13.1 C
Karabük
29 Mart Cuma 2024

K. Karabükspor'da transfer çalışmaları sürüyor

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Kardemir Karabükspor sezon içinde herkesin korkulu rüyası olacak maçları oynayacak. Bütün sıkıntılara rağmen iyi kadro kurmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

Karabükspor’da başkan Tankut ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları ile iftarda bir araya gelerek transfer çalışmaları ve sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“TRANSFERDE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTIRDIK”
RNK Spor ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Tankut, yoğun bir şekilde transfer çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak, “Transfer çalışmaları kapsamında önce takımda kalmasını istediğimiz arkadaşlarla görüşmelerimizi yaptık. 4 oyuncumuz kiralıktı ve birkaç arkadaşımız ise bir yıllık sözleşmesi vardı. Şuan takımda kaleci Ercüment, Kerim Zengin, Kokalovic, Alexe, İlhan Depe ve Isaac kaldı. Yeni transferlerden ise Fatih Atik, Barış Başdaş, Hakan Aslantaş, Gaman ve kaleci Ahmet Şahin’i kadromuza kattık. Bugün çok yoğun bir tempoda sona yaklaştığımız transferlerimiz var ama imza atmadık. Dany ile görüşmelerimiz oldu ama yurt dışında olduğu için imza atamadık. Bursaspor ile her türlü anlaşarak protokol yapma yetkisi verdi. 7 Temmuz’da Dany gelerek sağlık kontrolünden geçerek kampa katılacak. Bunun dışında sol kanatta iki bek ve ön liberoda transferlerimiz olacak. Stoper konusunu tamamladık. Sağ kanat ve aynı zamanda santrafora transferimiz olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bonservisi elindeki futbolculara gitmeye çalışıyoruz. Bunda da kendisini kanıtlamış ve ispat etmiş iyi sezon geçirmiş futbolculara yöneliyoruz” dedi.

7 Temmuz’da top başı yapacaklarını belirten Tankut, “8 Temmuz’da Bolu Termal Otel’de 10 günlük kampa girecek. Ardından 22 Temmuz’da Hollanda kampına gideceğiz ve 5 Ağustos’ta geri döneceğiz. Ardından Ankara’da TSYD kupasını oynayacağız. Bizim hedefimiz 12 olan futbolcu sayımızı 20 sayısına kadar çıkararak 4-5 transferi de kamp döneminde eksik gördüğümüz yerlere ve bize uygun futbolcuları alarak tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ BU SEZON LİGDE KALMAK”
Sezonun zorlu geçeceğini bildiklerini de vurgulayan Tankut, “Süper Lig çok zor. Kökleşmiş takım sayısı çok arttı. Geçmişte 4 takım sayarken, bugün 10 takıma kadar ligde kökleşmiş iyi yönetimlerle kendisini kanıtlamış kulüpler var. Ona göre transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu sene ligde tutunabilmek bizim için bir başarı olacak. Sıralama ve yer önemli değil, önemli olan bu sene ligde kalmak” şeklinde konuştu.

“KARDEMİR KARABÜKSPOR SEZON İÇİNDE HERKESİN KORKULU RÜYASI OLACAK”
Mavi ateş taraftarına verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Tankut, “Her zaman söylüyoruz, formamızın önünde Kardemir arkasında Çelik-İş Yazıyor. Bir taraftan sanayi ve sermayeyi temsil ederken, bir taraftan emeğin gücünü temsil ediyoruz. Anlamlı bir formamız var ve anlamlı bir kentte yaşıyoruz. Sanayinin ilk temellerinin atıldığı ve Cumhuriyet kentidir Karabük. Bunun bilincinde olarak hem formaya destek verelim, hem de bu şehrin değeri olan Kardemir Karabükspor’a destek verelim. Şehrimiz küçük ama yüreklerimiz büyük. İnanıyorum ki, Kardemir Karabükspor sezon içinde herkesin korkulu rüyası olacak maçları oynayacak. Bütün sıkıntılara rağmen iyi kadro kurmanın gayreti içerisindeyiz” diye sözlerini tamamladı.

980

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler