12.2 C
Karabük
12 Nisan Cuma 2024

AK Parti Karabük'te gerginlik

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal’ın son zamanlarda yaptığı açıklamalarda gergin olduğu gözleniyor.

Karabük Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın Karabük Belediye Başkan aday adaylığını düşünmediği fakat AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat aday gösterilmesi nedeniyle aday olduğu herkes tarafından biliniyor.

ATANMIŞ ADAY ve ÇİFTE MAAŞ

MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili’nin yaptığı basın toplantılarında ve halk gezilerinde sürekli Burhanettin Uysal’ı hedef alan açıklamalar yapması ortamı gerdiği ifade ediliyor.

Rafet Vergili’nin her gün bir soru soracağım sözleri ardından peş peşe yaptığı açıklamalar ve sorular Burhanettin Uysal’ın sinirlerini gerdiği ve bu gerginliğin görüntülere de yansıdığı gözleniyor.

Burhanettin Uysal için "Atanmış Aday" sözü ile gerginliğin daha da arttığı ayrıca "Çifte Maaş" konusunda Rafet Vergili’nin iddiasının gerçek olduğunu belgesiyle açıklaması sinirleri iyice yıprattı.

CUMHUR İTTİFAKI OLMALI

Karabük’te AK Parti ve MHP tabanında Cumhur İttifakının oluşturulması gerektiği her geçen gün daha çok konuşulmaya başladı.

CHP ve İYİ Parti’nin Karabük’te yaptığı gibi Burhanettin Uysal’ın da adaylıktan çekilmesi gerektiği konuşuluyor.

AK Parti tabanında Uysal için Karabük Üniversitesi Rektörlüğü döneminde yaptığı çalışmalar inkar edilmiyor fakat belediyecilik ayrı bir hizmet dalıdır deniliyor.

Yine Karabük Üniversitesinde rektör olarak yarım kalan hizmetlerini çok daha iyi projelere, başarıya imza atarak Karabük’e hizmete devam edebilir şeklinde yorumlar yapılıyor.

TEKRAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ OLMALI

AK Parti tabanından sosyal medyada yapılan yorumlara göre; "Rafet Vergili Belediye Başkanı, Burhanettin Uysal da tekrar Karabük Üniversitesi Rektörü olursa çok daha güzel olur. Kazanan Karabük olur, kazanan Cumhur İttifakı olur" görüşleri yer alıyor.

 

 

4196

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler