18.5 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

Her Telden (7 Temmuz 2020)

Karabük’ün 2006 yılından bu yana BİR MİLİM yol alamadığı, buna karşılık, bu Ülkenin ÇOK ÖNEMLİ BİR MİKTAR PARASINI çarçur ettiği KATI ATIK BERTARAF Tesisi olayı var ya..

HATIRLIYORSUNUZDUR HERHALDE..!!

İşte o KATI ATIK BERTARAF Tesisi olayına, komşu BARTIN İli de girişim yapmış ve KISA SÜRE İÇERİSİNDE İNŞAATINA başlanmış, AK Parti Bartın Milletvekili Sayın YILMAZ TUNÇ bu gelişmelerden çok mutlu elbet.

Sayın YILMAZ TUNÇ Bartın VALİSİ’NE teşekkür ediyor..

BARTIN BELEDİYE BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR EDİYOR..

ÇEVRE BAKANI Sayın MURAT KURUM’A TEŞEKKÜR EDİYOR..

CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYOR..

Ne güzel değil mi..?

BARTIN KATI ATIK BERTARAF TESİSİ İNŞAATLARI BAŞLAMIŞ ARTIK..

Haaa..!! KARABÜK KATI ATIK BERTARAF TESİSİ Mİ dediniz..?

Aceleniz nedir birader,  şunun/şurasında,  daha 15 yıl oldu..!!

 

KARABÜK İLİ,  KARABÜK İLİ SİYASETİ,  KARABÜK İLİ BÜROKRATI “TAM 15 YILDIR KATI ATIK BERTARAF TESİSİ YAPTIRAMADI..” BAKIN BARTIN’A..

KARABÜK’Ü biz gözümüzde fazla büyütüyoruz galiba, Karabük dediğiniz yer “GARİBAN, HİÇBİR İŞİNİ ZAMANINDA YAPTIRAMAYAN, UFKU DAR..” küçük bir kasaba galiba..

NE DERSİNİZ, BİRAZ BÖYLE GALİBA..

Belirli bir süreçte DEVLET Karabük’e gelmiş 3 Nisan 1937 tarihinde ve çok iyi dikkat edin 2 YIL İÇERİSİNDE bir DEMİR/ÇELİK Fabrikası kurmuş, o fabrika YENİŞEHİR’İ, oradaki şu an köhne olan, SOSYAL TESİSLERİ kurmuş o zaman KARABÜK EN PARLAK DÖNEMLERİNİ yaşamış.

Ya, şimdi..?

Bakın 15 yıldır KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ yaptırmayı beceremeyen, başaramayan bir İl Karabük, öyle değil mi, KARABÜK SİYASETİ, KARABÜK BÜROKRATI tam 15 yıldır KATI ATIK BERTARAF TESİSİ yaptırıp hizmete alabildi mi..?

Sorsanız AMAN ALLAH BİR MAZERETLER SÖYLERLER size..

SORDUĞUNUZA PİŞMAN OLUR, yahu adamlar haklı dersiniz..!!

İyi de HİÇ BİR MAZERET, BAŞARININ YERİNİ TUTMAZ falan derler değil mi.?

 

YOO..! KARABÜK İLİ, KENDİSİ İÇİN BİR “VİLAYET KONAĞI YAPTIRAMADI Kİ..” KARABÜK BELEDİYESİ’NİN YAPTIRDIĞI KULLANMADIĞI BİNA DA.!!

Balık baştan kokar, şeklinde bir söz vardır, KARABÜK 1995 YILINDA İL OLDU, o zamandan bu yana KARABÜK VİLAYET KONAĞI yapıldı mı, yook ne yazık ki yapılmadı/yaptırılmadı..

KARABÜK VALİLİĞİ, Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan ve ne yazık ki Karabük Belediyesi’nin KENDİ YAPTIRDIĞI BİNAYI, KENDİSİ KULLANMADIĞI için yıllarca boş kalan BİNAYA, BÜYÜK BİR MASRAF YAPARAK yerleşti..

ÖYLE OLMADI MI..?

Şimdi sorsanız, KARABÜK BELEDİYESİ BU BİNAYI NEDEN KENDİSİ KULLANMADI, yıllarca boş tutuldu da, sonra KARABÜK VALİLİĞİ BU BİNAYI Kullanmaya başladı, diye..?

MANTIKLI BİR CEVABI OLUR MU, VAR MIDIR..?

Tek cevabı “EFENDİM KARABÜK OLARAK GÜCÜMÜZ, YENİ BİR VİLAYET KONAĞI YAPTIRMAYA YETMİYOR, OYSA PROJELERİ FALAN DA ÇİZİLDİ VE RAFLARDA DURUYOR.O NEDENLE, BURADA İDARE EDİP/GİDİYORUZ..!!” falan mı olur acaba..?

Hoş MİLYONLUK İHALELER YAPAN İL ÖZEL İDARESİ DAHA MI İYİ YERDE..?

O yer alındığında RUHSATLI/RUHSATSIZ TARTIŞMALARI BİLE olmuştu galiba..!!

Okurlarımıza soralım “KARABÜK SİZCE NE ALEM DE..?” iyi mi böyle..?

 

SABAH GAZETESİ YAZARI Sayın DİLEK GÜNGÖR “YÖNETİM KAVGALARI ŞİRKETİ BÜYÜTMÜYOR..” KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSE..

BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Köşesinde biz 18 nisan tarihinde TÜRKİYE VARLIK FONU’NA dikkat çektik, yapılan Yasal düzenleme sonunda TVF Stratejik Şirketlere ortak olabiliyor falan dedik.

Biz yazdık “BU NE YAZIYOR..” diye dudak bükünler oldu, hatta, ”BU NELER SAÇMALIYOR..” falan da diyenler olmuştur, aynı konuda 1 Temmuz günü Sabah Gazetesi Yazarı Sayın DİLEK GÜNGÖR bir yazı kaleme aldı, özellikle bomba gibi patladı, bomba etkisi yaptı..

Sayın DİLEK GÜNGÖR’Ü kim/kimler bilgilendirdi bilemiyoruz, ancak, son yıllarda yapılan YÖNETİM KAVGALARININ ŞİRKETİN BÜYÜMESİNİ engellediğini yazmış Sayın DİLEK GÜNGÖR..

Buna karşılık ise KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN ise “HEDEFİMİZ DÜNYA DA İLK 100 BÜYÜK ÜRETİCİ FİRMA ARASINA GİRMEK..” gibi bir hedef koymuş KARDEMİR’E.

Bu arada Sayın DİLEK GÜNGÖR, bir gerçeği söyleyip TEK RAY, TREN TEKERLEĞİ üreticisi, OTOMOTİV ve SAVUNMA SANAYİ için üretim yapıldığı konularını yazarken, bunların O İKİ AİLE ÖNDERLİĞİNDE gerçekleştiğini göz ardı etmiş veya kendisini bilgilendirenlerin hesabına öyle gelmiş..

Bir de BAĞIMSIZ ÜYELERDEN söz etmiş ki, o insanları bizde anlamadık doğrusu..!!

Yazı öz itibarı ile doğru, İKİ AİLE itibarı ile çok yanlış olmuş..!!

 

KARDEMİR’İN KASIM AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK SEÇİMLİ GENEL KURULU, BAĞIMSIZ ÜYELERİN DEVAMI/YENİLENMESİ VE İLGİNÇLİK OLUR MU?

KARDEMİR’İN Seçimli Genel Kurulu KASIM AYI içerisinde yapılacak, son 2017 Genel Kurulu’ndan sonra o kadar enteresan gelişmeler yaşandı ki yeni Seçimli Genel Kurul ve Bağımsız Üyeler noktasında meraklı bekleyiş adeta gün/gün tırmanıyor.

Örneğin bir aile “ELİMİZDE Kİ HİSSE SENETLERİ,  SEÇİLMEMİZE YETER ARTAR. BUNA RAĞMEN SON YILLAR, ATILAN İFTİRALAR BİZİ ÇOK YORDU VE ENERJİMİZİ KENDİ İŞİMİZE/İŞYERİMİZE VERMEK İSTİYORUZ..” gibi bir gerekçe ile Yönetime girmekten vazgeçer mi/vazgeçebilir mi..?

Veya böyle bir gelişmeye, Devletin ilgili birimleri “BURASI BİR AİLE ŞİRKETİ DEĞİL.O HALE GELMESİNE İZİN VERİLEMEZ..” gibi bir tutum mu alır ve bunlar çok/çok önemli konular..

BAĞIMSIZLAR İÇİN SÜRE GİTTİKÇE DARALIYOR..

Yakın da belirli isimler gündeme gelir, tartışmalara başlar..!!

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE, KARABÜK VALİLİĞİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE YALANLANAN BİR SOSYAL MEDYA HABERİNİN GERİSİNDE..

Geçtiğimiz hafta, geçtiğimiz günlerde bir FACEBOOK paylaşımı ve paylaşıma esas gösterilen bir İnternet Sitesinde, BİR ÖĞRETMENİMİZLE ilgili iğrenç bir iftira çıktı, iğrenç bir paylaşım yapıldı..

SOSYAL MEDYA GİTTİKÇE TOPLUMSAL BİR TEHDİT OLUYOR..

Yazılandan/çizilenden/çıkan haberlerden dolayı da, çoğu kez kimse yakalanamıyor, kimse cezasını çekmiyor ve Karabük’te yaşandığı ileri sürülen yalanı VALİLİK, İL MİLLİ EĞİTİM Müdürlüğü de anında yalanladı..

PEKİ BU OLAYIN GERİSİNDE NE GİBİ GELİŞMELER VAR..?

Durduk yerle kurulmuş bir tezgah değil bu olay, mutlaka gerisinde KARALANMAK İSTENEN biriler var, MUHATAP alınmak ve gözdağı verilmek istenen kişi/kişiler var..

OLAY KÜLLİYEN YALAN, TAMAMEN İFTİRA, BU TAMAM..

Peki o sosyal medyanın dayandığı yerlerin bulunması için yapılan çalışmalarda ABD, KUZEY KORE veya GÜNEY KORE, olmadı bir Afrika Ülkesi çıkıyor mu, buna yönelik ciddi bilgiler geziniyor ortalıkta..

OLAYIN PERDE GERİSİNDE, KİME/KİMLERE GÖZDAĞI VERMEK VAR ACABA..?

Karabük VALİLİĞİ, Karabük İL EMNİYET Müdürlüğü olayı çözecek mi dersiniz..?

 

KARABÜK JET HABER, BAŞLIĞI İLE FACEBOOK’TA YAYINLANAN VE İĞRENÇ BİR YALAN İLE ORTALIĞI DALGALANDIRAN FETÖVARİ TEZGAH…!!

Geçtiğimiz günlerde SOSYAL MEDYA DA iğrenç bir yalan haber tezgahı vardı ve bir ÖĞRETMEN Öğrencilerini taciz etmekle suçlanıyordu, hatta yalan haber hızını alamayarak, olayın hukuka intikal ettiğini falanda yazmış/yazmıştı.

Bu olaya ilişkin değerlendirmeler alıyoruz.

En dikkatimizi çeken konu “PROFESYONELCE DÜZENLENMİŞ BİR İFTİRA MEKANİZMASI, TAM FETÖVARİ BİR KUMPAS..” noktasında yapılan ve hemen herkesin kabul ettiği bir varsayım.

PEKİ NEDEN YAPILDI, KİME KARŞI YAPILDI diye sorduğunuzda, bir/iki değerlendirme daha var ve “BİLİNDİĞİ GİBİ FETÖ NOKTASINDA BAZI GELİŞMELER OLMUŞTU..” birincisi onun tartışılmasını hafifletmek olabilir diyenlere rastladık.

Bir diğer konu da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan atama ve bu atamayı içine sindiremeyenler, bir yerlere mesaj vermek için böyle bir yolu seçmiş olabilirler ve bir yerlere “AYAĞIMIZA DOLAŞMAYIN..” gibi bir mesajla bu yola gitmiş olabilirler, gibi değerlendirmeler yapıyorlar..

OLAY GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK İLGİNÇ..

Muhatap alınan öğretmen ile ilgili “BU KONULARA MUHATAP OLARAK TAKDİM EDİLEBİLECEK EN SON KİŞİ.DÜRÜST, TUTARLI, HERKESİN GÜVENDİĞİ BİR İNSAN..” görüşleri dikkat çekiyor.

KARABÜK BU OLAYI MUHAKKAK ÇÖZMEK ZORUNDA..

 

CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ “EFLANİ DÖKME DOĞALGAZ İSTİYOR..” DERKEN, YENİCE İLÇESİ’NİN SORUNUNA DA GÜNDEME

CHP İçinde de, Siyaset çevrelerinde “BİR İLÇE TEŞKİLATI ve BİR İLÇE BAŞKANI, CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET ATAÇ GİBİ GAYRETLİ OLSA, O İLÇEDE SORUN KALMAZ..” değerlendirilen Sayın AHMET AYTAÇ gündeme DOĞALGAZ olayını taşıdı..

Hem öyle bir taşıdı ki..

Bir yandan EFLANİ İlçesine DÖKME DOĞALGAZ VERİLMESİNİ isterken, öte yandan da “HANİ YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ SÖZÜ VERİLMİŞTİ NE OLDU..” gibi bir soruyu da gündeme getirdi.

YENİCE İLÇESİ’NE BU BAĞLAMDA SÖZLER VERİLMİŞTİ..

Ne oldu verilen DOĞALGAZ SÖZÜ TUTULDU MU, DOĞALGAZ VERİLDİ Mİ..?

CHP Eflani İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ, gerçekten çok çalışkan bir görüntü vererek, İlçesinin yıllardır kimsenin dile getirmediği sorunları dile getiriyor, insanlara hatırlatıyor ve adeta “BUNLAR BİZİM HAKKIMIZ..” diye feryat ediyor..

Örneğin nüfusunun büyük bölümü EMEKLİLERDEN oluşan EFLANİ’DE emeklilerin rahatça paralarını alabilecekleri BANKOMATLAR konulmasını istiyor gerekli yerlere YÜZLERCE İMZALI dilekçelerle başvuru yapıyor..

Ayrıca “BU İŞ OLUYORDU, BİRİSİ/BİRİLER ENGEL OLDU..” gibi mesajlar veriyor ve insanlara bunları anlatıyor, CHP Eflani İlçe Başkanı gerçekten çok üretken, çok verimli bir çalışma temposu içinde görülüyor..

DOĞALGAZ OLAYINDA İLÇESİ ile BİRLİKTE YENİCE’DE gündeme geldi.

 

KARABÜKSPOR NOKTASINDA , MEVCUT YÖNETİM İÇİN SÖYLENENLER, KARABÜKSPOR’UN ÇARESİZLİĞE SÜRÜKLENMESİ VE SON YAŞANANLAR

Bizim KARABÜKSPOR Başkanlığına yeniden getirilmesi fikrine şiddetle karşı çıktığımız, yeniden getirilmesi halinde Karabük’te bunun çok ciddi sonuçlarının olacağını, Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN başta olmak üzere, ÇOK ETKİLİ isimlere anlatmaya çalıştığımız HİKMET FERİDUN TANKUT kaçtı gitti..!!

KARABÜKSPOR’U BİTİRDİ/BATIRDI KAÇTI GİTTİ..!!

Sonra yaşananları üç aşağı beş yukarı Karabük Kamuoyu biliyor, Rahmetli Kardeşim ZİYA ÜNSAL’IN büyük baskılarla göreve getirilmesi sürecini sonra yapayalnız bırakılmasını, Sayın SEDAT NAMAL’IN göreve gelişini, tutulmayan sözlerden sonra istifa edişini falan Karabük biliyor.

Sonra Sayın MEHMET AYTEKİN olayı var..

Sayın MEHMET AYTEKİN’E yapılan insafsız, gaddarca saldırıları Karabük insanı yaşadı, gördü, biliyor ve o saldırıları yapanlar Sayın AYTEKİN ile helalleştiler mi acaba..

YA, ŞİMDİ NELER OLUYOR KARABÜKSPOR’DA…?

Bakın Sayın MEHMET AYTEKİN’E tahammül edemeyerek çeşitli iftiralarla görevden ayrılmasını temin edenlerin şimdi neden hiç sesi çıkmıyor acaba..?

KARABÜKSPOR’DA REZALETİN SON PERDESİ YAŞANIYORMUŞ OYSA Kİ..!!

Neden kimsenin sesi çıkmıyor acaba..?

1893

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler