15.1 C
Karabük
13 Mayıs Pazartesi 2024

Zayıf Rakip Elendi. Urfaspor’da Zayıf

Kardemir Karabükspor, kupada 120 dakika maç oynadı. Zayıf rakibi karşısında oynadı. 2-0 geriye düştüğü maçı da Zenke ile 5-2 aldı. Alexe’nin oynadığı maçta, hiçbir zaman. Rakip zayıf olmaz. Bu adam da ne var? Ben anlayamadım. Anlayan varsa beri gelsin.

Genç Alpay santrafor oynasın bu adam oynamasın. Bilmem ne kadar maaşlı Onur Canik nerde? Fatih Candan yarım maç oynadı sakatlandı. Kardemir Karabükspor’un şu anda 26 kişilik profesyonel kadrosu var. 26 kişiden 13 kişi çıkıyor. 13’te ıskarta. Tamı tamına 13 ıskarta.

İsimleri şimdi saymayalım. Daha 4 maç var. İlk yarının bitimine 4 maç var. Ancak bu 4 maç. Alexe’siz, öyle veya böyle biter. Kupanın 120 dakika oynanması.

Karabükspor’u yormuş olabilir. Yormuştur da, oynanan kupa maçında hava şartları iyi değildi. Tahminler de Pazar günü de kar yağışlı. Hava iyi görünmüyor.

Kupa maçı yorgunluğu dezavantaj olabilir. Bu dezavantajı yaratanlar. Kaleci Ercüment, stoper Cemil, Bekir, İancu, Recep ve bilhassa Alexe olmuştur. Urfaspor maçında dinlenmiş olarak oynayacaklar ise, Kaleci Adriano, Stoper Rıza, sol bek Ergün, orta saha Gökhan, Forvet Köksal olacaktır. Bize göre Urfaspor’da, ligin zayıf takımlarından. Aman aman iyi bir kadroları yok. Normal şartlarda Karabükspor yener. Tabii ki sevineceğiz.

Sevinirken de, üzüleceğiz. Karabüksporlu biziz havasında olanlar var ya. Onların tavırlarına üzüleceğiz. Pazar günkü maçta, soğuk hava, görüntüler ile daha da soğur ise, maçtan erken çıkacağım. Dilerim Karabükspoor Süper Lige çıkar. Dilerim çıkar.
Bu köşemizde, devre arasında, daha detaylı konulara değineceğiz. Enine boyuna.

785

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler