20.3 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş hakkında iddia

Eskipazar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Leyla Ergüzen yaptığı kamuoyu açıklamasında Belediye Başkanı Dursun Baş hakkında iddialarda bulundu. Leyla Ergüzen’in açıklaması;
HAKKIMIZDA SON ZAMANLARDA KAMUOYUNDA CIKAN SÖYLENTİLER HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIĞIMDAN, AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMAMI KAMUOYUYLA PAYLAŞMAK İSTİYORUM…

07.04.2014 Günü ilçe başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte önceden randevu alarak hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdiğimiz Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş’ın makam odasında şahsıma, ilçe başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bizzat Belediye başkanı Dursun Baş tarafından hakaret edici, onur ve gurur kırıcı sözlü tehditlerine maruz kalmanın üzüntüsü içeresindeyim.
Olay, İlçe Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Fatma Çalıova’nın benimle olan sorununu ziyaret sırasında açmasıyla başlamıştır. Kendisine buranın tartışma yeri olmadığı ve bu konuyu daha sonra bir çay sohbetinde konuşabileceğimizi söylememe rağmen ısrarla ortamı germesi ve benimle olan sorununa cevaben içimizdede ajanlar var laf taşıyanlar var söylemimden sonra Belediye Başkanı Dursun Baş’ın hiddetlenerek bırakın bir belediye başkanına bir insana dahi yakışmayacak bir üslupla şahsıma ilçe başkanıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma hakaret derecesini aşan bir üslupla kin ve nefret dolu sözlerle bizleri makamından kovmaktan beter etmesi bir makama bir belediye başkanına bir insana asla yakışmamıştır.
Oysaki ben bir RECEP TAYYİP ERDOĞAN hayranı olarak, ben bir Ak Parti gibi asıl bir partinin üyesi olarak, bana verilen görevi bu güne kadar elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışmış, hatta teşkilat içiresindeki çalışmalarımdan dolayı birincilk odülü almiş biri olarak, ayrıca daha önceden yönetim kurulu üyeliğine seçilmemizden sonra bana ve eşime mesnetsizce hicbir ahlaka, vicdana insanlığa sıgmacak iftiralar attıkları halde, iş yerimde kandil kutlaması için geldiğinde beni tehdıt edercesine "bana yanlış yapana bende yanlış yaparım" diye tehditte bulunmasına ragmen, eşime başka partilere çalışıyor diye sataştığı halde, en son kadın kollarıyla yaptğın toplantıda, tanıdığı ve kadın kollarında bulunan bayan arkadaşlarıma Leyla Ergüzen’in dükkanına gitmeyin alışveriş etmeyin telefonla dahi görüşmeyin diye tehditlerde bulunmasına rağmen, Ak parti ve ilçemiz için var gücümüzle çalıştık, gece gunduz demeden işimizden gucumuzden feragat ederek gerek ilçede, gerek koylerede seçim boyunca hep çalıştık.
Bu haketmediğimiz, gözlerini, kalbini kin ve nefret le doldurmuş bir belediye başkanını makamında görmekten son derece üzüntü içersindeyim. Ak Partiye gönlünü vermiş ilçe başkanımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle hiç bir zaman ayrılmadan hep birlikte seçim boyunca durmadan çalıştık. Ama bugün kendisine hakkımızda iletilen daha doğrusu ajanlarının getiridiği yalan ve hiç bir vicdana sığmayan iftira dolu soylemlerle bir kere bile bizden doğrusunu öğrenmeden hemen iftira ve yalana başvurmaktan çekinmeden beni eşimi ilçe başkanımı ve ilçe yönetim kurulu üyelerimi tehdit edercesine ağza alınmayacak hakaretleri edenleri Yüce ALLAH’a havale ediyorum Hz. Ömer’in adaletini ağzına siyasi malzeme yapmaktan çekinmeyen bu insanları yüce ALLAH’a havale ediyorum. Şahsıma Eşime İlçe Başkanıma ve İlçe Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma yapılan bu hararet, kin ve nefret dolu olayı kamuoyunun bilemesini istiyorum.
Seçim sonrası BALKON konuşmasında cebinden çıkardığı kırmızı ajandayla hitap ettiği insanları tehdit eden, kin ve nefret söylemlerinden çekinmeyen bir belediye başkanına eğer gücü yetiyorsa balkon konuşmasında adeta tehditler savunduğu Esakipazar’ın önde gelenleri, Eskipazar’ın zenginleri diye hitap ettiği konuşmasında söz ettiği bu insanlara acaba ne yapacak merak ediyorum doğrusu. Bizi zayıf, güçsüz görerek, bizim üzerimizden başkalarından kinini nefretini söndürmeye çalışan bir belediye başkanını sadece bizi hedef alarak yapmış olduğu bu çirkin saldırıyı acaba daha kaç kişiye yapabilecek merak ediyorum. Dursun Baş; bizim ALLAH’tan başka kimsemiz yok, ALLAH bize yeter senin gibi Hz Ömer adaletini diline dolayıp insanları karalama korkutma sindirme hırs intikam nefret kin söylemleriyle bir politika içerinde olmanız sizin adete bu ilçede korku salmanızın nedeni acaba neydi.?
Amacı insanlara hizmet etmek olan, kurulduğu günden bu güne kadar her zaman desteklediğimiz Ak Parti çatısı altında olmaktan, İlçe Başkanım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla çalışmaktan, il başkanım ve benim için ayrı bir değeri olan her iki milletvekilimle çalışmaktan son derece mutluyum, ve bu mutluluğumu bozmaya ALLAH tan başka hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. İstifa edeceğimiz beklentisi olanlar asla böyle bir istifanın söz konusu olmadığı, benim ve diğer arkadaşlarımın istifa etmeyeceği ve verilen bu görevi teşkilat olarak sonuna kadar götürecegimizi herkesin bilmesini isterim. kamuoyuna saygıyla duyrulur….LEYLA ERGÜZEN AK PARTİ ESKİPAZAR İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ, AR-GE BAŞKANI.

184

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler