15.5 C
Karabük
13 Mayıs Pazartesi 2024

Yeni Menajer Levent Açıkgöz

Buna ne denir? Sevgili Levent’e, ne deniri demem. Zira yakıştıramam. Levent Açıkgöz’ün menajerlik deneyimi var mı? Hiç yok.

Yeni de Teknik Direktörlük belgesi almıştı. Eski futbolcumuz Burak Akdiş, neden Karabük’e çağırıldı. Zaten çağırılmadan önce, Levent Açıkgöz yedekte tutuldu.

Şimdi şu soru var. Acaba Levent hoca, gerçekten menajer mi? Başka menajer var mı? Burak Akdiş bu görevi neden kabul etmedi. Levent Açıkgöz, bu takımda 1 maçlıkta olsa, Teknik Direktörlük yapıp, deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 yenmedi mi?

Bugünkü yazım hep soru işaretleri ile doldu. Değerli okuyucularım. Bir gün bir arkadaş kulübe gidiyor. Başkan ile görüşecek. Görüşmesi var deniyor. Merak ediyor soruyor. (Acil bir şey görüşmesi gerekiyor mu) Futbol Şube Sorumlusu Tolga ile, bir basıncının ismi veriliyor. Karabükspor’u yıllardır takip ederim.

Başkan, Futbol Şube Sorumlusu ve Bir basın görevlisinin özel görüşme yaptığını ilk defa duydum. Sonrada kahvaltılı basın toplantısı. Hadi ordan. Daha dün geldiniz, bugün baş yarıyorsunuz. Yarın gideceksiniz. Tabii ki kalan kalacak (onlar istisna) biz yine basın tribününde olacağız.

Ayak olmadan, baş yarıyorsunuz. Kaç kişiden destek alıyorsunuz? Sayın Başkan H. Feridun Tankut’un geçmişte Karabükspor’a olan hizmetleri, hiçbir zaman tartışılmaz.

Yaşattığı şampiyonluk unutulmaz. Her maçta büyük başkan tezahüratları da unutulmaz. Peki bugün? Takım 2. Sırada olduğu halde. Bir coşku var mı? İçten bir sevgi saygı da kalmadı. Protokol tribününde futbolcu eşlerine yer ayrılmış.

Önceden de yapılmıştı. Şimdiki daha ihtişamlı olmuş. Hey gidi günler hey. Rahmetli Hamdi Dinçel (Dembıt Hamdi) aklıma geldi. Değerli arkadaşım İsmail Sürmen’i anımsadım. Sayın Ahmet Gölbek’in babacanlığını anımsadım. Sayın Metin Yılmaz’ın yakınlığını anımsadım. Tarık Yurttaş ve Seyit İçgül’ü de her zaman anımsarım.

Bu böyle biline. İşiniz iyi gidecekse, rast gelsin.

1073

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler