3 C
Karabük
6 Mayıs Pazartesi 2024

Samsunspor ve Boluspor Maçları

Karabükspor 8 haftada üst üste 2 galibiyeti, 2 defa aldı. Önceki gün haftalık röportajı yaptığımız Teknik Direktör Sayın Baliç, maçtan sonraki, röportajında olduğu gibi Karşıyaka galibiyetinden dolayı, futbolcularını bir kere daha kutladı.
Ancak maçın ilk yarısındaki oynadıkları futbolu da iyice, analiz edeceklerini belirtti. Demek ki Sayın Baliç, leyleği havada görmemiş. Gayet mütevazi, oyunun hangi bölümünde iyi olmadıklarını açık açık söylüyor. Karabükspor için zorlu 2 hafta başlıyor. Ligin 2 diri takımı ile oynayacağız. Samsun, Alanya’da uzatmanın son dakikasında yenildi. Bolu’da ligin iyi futbol oynayan takımlarından. Antep Belediye ile, deplasmanda 2-2 berabere kaldı.
Sayın Baliç, bu maçları seyrettirdi. Ona göre haliyle tedbirlerini alacaktır. Kendi takımının ilk yarıdaki futbolu içinde tedbirlerini alacak.

ÖĞRENCİLERİN MAÇA GELMELERİ
Karşıyaka maçında, maraton tribününde 300 civarında öğrenci vardı. 90 dakika susmadılar. Mavi – Ateş ağabeyleri ile de karşılıklı tezahürattan bulundular. Hatta maç sonu da takım topluca oraya gitti.
Belli ki bu proje tutacak. Öğrencilerin maçlara getirilmeleri ile, ilgilenen Karabükspor genel sekreteri sayın Tuncay Yıldız. Şu anda 600 öğrenciye ulaştıklarını, bu sayısı 900’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Bu tutacak. Karşıyaka maçında bu görüldü. 600 veya 900 öğrenci ile daha da güzel bir görüntü ortaya çıkar. Ayrıca dün de değinmiştik.
Karabükspor için iyi niyetli bir müzik bestelenmiş. Ancak tutmadı. Oyun havası daha ağır olmuş. Taraftar zaten gol gol diye tezahürat yapıyor.

SAYIN GÖLBEK’İN TESİSLER İLE İLGİLİ YAZISI
Gazetemizin sahibi sayın Ahmet Gölbek’in dünkü Her Telden köşesinde, değindiği, sayın Mehmet Ali Şahin’in Karabükspor’un çamlıktaki tesislerini, Safranbolu Yazıköy civarına gitmesi yolundaki düşüncelerine, çok sayıda menfi yönde eleştiri geldi. Gazetemize geldi. Sayın Gölbek’in sitesine geldi. Karabükspor’u, Yazıköyspor olsun diyenler bile var.
Not: Dünkü yazımızın en son paragrafında, bir mürettip hatası olmuş. Yazık EN GÜZELİ, SELAMI, SABAHI KESECEKSİN, diye olacaktı. Düzeltirim. Ha, selamı, sabahı kestim. İlgili kişi veya kişilere duyurulur.

648

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler