15.9 C
Karabük
27 Nisan Cumartesi 2024

Cem Uzan ve Karabükspor

2000-2001 sezonu o zaman daha İstanbul’a Ulusal medyaya gitmemiş Karabük’te yerel muhabirim. Karabükspor 2. ligde oynuyor. Yönetimde biz yoksak destekte Yok diyen KARDEMİR’in sahipleri Yolbulan ailesi takıma kuruş yardım etmiyor, etmediği gibi elinden gelen zorluğu yapıyor.

Tesislerden çıkın diyor, otobüsü biz aldık diyor, takım deplasmanlara zor gidiyor, dönemin Başkanı Atilla Aygün takımı çaresizlikten misafirhanelerde yatırıyor. Prim verecek durum yok, takım maç kazanmasın diye yöneticiler dua ediyor.

Atilla Aygün Amasya deplasmanı öncesi beni çağırdı Ne yapabiliriz dedi başkanım SAKARYASPOR takımının göğsünde Uzan yazıyor tamam Cem Uzan Adapazarlı ama zorlarsak bize de belki reklam verir dedim,

Hemen Allah rahmet eylesin Uzanların sağ kolu benide çok seven İstanbulsporda’da bir dönem başkanlık yapan Cem Şaşmaz‘ı aradım "Mustafa oğlum sana verelim reklamı desteğimiz olsun" dedi

"Cem abi ben Karabüklüyüm o takım Amasya’ya maça gidemezse şehir olarak rezil oluruz benden çok Karabük’ü temsil eden o takımın ihtiyacı var" dedim,

Sonra Uzan ailesinin yanında çalışan Selahattin Bal abimizde bastırdı ve 50 yıllık Karabükspor tarihinde ilk kez Kardemir yerine Uzan reklamıyla çıkıldı.

Oradan gelen paraylada Karabükspor nefes aldı. Bunu kendimi övmek için anlatmadım dün Cem Uzan sürgünde olduğu Fransa’da saldırıya uğramış çok üzüldüm.

Cem Uzan’ı seversiniz, sevmezsiniz o sizin şahsi fikriniz ama benim dünyamda, karakterimde Vefa bir boza markası ve İstanbulda bir semt adı hiçbir zaman olmadı.

Çok geçmiş olsun Cem Uzan

1650

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler