTANBUL’A DEFNEDİLDİ

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan cenazesi, ilk önce evinin önünde helallik alındıktan sonra Soğuksu Mahallesi Merkez Camisine getirildi.

Kılınan cenaze namazına Çorbacıoğlu’nun ailesi, yakınları ve Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, öğretmenleri, okul arkadaşları ve iş arkadaşları katıldı.

Cenaze aracı İstanbul’a hareket ederken Çorbacıoğlu’nun annesi, babası, arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bazı arkadaşları cenaze aracının arkasından ‘Ebru gitme’ diyerek koştu. Tek çocuklarını kaybetmenin acısını yaşayan baba İbrahim Çorbacıoğlu da ‘Ebru gidiyor, yavrum hayatının baharında gidiyor’ diyerek gözyaşı döktü. Anne Hatice Çorbacıoğlu da yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Çorbacıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü belirtildi.

Mersiye Ebru Çorbacıoğlu’nun cenazesi ikindi namazına müteakip memleketi İstanbul Kartal’da babaannesinin yanına defnedildi.

ÖNCEKİ HABERİN AYRINTILARI

3421

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler