7.1 C
Karabük
13 Mayıs Pazartesi 2024

3 gün mükafat izni

Boluspor’a sahamızda 1-0 yeniliyoruz. Kendi sahasında Alanyaspor’a 2-0 mağlup olan Alanyaspor’a, üstelik birde Alanyaspor’u sayın Hüseyin Kalpar çalıştırıyor. Acaba Sayın Kalpar’a haksızlık mı yaptık. Zira Boluspor maçında, onun oynattığı futbola döndük.

Evet Cuma günü akşamı, Boluspor’a yenildik. Baliç’te bu yenilgiye 3 günlük mükafat izni vermiş. Cumartesi, Pazar, Pazartesi. Takım bugün toplanacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çalışacak. Yani 3 günlük çalışma ile, Cuma günü de Trabzon’a gidecek. 1461 Trabzon maçı Pazar günü saat 13:30’da
Ayrıca Sayın Baliç 3 maçta 18 futbolcu oynatmış. 3 maç için bu sayı bize göre fazla. Sayın Baliç’in eleştirildiği bir durumu daha var. Saha kenarında konu mankeni gibi duruyor deniyor. Yardımcısı Mehmet Yozgatlı’nın da hiçbir aktif hareketi yok. Bolu’nun yardımcı hocası ise, maç boyu kulübeye girmedi.

MURAT YOLBULAN’IN DİSİPLİNİ
Geçmiş yönetim de görev almış olan, sayın Murat Yolbulan’ı transferlerden dolayı eleştirmişizdir. Böyle olsun istermiydi. Kesinlikle istemezdi. Sayın Murat Yolbulan’ın bir yönünü her zaman övmüşümdür. O da disiplinini. Futbolcuların kaldığı tesisleri tamamen kapattı. Yol geçen hanı olmaktan kurtardı. Güvenlikçileri rahatlattı. Kulüpten çağrı olmadığı süreçte kulübün önüne bile gidemezdik. Ne demek istedim?
Anlayan anlamıştır. Peki, protokol tribününün görüntüsü güzel olacaktı. Oranın kartları da ona göre dağıtılmıştı. Sendikadan bir arkadaşım öyle demişti. Bizde kabul ettik. Artık bu tribün ile ilgili tek bir kelime yazmayacağım. İl Spor Müdürlüğü ve Karabükspor Yönetim Kurulu daha iyisini bilirler.

Nasıl görünürse görünsün. Kaç yıllık dostum, namı diğer Abaza Adnan’a bile, o malum densiz. Fuat Yavuz protokole nasıl girer diye seni yazdı demiş. 20 yıla yakındır yazıyorum. Hiçbir zaman isim vermemişimdir.
Aksine sayın Adnan Yüce ile, sevgi ve saygıya dayalı dostluğumuz vardır. Acaba, dün Sayın Başkan H. Feridun Tankut’un misafirleri kimlerdi. Sayın Başkan dün nerelere gitti. Evden kaçta çıktı. Bu bilgileri alabilsek. Yazarız da. Boşver kopya çekmiş oluruz. Yazan yazsın. Feysten mi, twitten mi ne galiba oralarda yazılıyormuş. Yakınlığında bu kadarı. Varın yokun olur. Yeter ki Karabükspor Süper Lige çıksın.

721

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler