25.6 C
Karabük
25 Nisan Perşembe 2024

Kardemir'de yolsuzluk

Kardemir’de yolsuzluk iddiaları ardından gazeteci Atilla Karaarslan kişisel internet sitesinde gelişmeleri değerlendirdi. Atilla Karaarslan sitesinde şu görüşlere yer verdi;

İki gündür Kardemir ile ilgili yolsuzluk iddiaları internet ortamında dolaşıyor. Fotoğrafta gördüğünüz Ayşe Türeyen Kardemir A.Ş Satın Alma Müdürlüğü görevini yapıyordu geçen hafta görevden alındı iş akti fesh edildi.

Fotoğraftaki diğer kişiyi Çağrı Güleç’i isim olarak duymuşsunuzdur. Babası Kamil Güleç Kardemir Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir, Çağrı Güleç’de Kardemir Yönetim Kurulu Üyesidir.

Yayınlanan belgelerde elektronik posta E-Mail yazışmaları bulunuyor.

Şimdiye kadar yayınlanan iddialara göre Çağrı Güleç Satın Alma Müdürü’ne E-Posta yoluyla verdiği usulsüz talimatlar sonucu Kardemir zarara uğratılmış.

Çağrı Güleç’i aradım önce iddialar üzerine konuşmak istemediğini belirtti sonra iddiaların aksine Kardemir’i 50-60 Milyon TL zarardan kurtardığını söyledi. Ve "off the record" yazmamak kaydıyla Kardemir’de yaşanan bir çok konudan bahsetti.

*** *** ***

İddiaların devam edeceği söyleniyor.

Kardemir A.Ş, SPK’da işlem gören halka açık bir şirket olduğu için iddialar, söylentiler üzerine haber/yorum yapmak yasal olarak ciddi sakıncalar oluşturuyor. Şu aşamada yorum yapmak yerine tarafların yapacağı resmi açıklamaları beklemek gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde fırtına mı kopacak hep birlikte göreceğiz…

2984

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler