14.6 C
Karabük
4 Mayıs Cumartesi 2024

Her Telden (18.Eylül.2017)

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF.DR.SAYIN VEYSEL EROĞLU, GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ KARABÜK’Ü ZİYARET ETTİ VE TEMELLER ATTI..
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Sayın VEYSEL EROĞLU geçtiğimiz Cuma günü Karabük’e geldi ve bir dizi yatırımın temelini attı, toplam 225 milyon lira tutarında HİZMETİ Karabük yaşayanlarının hizmetine sundu.
Orman ve S u İşleri Bakanı Sayın VEYSEL EROĞLU’NA , AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve Sayın BURHANETTİN UYSAL’DA eşlik ederek, düzenlenen etkinliklerde bulundular.
Vatandaşın “NEDENSE..” fazla ilgi göstermediği bu etkinlikler sonucu KARABÜK 225 MİLYON LİRA civarında YATIRIM ALDI/DESTEK ALDI, ancak , çok fazla bir ilginin olduğunu söylemek hayli zordu.
KARABÜK AÇISINDAN EN BÜYÜK YATIRIM ALDEĞİRMEN BARAJI ELBET.
Bu yatırım yalnızca SULANABİLECEK ARAZİ bağlamında değil, yalnızca SU DEPOLANMASI bağlamında değil, KARABÜK’ÜN PEYZAJI bağlamında de çok ama çok önemli.
Zaten Sayın BAKAN DA BUNU VURGULADI..
Sayın VEYSEL EROĞLU Özellikle ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ bağlamında çok önemli hizmetlere imza attıklarını verdiği bilgilerle gösterdi ve özellikle ORMAN KÖYLÜSÜNÜ sevindirecek müjdeler, kredi haberleri, yatırım destekleri bilgileri verdi.
KARABÜK’E 225 MİLYON LİRA HİZMET GELİYOR, ÖZETİ BU..

KARABÜK’ÜN ORTASINDA PİSLİK YUVASI GİBİ DURAN “ARAÇ ÇAYI İÇİN BEKLENTİLER..” BAŞKA BAHARLARA KALDI VE ALDEĞİRMEN BARAJI..
Karabük’ün ortasında “KARABÜK VE YÖRE YAŞAYANLARININ ENGİN ÇABASI, GAYRETİ VE DUYARSIZLIĞI İLE..” bir pislik yuvası gibi duran ARAÇ ÇAYI için beklentiler BAŞKA BAHARLARA kaldı..!!
NE YAZIK Kİ BAŞKA BAHARLARA KALDI..
Google “DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ESTETİK DERE ISLAHLARI..” yazarak girin, bakın ne kadar güzel, adeta, BİBLO GİBİ estetik dere ıslahları yapılmış ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ’NDE Kİ bu ıslah çalışmaları ortaya ne güzellikler çıkartmış.
BİZ, KARABÜK ADINA, BİRAZ UMUTLANMIŞTIK..
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Sayın VEYSEL EROĞLU Karabüklülere “ARAÇ ÇAYI İÇİN BİR MÜJDE VEREBİLİR..” gibi bir umuda kaptırmıştık kendimizi, olmadı ve Sayın Bakan “DERE ISLAHLARI BİZDEN, PEYZAJ ÇALIŞMALARI/DÜZENLEMELERİ BELEDİYELERDEN..” şeklinde açıklama yaptı.
Ayrıca ALDEĞİRMEN BARAJI DA bu çalışmalar için adres gösterildi..
SUYUN DİZGİNLENMESİ ve o peyzaj çalışmaları için O BARAJ şart mesajları verildi..
Karabüklüler size müjdeler olsun ARAÇ ÇAYI’NI KİRLETMEYE DEVAM..
SOĞANLI ÇAYI zaten KARDEMİR’E ihale edilmiş gibi, ONLAR KİRLETİYOR..!!

ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN RUSYA’DA MÜTHİŞ VERİMLİ TEMASLAR YAPTI VE ÜLKEMİZİN KAZANCI..
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın MEHMET CEYLAN geçtiğimiz günlerde RUSYA’YI ziyaret etti ve ÜLKEMİZ AÇISINDAN milyarlarca dolar getirebilecek temasları gerçekleştirdi.
RUSYA’DA TÜRK MÜTEAHHİTLER VAR ve bunlar milyarlarca dolarlık işler yapıyorlar, özellikle İNŞAAT SEKTÖRÜNDE bu Firmalar RUSYA’DA çok beğeni kazanıyorlar, kaliteli, sağlam, ucuz, işler yaparak büyük takdir alıyorlar.
RUSYA ŞİMDİ MOSKOVA YAKINLARINDA BİR UYDU KENT KURUYORMUŞ.
Sayın MEHMET CEYLAN’IN TEMASLARI ve RUSYA’NIN bu konuları düzenleyen, yapılmasını sağlayan ilgili BAKANLARI ile görüşmeleri, 1.5 milyon nüfusa hitap edecek bu UYDU KENTİN yapımında TÜRK MÜTEAHHİTLERİNİN önünü açan gelişmelere yol açtı.
Sayın MEHMET CEYLAN bu Yörenin haklı gururu oldu ve bununda hakkını, hem Yöremize yaptığı büyük katkılarla, hem Ülkemize yaptığı çok/çok büyük katkılarla veriyor.
RUSYA TEMASLARI, BUNUN EN GÖZ ÖNÜNDE Kİ KANITI..
Bu temaslar ÜLKEMİZE MİLYARLARCA DOLAR paranın, gelirin gelmesine yol açacak gelişmeler, Sayın MEHMET CEYLAN bu gelişmelere imza atan bir isim olarak, bu Yörede de haklı takdir alıyor elbet.
KENDİSİ İLE GURUR DUYMAMAK MÜMKÜN DEĞİL ELBET..

TOBB GENEL BAŞKANI SAYIN RIFAT HİSARCIKLIOĞLU “RAHATSIZLANDIĞI İÇİN..” KARABÜK ZİYARETİNİ İLERİ BİR TARİHE ERTELEDİ, OTOMOBİL
Karabük’ün OTOMOBİL FABRİKASI için adresi durumuna gelen TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU 15 Ağustos tarihinde Karabük’e gelecek şeklinde haberler çıkmıştı.
Sayın HİSARCIKLIOĞLU 15 AĞUSTOS GÜNÜ GELEMEDİ..
Sanıyoruz bir rahatsızlık durumu olmuş.
TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU önümüzde ki günlerde Karabük’e gelecektir mutlaka ve bilindiği gibi AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OTOMOBİL FABRİKASI talebinde bulunmuştu.
Sayın ERDOĞAN’DA Sayın SAYLAR’A TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU ile görüşmeleri söylemiş ve böyle bir adres göstermişti , şimdi, Karabük heyecanla, merakla Sayın HİSARCIKLIOĞLU’NU bekliyor.
Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU KARABÜK’E BEKLENİYOR..
“OTOMOBİL FABRİKASI..” noktasında Karabüklüler DERS ÇALIŞIYOR..

GANİOĞLU İŞHANI’NIN EN ÜST KATINDAN, KARES İŞ MERKEZİ’NİN ÜST KATINA ATLAYARAK GEÇEN BİRKAÇ GENÇ VE ALLAH KORUSUN KAZA..
Geçtiğimiz günlerde AKBANK’IN yanında oturuyorduk, aniden bazı sesler geldi ve hemen ilerimizde oturan insanlar yukarı doğru bakmaya başladılar, meraklandık ne oluyor diye sorduk.
KARES ALIŞ/VERİŞ MERKEZİ’NE KAPILARDAN ALINMAYAN BAZI GENÇLER, hemen orada bulunan GANİOĞLU İşhanı’nın en üst katına çıkarak , oradan KARES ALIŞ/VERİŞ Merkezi’nin en üst katına atlayarak, alınmadıkları ALIŞ/VERİŞ Merkezi’ne girmeyi başarmışlar..
İKİ BİNA ARASINDA 2-3 METRE BOŞLUK VAR..
Allah korusun, Allah esirgesin O BOŞLUĞA düşme ihtimali, ölümlü kaza ihtimali çok/çok büyük ve bu daha öncesinde de birkaç kez yapılmış bir eylem olarak anlatıldı bize.
MUTLAKA, AMA, MUTLAKA ÖNLEM ALINMALI, ALLAH KORUSUN..
Oluşabilecek bir kaza hepimizin yüreğini yakar..

BAKAN Sayın VEYSEL EROĞLU’NUN KARABÜK BELEDİYESİ’Nİ ZİYARETİ VE KENDİSİNE HEDİYE OLARAK İBRİK(Eflani tabiri ile UPRUK..) VERİLMESİ
ORMAN ve SU İşleri Bakanı Sayın VEYSEL EROĞLU’NUN Karabük Belediyesi’ni ziyaret etmesi, elbet ki, bir SİYASİ NEZAKET olarak kabul edilmeli ve önemsenmeli.
Bu ziyarette bizim dikkatimizi çeken ÜÇ HUSUS OLDU.
Bakan Sayın EROĞLU’NUN, Karabük’te GENEL İDARE ile YEREL İDARENİN uyumlu çalıştığına vurgu yapması, herhangi bir SİYASİ ÇEKİŞME olmadan hizmet verilmesi olayına güzel bir üslupla değinmesi, Belediye çalışmalarından övgü ile bahsetmesi.
BU birinci husus.
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN, hani halk arasında “CİN GİBİ ÇOCUK..” derler ya, tam o tanıma uygun torununu “GALİBA GELECEKTE SİYASETE HAZIRLAMAK ÜZERE..” yanında bulundurması..
Ki torun sevgisini kılcal damarlarına kadar yaşayan bir insan olarak, Sayın VERGİLİ’NİN “BEN GELECEKTE BAŞBAKAN OLACAĞIM..” diyen torun MİTHAT’I ve her hali ile torununa aşırı düşkünlüğünü belli eden bir dede olarak, makamında, yanında bulundurmasına sonsuz saygı duyduğumuzu özenle belirtelim.
Bu ikinci husus, ,
Ve ;Sayın RAFET VERGİLİ’NİN, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın VEYSEL EROĞLU’NA hediye olarak, anı olarak verdiği İBRİK olayı, EFLANİ civarında biz buna UPRUK deriz gerçi, ancak lügatlerde İBRİK olarak geçiyor bu anı armağanı.
Bir ORMAN ve SU İşleri Bakanı’na verilecek en anlamlı hediye, tutup SAFRANBOLU EVİ verseniz pek bir anlamı olmaz, İBRİK içine su konulan, sıvı konular bir eşya ve günü ziyaretine anlam kattı.
BU ÜÇÜNCÜ husus oldu..

TİCARET VE SANAYİ ODALARINDA YAŞANAN SEÇİM KULİSLERİ, ÜLKE GENELİNDE, AK PARTİ İÇİNDE DALGALANMALARA SEBEP OLUYORMUŞ VEE
Geçtiğimiz günlerde, bir yazımızda “TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ KASIM AYINDA, OYSA Kİ AK PARTİ İL KONGRESİ ŞUBAT AYINDA.BUNA DİKKAT EDİN, TSO SEÇİMLERİ İL KONGRESİ’NE YANSIYABİLİR..” gibi ifadeler kullanmıştık.
Şimdi öğreniyoruz ki, ÜLKE GENELİNDE TİCARET VE SANAYİ ODASI Seçimleri AK Parti içinde çok ciddi dalgalanmalara yol açmış ve belirli çevreler “TSO SEÇİMLERİ 6-7 AY KADAR ERTELENSİN..” gibi talepler yapmaya başlamışlar..
En azından AK PARTİ İL Kongrelerinden sonra ki bir tarihe ertelenmesi yolunda İRADE BEYAN EDENLERİN sayısında büyük artış olmuş ve özellik arz eden ANKARA/İSTANBUL gibi büyük illerden bu yönlü talepler yoğunlaşmış.
Demek BİZ OLAYI BİRAZ ERKEN GÖRMÜŞ, YAZMIŞIZ..
Orman VE Su İşleri Bakanı Sayın EROĞLU’NUN geldiği gün, önemsediğimiz bir Kardeşimiz “ABİ DİKKAT EDİYORUM, TSO İLE İLGİLİ BİR TEK SEN YAZIYOR, DEĞERLENDİRMELER YAPIYORSUN.MESELA HİÇ EMİN DEMİR BEYDEN SÖZ ETMEDİN..” dedi.
“İYİ DE EMİN DEMİR’İN BÖYLE BİR NİYETİ OLSA, İLK PAYLAŞACAĞI İNSANLARDAN BİRİSİ BEN OLURUM.ÖYLESİNE YAKIN VE KÖKLÜ BİR DOSTLUK VE MANEVİ KARDEŞLİK BAĞIMIZ VARDIR.BÖYLE BİR NİYETİ OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDİM, DUYMADIM..” dedim kendisine..
O Kardeşimizde bize “EN AZINDA İKNA EDİLEBİLİRSE DİYE YAZABİLİRDİN BE ABİ..” gibi ince bir gönderme yaptı, ”ÇOK YARARLI OLMAZ MI..” diye sordu..
“OLMAZ OLUR MU, ELBET ÇOK YARARLI OLUR..” diye ayrıldık.

AK PARTİ İL KONGRESİ, 2018 OCAK/ŞUBAT AYLARI İÇİNDE VE SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “EĞER DEVAM ETMEK İSTEMEZSE..” ORTALIK KARIŞIR..
AK Parti Karabük İl Kongresi, 2018 yılının OCAK veya ŞUBAT ayın içinde yapılacak, şu an itibarı ile Sayın TİMURÇİN SAYLAR tek aday görüntüsü veriyor, en azından Parti kademelerinden de buna yönelik bir olumsuzluk sızmıyor.
Sayın HAKAN ŞENTÜRK ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI..
Sayın BÜLENT ERSÖZ ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI..
Ancak, şu an itibarı ile Sayın TİMURÇİN SAYLAR çok daha ön planda ve görünen o ki TEK ADAY gibi değerlendirmek pek aykırı bir tutum olmaz, pek yanlış bir değerlendirme gibi durmaz.
Bir tek gelişme Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN artık yoruldum diyerek KENDİ İSTEĞİ ile bırakmaya yönelmesi olur ki, işte o zaman AK Parti Karabük’te ummadığı, beklemediği ve şu an akıllara gelmeyecek bir darbe yer.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim diyen bir yapının insanı, Parti ile ÖZEL İŞLERİNİ hiç karıştırmayan, kendi iradesinin getirdiği bir refleks ile kimse ile ters düşmeyen, kötü olmayan bir insan.
Doğrusunu isterseniz Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN bana müsaade, ben bu dönem izin istiyorum gibi bir irade beyan etmesi hem AK Partiyi, hem Karabük’ü çok ciddi ve çok olumsuz biçimde etkiler..
Kaybedenlerde hem AK Parti, hem KARABÜK olur..

KARABÜK 2019 YILINDA YAPILACAK YEREL VE GENEL SEÇİMLERİN “YÖNLENDİRİCİ KADROLARINI..” KURMA HAZIRLIĞINDA VE KULİSLER..
Karabük, eğer erkene alınmazsa, 2019 yılında yapılacak olan YEREL ve GENEL SEÇİMLERİ yönlendirecek kadroların kurulması noktasında esaslı kulis çalışmalarının içinde görülüyor..
TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ YAPILACAK.
CHP DELEGE SEÇİMLERİNE BAŞLADI KONGRELER OLACAK.
AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ, İL KONGRESİ VAR.
ÇELİK-İŞ SENDİKASI ŞUBE KONGRESİ YAPILACAK..
MHP İLÇE KONGRELERİ VE İL KONGRESİ VAR.
Sayın MERAL AKŞENER’İN KURACAĞI PARTİ HAYLİ ÖNEMLİ
Görüldüğü gibi 2019 YEREL ve GENEL SEÇİMLERİ için Yönlendirici kadroların belirlenmesi süreci yaşanıyor ve bu kadrolar çok/çok önemli, şimdi izleyelim bakalım kimler ne görevlere gelecekler..
YENİ/YENİ KADROLAR İŞBAŞINA GELECEKLER..

348

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler