14.2 C
Karabük
3 Mart Pazar 2024

Ünlü Prof. Dr. Can Çınar vefat etti

Karabük’ün yetiştirdiği Prof. Dr. Can Çınar yakalandığı amansız hastalık kansere yenik düştü. Karabük doğumlu ve Karabük Demir Çelik Lisesi Mezunu Prof. Dr. Can Çınar yarın İstanbul’da defnedilecek.

Estetik alanında dünyaca ünlü bilim insanı Prof. Dr. Can Çınar’ın Biyografisinde şu açıklamalar yer alıyor;

Prof. Dr. Can Çınar’ın ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış, ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılarda sunulmuş bilimsel çalışmaları vardır. Her yıl ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılara katılmakta ve bazı ulusal ve uluslararası bilimsel toplantıların düzenlenmesinde görev almaktadır.

Özellikle estetik burun cerrahisi, estetik meme cerrahisi, liposuction ve vücut şekillendirme, karın germe, yüz gençleştirme cerrahisi ve kanser sonrası meme kayıplarının onarımları konuları ile ilgilenmektedir.

Prof. Dr. Can Çınar için pazar günü (26 Temmuz 2020) saat 11.00 Zincirlikuyu’da tören yapılacak ardından Zincirlikuyu içindeki camiide namaz kılınacak ve Ümraniye Kocatepe mezarlığına defnedilecektir.

Başta ailesine olmak üzere, sevenlerine, yakınlarına baş sağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun (3nisan.com)

23539

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler