16.2 C
Karabük
6 Mayıs Pazartesi 2024

10 takım yatmayacak

TFF,’nin "10 TAKIM NE OLACAK?" sorumuza cevap verme hazırlığında olduğu bilgisi geldi.

Bir önceki yazımızda bir taraftarın bize sorduğunu;” TFF yetkililerine soruyoruz:Süper Finalin dışında kalacak 10 takımın futbolcuları ile kulüpleri yaklaşık 2 ay boyunca ne yapacak?10 Kulübe 10 dönüm bostanı olan Osman adlı şahsa söylenebilecek yan gel yat telkinimi vereceksiniz? Diye  gündeme taşımış ve TFF’ye Açık Meptup başlıklı köşemizde sormuştuk.
 
Edindiğimiz bilgilere göre TFF bulduğu yeni formülle ilk 8’in dışında kalan takımları tekrar sahaya çıkaracakmış.

Gelecek sezonu bekleyen bu büyük tehlikenin farkına varan federasyonunun yayıncı kuruluş ve kulüplerle bir dizi görüşmeler yaptığını, Final şampiyonluk ve Süper Final Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan 8 takımın dışında kalan 10 takım içinde ayrı bir turnuva hazırlığında olduğu bilgisi geldi.
 
Büyük para ödüllerinin olacağı tek devrelik turnuvaya ligden düşen 3 takım da katılacağı 10 takımdan oluşan turnuvanın sonunda ilk üçe kalan takımlara para ödülü verilecekmiş.

Futbol federasyonunun Süper Final’de mücadele edecek 8 takım dışında kalan 10 takımın mücadele edeceği müsabakalar 15 Nisan ile 20 Mayıs arasında oynananmasının planladığı açıklamanında önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Bunlar şimdilik duyumlar federasyonun 10 takımlık tek devreli ligle ilgili resmi açıklamayı yapmasını ve böylece büyük bir yanlıştan dönmesini bekliyoruz.

Anlaşılan Demirören yönetimi tehlikeyi görerek, 10 takıma 10 dönüm bostanı olan Osman misali 2 ay boyunca “yan gel yat” demeyecek..

1391

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler