20.3 C
Karabük
29 Nisan Pazartesi 2024

3 Puanlık haftanın biri gitti

Malatyaspor, Kayseri Erciyes ve Altınordu maçlarından 3 puan alırdık diyorduk. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Sayın Kalpar ve yardımcıları, bunu beceremediler. Murat Akın gibi, Osman gibi, Oğuzhan gibi takviyeler yapıldığı halde beceremediler. Zaten yaptırdıkları idmanlar, yontma taş devrinden. Çift kale idmanı derseniz tam bir karmaşa. 3 puan alırız dediğimiz, bir hafta geride kaldı. Önümüzde 2 hafta var. Bu 2 haftada Pazar günü Kayseri’de, Kayseri Erciyes ile oynayacağız. Sonra sahamızda Altınordu.

2 maçtan 6 puan alır mıyız? Zor. 4 puana razı olalım. Yada 1 puanda kalırsak. O zaman da öyle zannediyorum Hüseyin Kalpar ve ekibi kalmaz. 1 puan daha, bizi zora sokar.

Hızla alt sıralara doğru gideriz. Dönüşü de zor olur. Malatya maçına, beklenen sayıda taraftar gelmedi. Kayseri’de mağlup olursak, inanın Altınordu maçına gelen seyirciyi parmak hesabı ile sayarız. Yukarıda 2 maçta 4 puana razı olalım diye yazdık. 1 Kayseri’den 3’te Altınordu’dan. 7 puan hesap ettiğimiz 3 maçta 5 puan almış oluruz. En azından 3 maçta yenilmemiş oluruz. Sonra 7. 8. ve 9 hafta maçları var. Adana Demirspor ve Samsunspor deplasmanları ve içerde Karşıyaka. Bu 3 maçtan kaç puan alabileceğimizi hesap edebilir miyiz? Edemeyiz. Malatya, Erciyes ve Altınordu maçlarından gerekli puanları almalıyız diye. Bu maçları göz önüne alarak demiştik. Biz yapılan idmanları beğenmiyoruz diye, hocanın kendisine de söyledik. Seyri serbest olan idmanları da zaten az sayıda insan izliyor. Demek ki beğenmeyen sadece biz olmuyoruz. Menajer Sayın Seyit İçgül deneyimlidir. Sayın Hikmet Feridun Tankut ile de, uzun süre Karabükspor’da görev yapmıştır.

Görüşlerini Sayın başkan ve Futbol Şube Sorumlusu ile de paylaşır. Sayın İçgül’ü deneyimli derken, haliyle Sayın Futbol Şube Sorumlusu arkadaşımız da deneyim kazanacaktır.
Profesyonel Futbol Takımı ile, en çok görevleri icabı, kulübün başkanı, futbol şube sorumlusu, menajer birlikte ilgilenir. Diğer yöneticilerinde kendi görev alanları vardır. Bilmem anlatabildik mi? Ne olursa olsun. Kayseri’den yenilgisiz dönelim. Bu sonuç bize çok lazım.

731

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler