15.9 C
Karabük
28 Nisan Pazar 2024

Her Telden (12.Kasım.2015)

1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMİNDE, AK PARTİNİN KIRSAL KESİMDE ELDE ETTİĞİ ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR..
1 Kasım Erken Genel Seçiminde, AK Parti KARABÜK KIRSALINDAN çok başarılı sonuçlar elde etti, KARABÜK KÖYLERİ Ülke ve Karabük ortalamasını çok aşan oylar verdi AK Parti’ye.
Örneğin KARABÜK MERKEZ Köylerinden AK Parti yüzde 69.47 oy almış ve bu anlamda AK Partiye yüzde olarak en yüksek oyu YUKARI KIZILCAÖREN Köyü yüzde 88.99 oranı ile vermiş.
SAFRANBOLU Köylerinden AK Parti yüzde 66.62 oranında oy alırken, YOLBAŞI Köyü yüzde 92.23 oy oranı ile en yüksek oyu veren Köyümüz olmuş.
YENİCE Köylerinde ise AK Parti toplamda yüzde 60.87 oy alırken, KARAHASANLAR Köyü yüzde 83.80 oy oranı ile en yüksek oyu veren Köyümüz olmuş.
ESKİPAZAR Köylerinde ise AK Parti yüzde 72.82 oy alırken, BÖLÜKÖREN Köyü AK Partiye yüzde 96.49 oy oranı ile yüksek oyu veren Köyümüz olmuş.
EFLANİ Köylerinde ise AK Parti yüzde 71.83 oy alırken, GÜNLÜCE Köyü AK Partiye yüzde 96.43 oranı ile yüksek oyu veren Köyümüz olmuş.
OVACIK Köylerinde ise AK Parti yüzde 64.89 oy alırken, YIĞINOT Köyü AK Partiye yüzde 100 oranı ile yüksek oyu veren Köyümüz olmuş.
Karabük İL ÖZEL İDARESİ çalışmaları Kırsal kesimde, AK Partiye büyük destek getiriyor, İL GENEL MECLİS çalışmaları AK Partiye çok ciddi destek getiriyor.
BU GERÇEĞİ HATIRLATALIM İSTEDİK..

KARABÜK KIRSALINDA CHP VE MHP ÇOK ZAYIF DURUMDALAR, CHP TOPLAM 2, MHP TOPLAM 1 KÖYDE BİRİNCİ OLMUŞ
Karabük KIRSALINDA CHP ve MHP ÇOK ZAYIF durumdalar, aslında 1 Kasım Erken Genel Seçiminde, BELEDİYE SINIRLARI içinde de bu İKİ PARTİMİZ hayli gerilemiş pozisyondalar.
MHP OVACIK Başboyunduruk Köyünde BİRİNCİ çıkmış ve bu Köyümüzde AK Parti 13, CHP 11, MHP 14 oy almış ve bu sonuçlarla MHP bu Köyümüzün birinci Partisi olmuş.
CHP SAFRANBOLU İlçemizin YÖRÜK Köyünde birinci çıkmış ve AK Parti 32, CHP49, MHP 13 oy almış YÖRÜK Köyünde, bu sonuçla CHP birinci Parti olarak çıkmış.
İNCEÇAY Köyümüzde ise AK Parti 45, CHP 45, MHP 13 oy almışlar ve bu Köyümüzde AK Parti ile CHP beraberlikle sonuçlanan bir yarış yaşamışlar..
CHP YENİCE İlçemizin ÖRENKÖY’DE birinci Parti çıkmış ve AK Parti 45, CHP 71, MHP 5 oy almış ÖRENKÖY Seçmeninden, bu sonuçla CHP yarışı birinci bitirmiş
Yine YENİCE, KALEKÖYÜ’NDE, AK Parti 43 oy alırken, CHP’DE 43 Oy almış ve MHP ise 9 oy alarak yarışı tamamlamış, oyların berabere çıkması hayli enteresan değil mi..?
1 KASIM ERKEN SEÇİMLER MUHALEFET PEK YARAMAMIŞ.

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR VE KARABÜK RUHU..
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve uzunca bir süre sohbet ettik.
Sayın BURHANETTİN UYSAL büyük düşünüyor.
“ÖVÜNDÜĞÜMÜZ CUMHURİYETİN İMARINI KARABÜK YAPMIŞTIR..” diyor ve Karabük’ün bu ruhunu öne çıkartmamız gerektiğine vurgu yapıyor.
“ÜLKEMİZİ KARABÜK İMAR ETMİŞTİR..”diyor..
KARABÜK DEMİR/ÇELİK FABRİKALARI noktasında olayı ele alıyor ve “KARABÜK, DEMİR/ÇELİK FABRİKALARI İLE, ÜLKENİN İMARINA, ÜLKENİN SANAYİLEŞMESİNE BÜYÜK KATKI VERMİŞTİR..”görüşlerini dile getiriyor.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL, Havaalanı Diyor, Tıbbi Cihaz Üretiminin yoğunlaşması diyor, çok geniş bir düşünce sistematiği ile KARABÜK’E HİZMET diyor..
AK Parti’nin Karabük Özelinde yakaladığı başarıyı değerlendiriyor ve bu başarı da başta Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yoğun çalışmalarına atıf yaparak AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına, SKG Merkezine dikkat çekiyor.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile uzunca bir süre sohbet ettik.
Seçim sırasında yaşadığı enteresan olayları anlattı..
Haksız, dayanaksız, iftira niteliğinde ki bazı gelişmeleri söyledi.
Her zaman olduğu gibi samimi, içten, candan bir sohbetimiz oldu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN BURHANETTİN UYSAL “EFLANİ HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ ERKEN..”
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile sohbet ederken “EFLANİ HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ..” olayına getirdik sözü.
“HENÜZ ERKEN..” dedi Sayın UYSAL ve “MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YÜKSEK KAPASİTE İLE EĞİTİM YAPMASI İÇİN SEÇİM YAPARKEN, ÖĞRENCİYE CAZİP GELECEK İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ GÜCÜ BÖLÜMÜNÜ SEÇTİK..” bilgilerini verdi.
“HAYVANCILIK OLAYINI SEÇMİŞ OLSAYDIK, DÜŞÜK KAPASİTE YAŞANABİLİRDİ.ANCAK İLERLEYEN SÜREÇTE SANIRIM İLGİLİ ARKADAŞLAR HAYVANSAL ÜRETİM DALLARINA AĞIRLIK VERECEKLERDİR..” tahminlerini yaptı..
“İŞTE O ZAMAN EFLANİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ SÜRATLE DEVREYE SOKARIZ.O KONU GÜNDEMİMİZDE VAR, ANCAK, HENÜZ VAKİT BİRAZ ERKEN..” şeklinde görüşler dile getirdi.
Ayrıca YENİCE için ÇEVRE Bakanlığı tarafından yaptırılan KARABÜK-BARTIN-ZONGULDAK 1/100.000 Ölçekli ÇEVRE PLANLARI aşamasında ÖRENİLEN SEKTÖRLER Projelerini süratle gözden geçireceğine işaret etti.
O çalışmalarda YENİCE için İLAÇ SANAYİ, KOZMOTİK SANAYİ öneriliyordu ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TIP MÜHENDİSLİĞİ açısından bu Sektörler çok önemli elbet.
Sayın UYSAL AZİMLİ, KARARLI, HEYECANLI gidiyor Ankara’ya.

GENEL SEÇİM YAŞAMADAN GEÇİRİLECEK 4 YILLIK SÜRE, TBMM ÇATISI ALTINDA BİRKAÇ YENİ PARTİ ÇIKARTACAK
Ülkemiz GENEL SEÇİM yaşamadan 4 yıllık bir süre geçirecek gibi görünüyor, bu uzun bir süre ve öyle görünüyor ki TBMM Çatısı altında BİRKAÇ YENİ PARTİ daha arzı endam edecek bu süre içinde.
CHP İÇİNDE KÖPRÜLER TAMAMEN ATILMAK ÜZERE..!!
MHP ise CHP’YE oranla daha disiplinli bir Parti olduğundan olsa gerektir, tartışmalar daha düşük volümlü yürütülüyor, çok büyük tartışmalar ve anlaşmazlıklar olmasına karşın, tartışmalar daha alt perde sesler kullanılarak yapılıyor..
TBMM ÇATISI ALTINDA YENİ PARTİLER ÇIKACAK GİBİ.
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ bunun işaretini 1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmaları sırasında vermişti gerçi, tahmini doğru çıktı/çıkmasına da, herhalde kendi Partisini kastetmemiştir.
Bizim en fazla merak ettiğimiz CHP.
CHP Eğer 65 yıldır TEK BAŞINA İKTİDAR yüzü göremedi ise TARİHSEL MİSYONUNU ciddi biçimde gözden geçirmeli değil mi, CHP sürekli ŞU GENEL BAŞKAN BİZİ İKTİDARA TAŞIYABİLİR gibi sığ bir tartışmanın içinde, o nedenle tarihsel misyon pek konuşulmuyor..
TBMM ZEMİNİNE YENİ PARTİLER GELECEK GALİBA..!!

KARDEMİR YÖNETİMİ İLE PROFESYONEL KADROSU “TAM BİR UYUM İÇİNDE Mİ ÇALIŞIYOR ACABA..?”, SIKINTILAR MI..?
KARDEMİR Yönetimi ile KARDEMİR Profesyonel Kadrosu “TAM BİR UYUM İÇİNDE Mİ ÇALIŞIYOR ACABA..?” yoksa belirli sıkıntı var mı/yaşanıyor mu..?
VEYA; BELİRLİ SIKINTILAR YAŞANIYOR MU..?
KARDEMİR’İN 2015 yılı, ilk 9 aylık zararı 211 milyon lira civarında çıkmış, demek YIL SONU ZARARI daha büyük olacak, KARDEMİR Profesyonel Kadrosu, bunu bizim gibi konuşuyor, dillendiriyor, yazıyor mu, yoksa önlemler noktasında çalışıyor mu..?
SANKİ; PROFESYONEL KADRO bu gibi konularda KARA BİR TABLO ÇİZİYOR şeklinde bir izlenim var ve böyle bir gelişme, böyle bir algı Yönetim Kademesini rahatsız ediyor.
Profesyonel kadro “BİZİM ŞİRKETİN GELECEĞİ NOKTASINDA GERÇEKÇİ BİLGİLER VERMEMİZ GEREK..” gibi bir yaklaşım içerisinde olduklarını söylemeleri halinde, kendilerine “HAKSIZSINIZ..” demek hayli zor.
Ancak; HER GERÇEĞİN HER YERDE KONUŞULMAYACAĞINI böyle bir durumda, akıllardan çıkartmamak gerekir herhalde, Şirket çok büyük bir zararın içinde ve 2015 yılının ilk dokuz ayı 211 milyon zarar ile geçildi.
Öte yandan PERSONEL REJİMİNDE belirli sıkıntılar var galiba.
Zaten bu işler böyledir, KARDEMİR 400 MİLYON para kazanırken, böyle sorunlar yaşanmaz, yaşanan bir dizi sorun görmezden gelinir, ancak ne zaman, zarar başlar, ne zaman OLASI SIKINTILI pozisyonlar baş gösterir.
Yönetim kademesinin ÇOK YETKİLİ isimleri “KARDEMİR GÜÇLÜ BİR ŞİRKETTİR. BÜTÜN SIKINTILARI AŞABİLECEK YETERLİ BİRİKİME, EKONOMİK DEĞERE, EKONOMİK DEĞER YARATMAYA MUKTEDİR BİR ŞİRKETTİR..” diyorlar.
Kimsenin “KARA TABLOLAR ÇİZMESİNE GEREK YOK..” görüşündeler.
ÇİN HALK CUMHURİYETİ METAL PİYASALARINI VURDU..!!
Olayın temelinde bu yatıyor..

AK PARTİ VE MHP KARABÜK ÖZELİNDE, ÜLKE GENELİNDE ALDIKLARINDAN FAZLA OY ALARAK BAŞARILI OLDULAR
1 Kasım Erken Genel Seçim sonucuna göre AK Parti, Karabük Özelinden yüzde 60.5 OY ALARAK çok başarılı çıktı ve bu oy oranı ile ÜLKE GENELİNDE alınan yüzde 49.5 oy oranı çok önemli oranda aşılmış bulunuyor.
ÜLKE GENELİ OY YÜZDE 49.5..
KARABÜK ÖZELİNDE OY YÜZDE 60.5.
Buradan yola çıkarak, AK Parti İl Yönetimi, İlçe Yönetimleri, SKM’LER çok iyi çalışmışlar, demek mümkün ve gerçekten çok önemli Seçim Çalışması yaptı AK Partililer.
O NEDENLE, OYLARINI ÜLKE GENELİNDE ALINAN OY ORANININ ÇOK DAHA YUKARISINA TAŞIMAYI başardılar, becerdiler ve mükemmel sonuç aldılar.
BU TEŞKİLATLARI DOKUNULUR MU..?
MHP ÜLKE GENELİNDE YÜZDE 11.9 OY ALDI..
KARABÜK ÖZELİNDE ALINAN OY 19.8.
Görülüyor ki, MHP Karabük özelinde, ÜLKE GENELİNDE ALINAN OY ORANININ hayli üzerine çıkmış, böyle olunca da İL TEŞKİLATI ve İLÇE TEŞKİLATLARI BAŞARILI demek mümkün.
Özellikle Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ müthiş bir çalışma temposu içinde görüldü ve o nedenle ÜLKE GENELİNDE alınan OY ORANINDA yüzde 7 daha fazla oy aldı MHP..
Karabük’te CHP-HDP-SP OYLARI çok düşük çıktı..
Muhalefet Karabük’te ÜLKE ORTALAMASINI tutturamadı.

ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 200 YATAK İLAVE ETMEK İÇİN, YAPILACAK BİNA VE YER SORUNU…
KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesine 200 Yatak Kapasiteli EK BİNA YAPILACAK ancak burası için ARAZİ sorunu var uygun YER SORUNU VAR.
ÜZERİNDE DURULAN BİR KONU VAR ASLINDA..
Mevcut İMAM-HATİP LİSESİ’NİN bulunduğu alan boşaltılacak, yeni bir İMAM-HATİP OKULU yapılacak ve boşalan o alan 200 Yatak kapasiteli EK BİNA yapımına başlanacak.
O ALAN YİNE YETMİYOR..
O zaman devreye KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN İdare Birimlerinin bulunduğu HİKMET FERİDUN TANKUT Tesisi ile YAŞAR KAPTAN ÇEBİ İDMAN SAHASI giriyor.
Burasının Mülkiyeti KARDEMİR’İN üzerinde..
Peki öyle bir durumda KARABÜKSPOR NEREDE İDMAN YAPACAK, İdari Birimleri nereye taşınacak ve orta yerde bir YAZIKÖY sözü dolanıyor/dolaştırılıyor..
KARABÜKSPOR’UN o veya bu nedenle SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E götürülmesi ÇOK CİDDİ TEPKİLERE YOL AÇAR/AÇACAKTIR mutlaka, bunun da iyi hesap edilmesi lazım.
BAKIN MAÇLARA FAZLA SEYİRCİ GELMİYOR..!!
Sebebi ÜÇ AŞAĞI/BEŞ YUKARI BELLİ..
Bir De KARABÜKSPOR Safranbolu YAZIKÖY’E götürülürse, KARABÜK İLE KARABÜKSPOR bağı tamamen kopar gibi bir izlenimin doğacağını şimdiden söylemek mümkün..
ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NİN EK BİNA PROJELERİ HAZIR..
ARAZİ SORUNU VAR, YER SORUNU GERÇEKTEN BÜYÜK..
Hani derler ya, AŞAĞISI SAKAL/YUKARISI BIYIK diye, aynen öyle..
Olayın bir de KARDEMİR AYAĞI var ki, işin daha o tarafına hiç değinmedik..
KARDEMİR Çamlık Bölgesi’ne İMAM-HATİP KÜLLİYESİ YAPACAKTI, ama 2015 yılının ilk 9 ayında 211 MİLYON LİRA ZARAR etmiş bir ŞİRKET O külliye için 8-10 milyon lira parayı nasıl harcayabilir ki..?
OLAYIN BİR DE BU YÖNÜ/AYAĞI VAR DAHA..

273

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler