14 C
Karabük
28 Nisan Pazar 2024

Herkese ekmek bedava

Ülkemizde son yaşananlar her sektörü ciddi anlamda ekonomik olarak etkiledi. Bu ekonomik krizde en çok etkilenen de küçük esnafımız oldu.

Küçük esnafımız yaşanan bu ekonomik krizi kendi yöntemleriyle aşmaya çalışıyor. Yenilikler yaparak müşteri çekmeye, cazibe ortamı oluşturmaya çalışan küçük esnafımız krize karşı direnmeye devam ediyor.

BUGÜN BENDENSİNİZ

Eko turizmi yaşatmaya çalışan Bartın’ın küçük şirin Mugada sahil kasabasında Kemal Bulut "Bedava Ekmek" dağıtmaya başladı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları KARDEMİR özelleştirme kapsamına alındıktan sonra Bartın’a tayin olan ve yerleşen Kemal Bulut Mugada sahil kasabasında açtığı işyerinde bedava ekmek dağıtıyor.

Sosyal medya Facebook hesabında yaptığı "ekmek bedava" paylaşımında "Bugün bendensiniz" açıklamasıyla Kemal Bulut’un küçük esnafın ne kadar çok eli açık olduğu gerçeğini de ortaya çıkardı.

Ekonomik kriz yaşanıyor fakat siz "bedava ekmek" dağıtıyorsunuz, Mugada’da işler çok mu iyi? sorusuna Kemal Bulut; "Sezon açıldığı Haziran ayından bugüne kadar Mugada’da işler hiç iyi değildi fakat bundan sonra daha iyi olacağını ümit ediyoruz. Kamu görevlilerinin izinleri de açıldı, her şey daha iyi olacak diye bekliyoruz. Bedava ekmek dağıtımı yüreğimizden gelen bir karar başka bir söz söylemeye gerek yok" dedi.

MUGADA NEREDE?

Bartın’a 15 km uzaklıkta olan Mugada köyü görülmeye değer eşsiz doğası, 2 farklı plajı ve mütevazi restoranlarıyla Karadeniz’de eko turizmi yaşatan bir kasabadır.

Mugada’da konaklamanın en iyi yolu çadır yada bungalow’lardır. Çadır kurabileceğiniz Mugada plajı‘na yaklaşık 200 m. uzaklıkta bulunan işletmeler mevcuttur.

Mugada merkezinde ev pansiyonculuğu yapılmaktadır konaklama için çevre köylerde bulunan yöresel pansiyonlardan da yararlanabilirsiniz.

Sadece denize girmek ve piknik yapmak isteyenlerin tercihi olmakla kalmayan plaj balık lokantaları, çadır kamp alanları, villa arsaları ve fotograf meraklılarına sundugu manzaralarla birçok alternatifi içinde barındıran 2 km uzunlugundaki temiz kumuyla özellikle yaz aylarında görülmesi gereken yerlerden biridir Mugada…

MUGADA SOFRASI KEMAL BULUT’UN YERİ

BİLGİNİZ OLMASI İÇİN TARİFE
ÇAY 1TL
ÇORBA 5 TL
TAVUK DÖNER 3 TL
ET DÖNER 6 TL
KÖFTE EKMEK 6 TL BALIK EKMEK 6 TL
1 KĞ KÖFTE PAKET 45 SERVİS 50,00 TL
BALIKLAR
HAMSİ 30.00 TL
MEZGİT 35.00 TL
BARBUN 40,00 TL
TEKİR 50,00 TL
SALATA 10 TL
İRTİBAT TELEFON
0 532 709 49 17

3679

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler