11.5 C
Karabük
12 Mayıs Pazar 2024

Stoper Alexe’yi geçemedik

Sayın Elvir Baliç, Alanya karşısına Ergün Teber hariç çıkabileceği en iyi 11’i çıkardı. Elindeki kadroda bu (Osman hariç) buraya kadar tamam.
Sonrası.
Rakip Alanya 10 kişi kaldı, saha ağır, yorulmaları gerekir. Bilmiyorlar ki 10’a 10 oynuyorlar. Ne hikmetse Sayın Baliç’in hala Alexe’den beklentisi var. O da hocasını yanıltmadı ve de Karabükspor’a karşı stoper gibi oynadı.

Öyle görünüyor ki Baliç, İancu ve Neagu’yu silmiş. 18 bile almıyor. Aynı şeyi Alexe’ye de yapsa kendisi kazanacak. Alanya 9 kişi ile bile gol kaçırdı. Karabükspor’un ise, 1 tek gol pozisyonu yok. Bu forvet ile, araya kadar gidilecek, başka yolu da zaten yok. Görünen o ki takıma 2 golcü (Alexe ve Fatih gönderilerek) 1 sol açık veya sağ açık. 1’de mutlaka stoper.

Süper lige oynuyor isek, bu 4 transfer şart. Alexe, İancu, Neagu, Fatih’te gönderilecek. Devreye kadar yukarılardan mümkün mertebe uzaklaşmaz isek, transferler ile 2. Yarıya iyi başlayabiliriz.
Taraftarı da tribünlere çekmekte şart. İnanın maçlar tatsız tuzsuz oluyor. Maça gidiyoruz. Göz bu, bir takım yanlışlıkları görüyor.

Basın tribününe bir bakın bakalım. Kaç kişi var. Kendi kendinize, gol yolla, gol yolla müziğini dinliyorsunuz. Birde protokolün üst taraflarında simit servisi de var. Görüntü sanki Karabükspor bizim der gibi.
Tuhaf bir durum daha var. Karabükspor’un galibiyeti veya mağlubiyeti doğru dürüst ilgi çekmiyor. Önceden bir maçın neticesi, diğer maça kadar tartışılırdı. Bir densiz tetikçi lafı kullanmış. Yine Avrupa’ya giderim hayali var galiba.

Ballı kahvaltı da varsa. Hey gidi hey. Bolu dağında İsmail’in yerinde. Neyse öyle veya böyle Karabükspor lider. Ona bakalım.

856

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler