15.6 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

Herşey Güzel Olacaktır

Şimdi ki Kulüp başkanımız, Sayın H. Feridun Tankut ile, Süper Lige çıkıp, her şey güzel olmamış mı idi. Kardemir’in sponsorluğu ile, Hasan Doğan Tesisleri yapıldı. Güzel olmadı mı. İdman sahaları bugünkü pırıl pırıl durumuna getirildi, güzel olmadı mı. Futbolcuların kaldıkları yerden, idari binanın ayrılması ve yeni bir binaya kavuşması güzel olmadı mı? Önceki kulüp başkanımız Sayın Mustafa Yolbulan ile, Avrupaya gitmedik mi? Güzel olmadı mı? Avrupa, Avrupa diyeceğimiz günler bir daha olur mu?. Yine Sayın Mustafa Yolbulan döneminde, profesyonel takımın kaldığı tesisler ile, alt yapı tesislerinin daha modern hale getirilmeleri güzel olmadı mı, CİO’su ile çalışma anlayışı daha derli toplu olmadı mı? Sayın Yolbulan dönemi ile çok daha iyi işlerden bir tanesi daha olacaktı ki Ahmet Gölbek bir dizi girişimler sonucunda, Hamzalar mevkiinde 103 dönümlük bir arazi tespit etmişti. Niçin edilmişti?
Kardemir Karabükspor spor akademisi yapımı için, epeyde mesafe alınmıştı. Tüm branşlar burada olacaktı, olmadı.
Talihsiz bir şekilde alabileceğimiz puanları (iç saha) alamayarak, bir alt lige düştük. Haliyle yapılması planlanan işler de yapılamadı. Şimdi tekrar Süper Lige çıkma müzakeresindeyiz. Sayın H. Feridun Tankut ve ekibi ile, Kardemir Yönetim Kurulu üyesi, Sayın Mustafa Yolbulan’ın da desteği ile, Kardemir’in sponsorluk desteği ile, Üst sıralarda mücadele ediyoruz. Stadyumda, maraton ile, güney kale arkasının arasında, Rahmetli Metin Türker’in vasiyeti. Karabükspor’a sahip çıkmada eksiklik var. Maçlara gelmeme bile var.
Bakıldığında protokolda bu görülür. Geçmişte, Nasıl Süper Lige çıkışımız güzel olmuş ise, Nasıl Avrupa’ya gidişimiz güzel olmuş ise, yine olacaktır diye düşünüyorum. Yarın Karabükspor’un yeni teknik Direktörü Sayın Elvir Baliç’in ilk maçı. Bu maçı sayın Baliç galibiyet ile geçerse, büyük moral bulacaktır. Bunun içinde, yarın tribünlerin desteği gerekli. Sayın Baliç ile bir şansımız var. O da kendisini ispat etmek isteyişidir.
Bundan da biz kazançlı çıkarız. Haliyle sayın Baliç’te.

800

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler