3.7 C
Karabük
6 Mayıs Pazartesi 2024

Lig başlamadan gerekli bilgiler

Süper Lig ile birlikte, PTT ligi de başlıyor. Kardemir Karabükspor kulübü başkanı, Sayın H. Feridun Tankut, Çarşamba günü basın toplantısı yaptı ve de tüm soruları cevaplandırdı. Gerekli bilgileri de vermiş oldu.

Özellikle Seyit İçgül’ün Karabükspor’un Sportif Direktörü olduğunu, 3 transfer daha yapacaklarını açıkladı. Seyit İçgül, başkanın zaten kolu kanadı olur. Sayın H. Feridun Tankut’un başkanlık için ismi geçtiğini de, Seyit İçgül’ün de kendisi ile ismi telafuz edilmişti. Sayın Seyit İçgül’ün kulüpte görevli olarak, çalışmasının yanı sıra, yönetimden de Sayın Hakan Yılmaz’ın başkana en yakın konumda olduğu, olacağı da gözlenmiştir.
Birde yeni yönetim kurulunda sekreterlik görevini üstlenen, Sayın Tuncay Yıldız. Arkadaşımız çok heyecanlı. Her an başkanın yanında, koşturmak istiyor. Çokta iyi niyetli.

Sayın Müdürümüzü inşallah küstürmeyiz. İnanıyorum Karabükspor’a uzun yıllar hizmeti olur. Sayın Başkan Tankut’un basın toplantısına, yerel spor basınımız gereken ilgiyi göstermiştir. Çoğunlukla göstermiştir. Liglerin başlamasına az bir zaman kala da böyle bir toplantının yapılması. Yine bize göre faydalı olmuştur.

18 yeni transfere 3 yeni daha ilave edilerek, bu sayı 21 olacak.

Kadroda Onur Canik ve alt yapıdan 5 genç (Bahadır, Alpay, Emre Sorgun, Mehmet, Mert) ile sayı 27’ye çıkacak.

Bir diğer edindiğimiz bilgi de, kaleci genç Bahadır’ın, ileride Karabükspor’un kaleci sorununu çözeceği iddia ediliyor.

Evet Sayın Başkan lig öncesi basın toplantısını yaptı. Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü ile, genel sekreteri ile, mali sekreteri ile, sportif direktörü ile. Mazereti olsa gerek sadece Futbol Şube Sorumlusu yoktu. Zaten spor kulüplerinde ilk evvel emirde, başkan bu ekip ile daha çok bir arada olur. Alt yapı, salon sporları ve tesisler sorumluluğu da başlı başına, çalışılması gereken görevlerdir.

En çok çalışacak olan da, Sportif Direktör (Seyit İçgül) olacaktır.
Mümkün olsa da 2 sportif direktör olsaydı. Sevgili Tarık Yurttaş’ı kast ediyorum. Her zamanda ederim. Sayın Seyit İçgül kardeşime tekrar hoş geldin diyorum.

581

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler