22.9 C
Karabük
18 Mayıs Cumartesi 2024

Balıkesir maçından sonrası

Mağlubiyet geliyor, geldi, gelecek, eli kulağında. Bu Balıkesir maçında olur veya Malatya maçında olur.

Alınan üst üste 2 galibiyete rağmen, Bunlar konuşuldu. Nitekim de, Balıkesir’e mağlup olduk. 2 maçta da kötü oynadığımız futbol ile, bu defa da Balıkesir’i yense idik vay halimize. Herkes kendisine pay çıkartırdı.
Balıkesir maçından sonra, transfere daha çok hız verildi. Başkan ve Seyit İçgül, gerekli yerlere gerekli transferleri yaptılar. Bilhassa ön libero 3 isim birden alındı. Burası takımın en fazla aksayan mevkisiydi. Murat Akın, Antalya’dan alınan Osman ve Rumen Neagau bu mevkii de iyi oynayacaklardır diye düşünüyorum. Murat ve Osman bildiğimiz isimler. Neagau’da iyi çıkarsa, sorun yok demektir. O zaman da takım iyi oynar. Savunma rahatlar. Forvete de istenilen toplar gider. Yine bir Romen golcü İancu alındı. Alexe’nin yerine alındı.

Herhalde Alexe’den iyidir. Belki Alexe’de onunla iyi olur. Forvete bir takviye de, Bursaspor’dan genç Oğuzhan geldi. Balıkesir maçında da, 2. yarı Zenke’nin yerine oyuna girdi ve beğeni kazandı.

Toparlarsak. 13 Eylül Pazar günü oynanacak olan Malatyaspor maçı öncesi, takıma 5 yeni takviye yapıldı. Artık hoca kenar beklerde, Kerim ve Ergün Teber’i oynatacağına göre yeni sayısı 7 olmuş olacak. Karabükspor’da şu anda 6 yabancı var. 5 oynayacak.1’i kulübede olacak. O da muhtemelen Alexe olur. Kaleci Adriano’da olmayabilir.

Yerlilerden de Kerim, Rıza, Ergün Teber, Murat Akın, Osman, Oğuzhan, Recep, Muhammet Reis’de ilk 11 için aklımıza gelen isimler. Bu defa sayın Hüseyin Kalpar’ın hazır değiller diye bir mazereti yok. Galip gelen takımı bozmam havası da yok. Yapılan transferler, Karabükspor daha iyi bir futbol oynasın diye alındılar. İlk 2 maçta şansını yitirenler, tekrar şans yakalamak için bekleyecekler. Teknik heyetin ise, 2-3 maç kredisi olur. 4. 5. ve 6. hafta (Malatya, Erciyes, Altınordu) maçları hiçbir şekilde mazeretli olmaz. Mavi – Ateş tribünlerdeki yerini alırsa hiç olmaz. O müzikte Çalınmasa.

499

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler