16.6 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

Mahalle Afet Gönüllüleri Projesi

Karabüklülerin Soma faciasında hayat kurtarması ile tanıdığı, Hüseyin Karadayı Karabük’e gelerek Karabük Valiliği ve AFAD yetkilileri görüşme yaptı. Görüşme sonucu sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan Karabük’te yapacağı çalışmaları ve projeleri duyurdu.

MAGAME Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi Türkiye Koordinatörü Hüseyin Karadayı şu açıklamayı yaptı;
Karabük Valiliği’nde yapılan toplantıya Karabük AFAD Müdürümüz Gazanfer Erbay Karabük ve ilçelerinde AFAD ile birlikte çalışabilecek gönüllü yapılanmasının önemini vurguladı. Toplantıya Gönüllülerin yanısıra Karabük Üniversitesinden, Ofrodcular ve TR AC danda katılım yapıldı. Karabük’te 2015 ve 2016 yıllarında Mahalle Afet Gönüllüleri projesinin uygulanması kararı alındı.

Bu çalışmanın yapılabilmesi için Karabük ve ilçelerinde 25-30 kişilik MAG AME ekibinin hızlı bir şekilde oluşturulması ve eğitimlerinin başlatılması için start verildi.

Karabük Üniversitesinde MAG Kulübünün oluşturulması da konuşuldu. 08-09 Kasım tarihlerinde Karabük-Karabük Üniversitesi-Ereğli İtfaiyesi gönüllüleri-Karabük TRAC ve MAG AME ortaklaşa Yenice Şeker Kanyonunda 2 günlük Kamp yapılmasına karar verildi.
Karabük AFAD müdürümüz Gazanfer Beye ev sahipliklerinden ve gönüllü çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.
Hüseyin Karadayı-MAG AME

Soma’da yaşanan faciada Hüseyin Karadayı’nın hayat kurtarma haberini okumak için LİNKE TIKLAYINIZ

1081

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler