12.5 C
Karabük
2 Mayıs Perşembe 2024

Her Telden (6.Ekim.2017)

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “MARZİNÇ VE KARDEMİR HAKKINDA AĞIR İTHAMLARDA BULUNDU..” VE YA DÜZELECEKLER, YA DA..!!
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, önce ki gün bir Basın Toplantısı yaparak MARZİNÇ ve KARDEMİR hakkında ÇEVRE KİRLİLİĞİNE yol açtıkları gerekçesi ile çok ağır ithamlarda bulundu..
Sayın VERGİLİ “YA DÜZELTECEKLER, YA DA SÖKÜP GİDECEKLER..” anlamına gelen ifadeler kullandı ve Basın açıklamasında “BUNLARLA SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM..” mesajını verdi..
Göreve geldiğinden bu yana ÇEVRE SORUNUNA büyük önem verdiğine dikkat çeken, Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ yaptığı Basın Toplantısında “HİÇBİR EKONOMİK DEĞER İNSAN HAYATINDAN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ..” ifadelerini de kullandı.
Temel olarak “SANAYİ ve SANAYİLEŞMEYE KARŞI OLMADIĞI..” mesajını net biçimde veren Sayın RAFET VERGİLİ, bu noktadan sonra da SANAYİ TESİSLERİNİN İNSAN SAĞLIĞINA ÖNEM VERMESİ gerektiğine işaret etti.
“ÖNEM VERMEYEN SANAYİ TESİSLERİ İLE MÜCADELE EDECEĞİM..” dedi.
Mücadelesini BAKANLIKLARI harekete geçirmek ve HUKUK nezdinde sürdürmek kararında olduğuna işaret eden Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, bu tesisler için “YA İNSAN SAĞLIĞINA SAYGILI HALE GELİP DÜZELECEKLER, YA DA TESİSLERİ SÖKÜP GİDECEKLER..” anlamında sözler etti..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ bir anda gündemi bloke etti..
Açıklamaları büyük bir toplumsal ilgi ve destek gördü/görüyor..

MARZİNÇ KARABÜK FABRİKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN METİN ALTAN “TESİSİMİZİN İNSAN SAĞLIĞINA EN KÜÇÜK BİR OLUMSUZLUĞU YOK..”
MARZİNÇ Karabük Fabrikası Genel Müdürü Sayın METİN ALTAN, geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunarak son günlerde MARZİNÇ hakkında çıkan haberlere değindi..
“MARZİNÇ’İN İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞINA EN KÜÇÜK BİR OLUMSUZ ETKİSİ YOK..” diyen Sayın METİN ALTAN “ATIK MADDE SORUNUMUZU EN KISA SÜRE İÇİNDE ÇÖZECEĞİZ.BU ATIK MADDELERİN ÇİMENTO FABRİKALARINDA KULLANILMASI İÇİN STANDART BELGELERİNİ ALDIK..” bilgilerini verdi.
Ayrıca MARZİNÇ atık maddesi curuf “KARAYOLLARINDA DOLGU MADDESİ OLARAK KULLANILABİLİYOR.BUNUN STANDART BELGESİNİ DE ALDIK KISA SÜRE İÇİNDE CURUF VERMEYE BAŞLAYACAĞIZ..” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, BETON PARKE TAŞI yapımında da anılan curuf kullanılabiliyor şeklinde bilgiler veren Genel Müdür Sayın METİN ALTAN, tesislerin hiçbir anlamda insan sağlığına zarar vermediği iddialarında bulundu..
Çalışanlarını HER ÜÇ AYDA BİR tam teşekküllü muayeneden geçirdiklerini ve işe başladıkları gün ile çalışma süreleri içinde herhangi bir değer kaybı veya yükselmesi görülmediğine de dikkat çekti.
“EKSİĞİMİZ VARSA BİZİ UYARSINLAR, HEMEN GİDERELİM..” diyor Sayın ALTAN..
“TEREDDÜDÜ OLAN HEMŞERİLERİMİZ GELİP FABRİKAMIZI GEZSİNLER..” diyor..

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “SANAYİ TESİSLERİ, GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIKLARINDA , NE İNSANA, NE ÇEVREYE ZARAR VERİR…”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, geçtiğimiz gün yaptığı Basın Toplantısı ile, bir anda Karabük gündemini bloke etti ve çok geniş bir toplumsal destek gördü.
Sayın RAFET VERGİLİ Çevre konusuna Belediye olarak çok önem verdiklerinin altını çizerek “8 YILLIK GÖREV SÜREMİZ İÇİNDE ÇOK SAYIDA PARK YAPTIK, YEŞİL ALAN TESİS ETTİK, BİNLERCE AĞAÇ DİKTİK..” mesajlarını verdi.
Buradan yola çıkarak KARDEMİR ve MARZİNÇ Tesislerine dikkat çeken Sayın RAFET VERGİLİ teknolojinin çok geliştiğini söyleyerek “ ARTIK SANAYİ TESİSLERİ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIRLARSA, İNSAN SAĞLIĞINA VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE HİÇBİR OLUMSUZ ETKİLERİ OLMAZ..” bilgilerini verdi.
KARDEMİR, ZAMAN/ZAMAN FİLTRELERİNİ ÇALIŞTIRMIYOR gibi iddialar dile getiren Sayın RAFET VERGİLİ yıllar önce KARÇİMSA için yaptığı uyarıların ne kadar haklı olduğunun ŞİMDİLERDE NET BİÇİMDE ORTAYA çıktığını dile getirdi.
“İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN EKONOMİK KAZANÇ OLMAZ..” diyen Sayın RAFET VERGİLİ KARDEMİR’İN kazanç sağlamak için veya başka herhangi bir nedenle FİLTRELERİNİ ÇALIŞTIRMAMASININ yanlış, gerekli önlemleri almamasının ise BAĞIŞLANAMAYACAK bir hata olduğuna işaret etti.
Ve ; BÜTÜN GÜCÜMLE MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM mesajını verdi..
KARABÜK YAŞAYANLARI için bu mücadeleleri vereceğinin altını çizdi..

TÜM SİYASİ PARTİLER VE SİYASET YAPAN KİŞİLER, BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’Yİ DİKKATLE İZLESİNLER “NASIL SİYASET YAPIYOR..”
Karabük’te, çok iddialı söylüyoruz, SİYASETİ EN İYİ BİLEN ve YAPAN KİŞİ Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, bu anlamda SİYASİ Partiler ile SİYASETİN içinde ki insanlar kendisini dikkatle izlesinler..
Önce SİYASİ PARTİ kuracağını açıklayan Sayın MERAL AKŞENER’E karşı çok ağır eleştiriler dile getirdi Sayın RAFET VERGİLİ ve bunun SİYASİ bir çıkış olduğunu iyi biliyordu, bu çıkışı TOPLUMSAL BİR SORUN ile pekiştirmesi gerektiğinin farkındaydı..
Döndü KARABÜK İNSANININ en hassas olduğu, hep duyarlılığını koruduğu bir olaya girdi ve ÇEVRE KİRLİLİĞİ olayına yönelerek, yine Karabük yaşayanlarının duyarlı olduğu MARZİNÇ konusunu gündeme getirdi, bunun yanına KARDEMİR’İ DE kattı..
BÜYÜK BİR TOPLUMSAL DESTEK ALDI YANINA..
İnsanlar “BAŞKAN HAKLI KONUŞUYOR..” olayına yöneldiler..
Sayın MERAL AKŞENER konuştukları da KARDEMİR ve MARZİNÇ konularında konuştukları da “BAŞKAN HAKLI KONUŞUYOR..” olarak geniş bir destek buldu yanına..
Sayın VERGİLİ Karabük’te SİYASETİ DİLEDİĞİ GİBİ YÖNLENDİRİYOR..
Anlayacağınız BU ALANDA RAKİPSİZ..

SAFRANBOLU İMAR OLAYLARI İLE ÇALKALANIYOR VE SAYIN NECDET AKSOY DÖNEMİNDE GÖRMEZDEN GELİNEN OLAYLAR ŞİMDİ SIKINTI OLDU
Safranbolu İMAR OLAYLARI ile çalkalanıyor, Sayın NECDET AKSOY’UN Belediye Başkanlığı döneminde “BİR BİÇİMDE GÖRMEZDEN GELİNEN..” birçok İMARA AYKIRI durum, ilgili birimlere yapılan şikayetler sonucu gündeme gelince ORTALIK KARIŞTI.
İMARA AYKIRI YAPILAN “ÇIKMALAR/EKLEMELER/VE BENZERİ İMARSIZLIKLAR..” şimdi gündeme gelince ortaya YÜZLERCE, ilerleyen sürede, belki BİNLERCE yakınmaya yol açacak..
Olay süratle “SEÇİLMİŞ OLAN GÖZ YUMUYOR, İDARE EDİYORDU.ATANMIŞ OLAN GÖZ YUMMUYOR, DÜZELTTİRİYOR, DÜZELTİLMESİNİ İSTİYOR..”noktasına savruluyor..
SAFRANBOLU, İMAR SORUNU İLE, ÇALKALANIYOR..
Yüzlerce mağdur ve bunun yanı sıra İHBAR EDEN çıkıyor ortaya

“BU BİR POST MODERN DARBE OLACAK..” DENİLİYORDU, SPK ADETA “POST MODERN DARBE YAPTI..” VE 4 ESKİ MİLLETVEKİLİ KARDEMİR’DE..
KARDEMİR noktasında çok ilginç gelişmeler yaşandı, KARDEMİR ve KARABÜK ile hiçbir bağı olmayan, BİR İSİM ÜZERİNDE gösterilen ısrar, olayı buralara getirdi..
SPK HÜKÜMET ADINA 4 BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ BELİRLEDİ..
KARDEMİR’İN Seçimli Genel Kurulu’nun ertelenmesine yol açan süreçte, KARDEMİR üzerinde etkili olacak belirli çevrelerin temsilcileri 2BU BİR POST MODERN DARBE OLACAK..” falan gibi talihsiz, haddini aşan sözler etmişlerdi.
SPK ve HÜKÜMET, gönderilen BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAYLARI ile adeta bunu gerçekleştirdi ve bir anlamda “POST MODERN DARBE ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR..” dercesine 4 ESKİ MİLLETVEKİLİ önerildi..
4 ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ şimdi KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak ve HAKİM HİSSEDAR konumunda olanların toplam yüzde 15.5-16 civarında ki HİSSESİNE karşılık, geride kalan yüzde 84-84.5 HİSSEDARIN temsilcisi gibi görev yapacaklar.
KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NDA ÇOK ETKİLİ OLACAKLAR..
KARDEMİR Yönetiminde SİYASET HİÇ BU KADAR ETKİLİ olmamıştı ve durduk yerde ortaya çıkan/çıkartılan kriz, olayı ne yazık ki buralara sürükledi, Siyaset bütün gücü ile KARDEMİR Yönetim Kurulu’na abandı..
BUNU BİR MİLAT OLARAK GÖRÜN/KABUL EDİN..
Bundan sonrası içinde SİYASET BURADA HEP OLACAKTIR..
Bir kişi yüzünden bir KAOS YARATILDI ve gelinen nokta böyle tecelli etti.
Şimdi, gelecekte neler/neler gelişecek, birlikte izleyeceğiz..

KARDEMİR NOKTASINDA MEYDANA GELECEK YENİ GELİŞMELER, EN BÜYÜK ETKİYİ KARDEMİR KARABÜKSPOR ÜZERİNDE GÖSTERECEKTİR..
KARDEMİR 1 Kasım 2017 günü SEÇİMLİ GENEL KURUL yapacak ve yeni YÖNETİM KURULU Üyelerini belirleyecektir, olayın tam burasında BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyelerinin belirlendiğini özenle belirtelim.
4 ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ.
Bu durum KARDEMİR üzerinde çok ama çok etkili olacaktır kuşkusuz, ancak, olay KARDEMİR ile bağlı kalmayacak KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübünü de çok yakından etkileyecektir..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA alacağı olan bazı isimlerin –haklı olarak- alacaklarını istediklerine, alacaklarına faiz istediklerine ilişkin söylentiler çıkmaya başladı..
Bu arada KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN, en büyük ve tek sponsoru KARDEMİR’İN vermeyi taahhüt ettiği, gelecek 4 yıla ilişkin reklam parası olarak, 32 milyon liralık GELİR PARASININ DA kullanıldığına ilişkin, resmi olmayan, ancak çok ciddi kaynaklar bilgiler sızdırıyorlar..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimi kısa bir gelecekte zor duruma düşebilir..
Ekonomik olarak çok zorlanabilir..
ALLAH KORUSUN, KARABÜKSPOR’UN başına bir felaket gelirse, Kamuoyu bunun hesabını kime/kimlere soracaktır, önümüzde ki ZONGULDAK örneğinde olduğu gibi-Allah esirgesin-bir felaketle karşılaşırsak KARABÜK OLARAK NE YAPARIZ Allahaşkına..?
Veya bunun hesabını kime/kimlere sormamız gerekir sizce..?

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI İÇİN, AK PARTİ GENEL MERKEZİ “İNCE ELEYİP, SIK MI DOKUYOR..?” HENÜZ BİR ATAMA YAPILMADI..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN istifası ile boşalan, AK Parti İl Başkanlığı’na henüz bir atama yapılmadı, AK Parti Genel Merkezi ve son karar mercii olan Genel Başkan, henüz bir atama yapmadı yani.
İNCE ELEYİP/SIK MI DOKUNUYOR NEDİR..?
Geçtiğimiz günlerde yine yazdık, AK Parti Genel Merkezi KARABÜK’Ü EN SORUNLU İLLER ARASINDA değerlendiriyormuş, objektif baktığınızda da, bunun ne kadar doğru bir değerlendirme olduğunu görmek mümkün.
BAKIN SAFRANBOLU’DA İMAR OLAYINDAN BÜYÜK SIKINTI YAŞANIYOR..
YÜZLERCE İNSAN, zamanında göz yumulan veya herhangi bir nedenle görmezden gelinen, BİR YIĞIN İMAR UYGUNSUZLUĞU nedeni ile sıkıntı yaşıyor/yaşayacak..
ŞİMDİ HERKES BİR/BİRİNİ İHBAR EDECEK MUTLAKA..
Birine dokunduğunuz an, bir muhataplılık durumu olacak ve “ŞUNUN/ŞU EKSİKLİĞİNİ NEDEN GÖRMÜYORSUNUZ..” gibi bir anlayışla, komşu diğer komşusunu ihbar edecektir..
AK Parti böyle bir atmosferde/ortamda YEREL SEÇİME gidecek..
SAFRANBOLU SAKİNLERİNDEN OY İSTEYECEK..
AK Parti Genel Merkezi SORUNLU İL GÖRMEKTE çok/çok haklı..

YENİCE İLÇESİNDE “HUZUR/SÜKUNET BİR TÜRLÜ TESİS EDİLEMEMİŞ..” DEMEK VE UMUT TAKSİ DURAĞI SAKİNLERİNDEN GELEN MEKTUP..
Yenice İlçesinde sükunet/Yenice İlçesinde huzur bir türlü sağlanamamış demek, UMUT TAKSİ DURAĞI ortaklarından, sakinlerinde bir mektup geldi Gazetemize.
AK Parti İlçe Başkanı’ndan yakınıyorlar, Belediye Başkanı’nı övüyorlar..
YENİCE’DE huzur, YENİCE’DE sükunet sağlanamamış derken, bunun HALKIN GENİŞ KESİMLERİ bağlamında düşünülmesini de istemeyiz, karmaşa AK Parti İlçe Başkanlığı ile Yenice Belediye Başkanlığı arasında yaşanıyor.
YOKSA,  YENİCE SAKİNLERİ HUZUR ve SÜKUN İÇİNDE YAŞIYORLAR..
Ancak, iş AK Parti içinde geçmiş aylarda yaşanan sıkıntılara gelince, bu sıkıntıların TIRMANARAK SÜRDÜĞÜ orta da, bu sıkıntıların AK Parti İLÇE Başkan ve Yönetimi ile Yenice Belediye Başkanı arasında TIRMANARAK SÜRDÜĞÜ gün gibi orta yerde..
BİR TÜRLÜ SÜKUNET ve HUZUR SAĞLANAMADI..
YEREL SEÇİMLERE kadar da sağlanacak gibi görünmüyor..

840

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler