16.6 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

Yücel İldiz ile yeniden

Kardemir Karabükspor Yücel İldiz hocada karar kıldı. Yıl 2009 2010 sezonu. Kulübün o zaman ki Başkanı bugünkü başkan H. Feridun Tankut. Yücel İldiz de teknik direktör. PTT liginin o sezonunda Süper Lige çıkışımız. Emenike’nin de geldiği sezon. Yücel hocaya da, imparator lakabı takıldığı sezon.

Süper Lige çıktıktan sonra, 2010 – 2011 sezonunda, yine Yücel hoca ile devam edildi. İlk sezonda da ligi 9. Sırada tamamladık. Süper ligde başarılı bir sezon geçirilmiş olundu. 2011 – 2012 sezonuna da , sayın Yücel İldiz ile başlandı.

Bu sezon da işler iyi gitmedi. İstenilen çıkış yakalanamadı. Alt sıralardan, yukarılara çıkışı bir türlü yakalayamadık. Sayın İldiz’de 2011 Kasım ayında, karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Bilindiği üzere de Yücel hocadan sonra, Bülent Korkmaz ile anlaşma yapılmıştı. Yücel hoca 2.5 yıl Karabük’te kaldı.

Karabük’ü iyi tanıyan birisi. Kulüp başkanı Sayın H. Feridun Tankut ile de daha önce çalışmış olması da kendisi için avantaj olacaktır. Sportif Direktör olarak görevine devam edecek olan Levent Açıkgöz’de kendisini en büyük destekçisi olacak. Birlikte çalışacaklardır.

Levent hoca, Karabükspor’u çok daha iyi anlamış ve çıktığı 2 maçta Karabükspor’a 6 puan kazandırmıştır. Karabükspor’da gözle görülür, golcü eksikliği vardır, Yücel hoca ile birlikte. Bu transferlerde gerçekleşir ise, 2009 – 2010 sezonu şampiyonluğunu pekala tekrar yaşayabiliriz. Yücel hocanın yanında yine Karabüklülerin yakından tanıdığı yardımcısı Metin İlhan’da olacaktır.

Karabükspor bundan böyle Yücel İldiz – Levent Açıkgöz ikilisine teslim edilmiştir. Teknik Direktör ve Sportif Direktör olarak teslim edilmiştir. Bu ikilinin uyum içinde çalışması, öyle umuyorum başarıyı getirecektir. Levent hocanın belli bir şablonu da vardır. Bu şablonda bozulmadan devam eder.

Sayın Tankut ve Sayın İldiz’in birbirlerini çok iyi tanımaları da artı bir konumdur. Bu tanımaya, en büyük destek te, Levent hocadan gelecektir. 2009 – 2010’u yaşar mıyız dersiniz?

1795

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler