6.2 C
Karabük
5 Mayıs Pazar 2024

Her Telden (20.Aralık.2017)

KARDEMİR KARABÜK BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA EDEN FERİDUN TANKUT İLE YOLBULAN AİLESİ ARASINDA CİDDİ ÇEKİŞME VE HESAP FARKLILIĞI
KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulüp Başkanlığı görevinden istifa ederek ayrılan FERİDUN TANKUT bazı Basın/Yayın Organlarına açıklamalar da bulunmuş, keşke o açıklamaları gelip KONGRE SALONUNDA yapsaydı..
KONGREYE GELMEDİ FERİDUN TANKUT, KEŞKE GELİP KONUŞSAYDI..
Bu arada bize de sallamış..!!
Bir dönem beyan ettiğimiz GELİR VERGİLERİMİZİ ÖDEYEMEDİK, Ülkenin en sıkıntılı döneminde, vergilerimizi ödeyemedik, bizim gibi Ülke genelinde yüzbinlerce insan vergisini ödeyememişti ve 1993/94 lü yıllardı..
Vergi borcumuzu ödeyebilmek azmi/gayreti/çabası içinde Karabük Vergi Dairesi’ne çek vermiştik, Ülke genelinde bunu bizden başkada yapan olmamıştı ve Ülke genelinde bu yola giden bir tek biz vardır.
O kriz sürecinde alacaklarımızı alamayınca çeki ödeyemedik..
Ödeme gayreti/azmi/çabası gösterdik, ödeyemedik, cezasını çektik..
FERİDUN TANKUT bunu dile getirmiş, bunları söylemiş, yüksünmedik, zira biz bir ödeme gayreti/azmi/çabası ile çek vermiştik, vermeseydik ne ceza alırdık ne bedel öderdik. FERİDUN TANKUT bu inceliği bilmediği için bunu mal bulmuş mağribi gibi ve yıllar sonra bizim aleyhimize kullanma gayretinde olmuş.
Keşke gelip KONGRE DE KENDİSİNİ SAVUNSAYDI..

RAHMETLİ İSMET İNÖNÜ’NÜN “NAMUSLULARDA, EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALI..” SÖZÜ VE CESUR OLAMAYIŞIMIZ KONUSU..!!
Türkiye Cumhuriyeti İkinci Cumhurbaşkanı Rahmetli İSMET İNÖNÜ’NÜN çok önemli ve tüm Ülkemize malolmuş bir sözü vardır ve Rahmetli İNÖNÜ o sözünde “NAMUSLULARDA, EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALIDIR..” der.
Samimi bir özeleştiri yapmamız gerekirse “BİZ HİÇ NAMUSSUZ OLMADIK..” ve onların cesaretini, özellikle AKÇELİ İŞLERDE, gösteremedik bunu tüm ömrümüz boyunca yapamadık.
NAMUSSUZLARIN CESARETİNİ HAYATIN HİÇBİR ALANINDA GÖSTEREMEDİK..
Allahtan niyazımız “BU AŞAĞILIK CESARETİ BİZE GÖSTERTMESİN..”
Karabük küçücük bir Kent, burada insanlar bir/birlerini çok/çok iyi tanırlar ve insanların sevenleri vardır, sevmeyenleri vardı, ancak, bir konu da KARABÜK İNSANI, insanların hakkını verir.
Biz bu nokta da KARABÜK KAMUOYU VİCDANINA SONSUZ GÜVENİRİZ..
Cumhurbaşkanı Sayın ERDOĞAN ne dedi iyi hatırlayın..
“BU HIRSIZI NEREDEN BULDUNUZ DEDİRTMEYİN..” demedi mi..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR KONGRE SALONUNDA, KULÜP MALİ İŞLERİNİ ÇEKİP/ÇEVİREN VE PROFESYONEL ÇALIŞAN SAYIN HAKAN AYVAZ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 11 Aralık günü yaptığı ve istifa eden Kulüp Başkanı HİKMET FERİDUN TANKUT’UN gelip, hesap vermediği Kongre de, Kulübün MALİ İŞLERİNİ çekip/çeviren ve çalışan bir isim olan Sayın HAKAN AYVAZ bir açıklama yaptı.
KONULAR GÖRÜŞÜLÜRKEN SÖZ ALDI BİR AÇIKLAMA YAPTI..
Sayın HAKAN AYVAZ “KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BORCU 190 MİLYON LİRADIR..” dedi, bu kişi sıradan bir Kulüp Üyesi değil, bu insan KARABÜKSPOR’UN mali işlerini çekip/çeviren ve maaşlı olarak çalışan bir isim.
“KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BORCU 190 MİLYON LİRADIR…” dedi.
Şimdi Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden ve Kongreye gelip hesap vermeyen, belki de hesap vermemek için istifa etmiş olan, FERİDUN TANKUT bazı Basın/Yayın Organlarına açıklamalar yapıyor bu iddiaları reddediyor.
Gördüğümüz o ki FERİDUN TANKUT ile YOLBULANLAR arasında açık bir çekişme var, BU HESAPLAR ÜZERİNDEN DE ÇEKİŞME YAŞANIYOR, gerçek nedir BİLANÇOLARDA Kİ RESMİ RAKAMLAR MI, yoksa, FERİDUN TANKUT’UN bazı Basın/Yayın organlarına yaptığı açıklamalar mı..?
Bir gerçek var ki, o net gözler önünde..
KARDEMİR KARABÜKSPOR, BATAK NOKTASINA GELMİŞ/GETİRİLMİŞ..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 190 MİLYON LİRA BORCU İLAN EDİLİYORSA “İÇİNİ BOŞALTMIŞLAR DEMENİN NERESİ YANLIŞ..” BOŞALTANLAR..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN Mali işlerini çekip/çeviren çalışanı Sayın HAKAN AYVAZ 11 Aralık günü yapılan Kongre de “KULÜBÜN ŞU AN 190 MİLYON LİRA BORCU VAR..” şeklinde bir açıklama yaptı..
FUTBOLCULARA UZUN ZAMANDIR ÖDEME YAPILMAMIŞ..
Mali açıdan çok ama çok büyük bir sıkıntı olduğu kesin ve böyle bir ortam da “KARABÜKSPOR’UN İÇİ BOŞALTILMIŞ..” denilmesinin neresinde bir yanlış var, doğrusu anlayamadık..
Kaldı ki “ŞU BOŞALTMIŞ, BU BOŞALTMIŞ ŞEKLİNDE BİR AÇIKLAMA DA YOK ORTA YERDE..” denilen “KARABÜKSPOR’UN İÇİ BOŞALTILMIŞ..” sözü, böyle bir söze “HOOOPPADAK ATLAMAK, BİR SUÇLULUK TELAŞI MIDIR ANLAYAMADIK..”..
Her neyse artık Karabük Kamuoyu olan/biten her şeyin farkında..
Hani ne derler “ÇABALAMA KAPTAN BATIYORSUN..” diye..
Aynen öyle..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN “MAVİ ATEŞ TARAFTAR GRUBUNUN ESKİ BAŞKANI..” SAYIN EROL ÜNLÜ, EMNİYETTE İFADESİNİ VERMİŞ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN “MAVİ ATEŞ TARAFTAR GRUBUNUN..” eski Başkanı Sayın EROL ÜNLÜ ile bir telefon görüşmemiz oldu ve çok önemli bilgiler verdi Sayın ÜNLÜ..
HABERTÜRK Gazetesinden Sayın ATİLLA TÜRKER’İN yazdığı bir yazı İHBAR KABUL EDİLMİŞ ve Sayın EROL ÜNLÜ’NÜN Karabük Emniyetinde bu konu ile ifadesini almışlar..
Sayın EROL ÜNLÜ, Karabük Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Bürosuna ifadesini vermiş, bildiklerini detaylı biçimde anlatmış Sayın EROL ÜNLÜ, elinde ki bilgileri vermiş..
Biz bir azmin, bir gayretin, bir çabanın neticesi olarak Vergi Dairesine verdiğimiz çeki süresinde ödeyemedik bedelini ödedik, cezasını çektik ve çek vermesek “BULURSANIZ ALIRSINIZ..” deseydik bir şey yaşamayacaktık..
Allahtan ki BAŞKA ŞEYLERLE SUÇLANIP, BEDEL ÖDEMEDİK..
BAŞKA BİR KONU İLE SUÇLANIP, CEZA ALMADIK, İZLİYORUZ..!!

HAVA KİRLİLİĞİ, SU KİRLİLİĞİ, ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KARABÜK YAŞAYANLARININ DUYARLILIĞI,  KARDEMİR’İN YAPACAĞI ÇEVRE YATIRIMLARI..
Karabük’te çok yoğun biçimde HAVA-SU-ÇEVRE KİRLİLİĞİ yaşanıyor, bu anlamda KARABÜK YAŞAYANLARI hayatlarında,  belki de hiç olmadığı kadar, büyük bir duyarlılık içine girdiler.
Özellikle Sayın MUSTAFA ÇELENLİ’NİN sosyal paylaşımları bu duyarlılığı tetikledi ve “TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR..” şeklinde ki sözleri ise KARABÜK YAŞAYANLARININ bir sloganı haline geldi..
HAVA KİRLİ, SU KİRLİ, ÇEVRE KİRLİ..
Bir tek temiz yerimiz KARDEMİR KARABÜKSPOR’DU ne yazık ki orası da kirletilmiş, TÜM ÜLKEMİZDE KARABÜKSPOR konuşuluyor adeta, şimdi olacaklar bekleniyor..!!
FUTBOLCULARA AYLARDIR PARA ÖDENMEMİŞ İYİ Mİ..?
Yine de ASLANLAR GİBİ ÇIKIP MÜCADELE VERİYOR, BU GENÇLER..
Hava kirliliği noktasında, Su kirliliği noktasında KARDEMİR 193 milyon lira yatırım yapacağını açıkladı, işin bir başka yönü de, KARDEMİR’İN SU GÜNE KADAR 385 milyon lira ÇEVRE YATIRIMI yapmış olması.
Daha önce İLGİLİ BAKANLIĞA SÖZ VERİLMİŞ KARDEMİR adına ve sözü verilen yatırımlar yapılmamış, bu kez de söz verildi ve İKİ YILLIK SÜRE içinde bu yatırımların tamamlanması bitirilecek mi.
YOKSA YİNE SÖZLERİNDEN CAYACAKLAR MI..?

ARAÇ ÇAYI’NI, KARDEMİR KİRLETMİYOR, ARAÇ ÇAYI’NI EN FAZLA “KARABÜK YAŞAYANLARI KİRLETİYOR..” VE ESTETİK DERE ISLAHI OLAYI..
Biliyorsunuz Yüce Allahın KARABÜK COĞRAFYASINA bahşettiği ARAÇ ve SOĞANLI ÇAYLARI berbat durumda, bu iki Çayın birleşmesi ile oluşan YENİCE IRMAĞI içinde hayat barındıramayacak kadar kirli..
KARABÜK YAŞAYANLARI BUNLARI BECERMİŞ İYİ Mİ..!!
KARDEMİR SOĞANLI Çayına deşarj ettiği kirlilikleri gidermek için YATIRIM YAPIYOR ve bunu beklemek gerekiyor, peki ARAÇ ÇAYI ne olacak dersiniz..
ARAÇ ÇAYI noktasında verilen sözler var ve hemen hiçbiri gerçekleşmedi, gerçekleştirilemedi ve bu nokta da DSİ Genel Müdürlüğü’nün Ülke genelinde birçok yerde yaptığı ESTETİK DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI Karabük’te de yapmasını beklemek en doğal hakkımız olsa gerektir.
DSİ Genel Müdürlüğü bu çalışmaları repertuarına almalıdır..
Bu konu CUMARTESİ GÜNÜ Karabük’e gelecek olan BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM’A anlatılırsa sonuç alınabilir mi, bize göre sonuç almak ihtimali çok güçlü, yeter ki anlatılsın, talep yapılsın..
YOKSA, BU ÇİRKİNLİK İLE YAŞAMAYA DEVAM EDERİZ..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR “MAVİ ATEŞ TARAFTAR DERNEĞİ ÜYESİ.” SAYIN EROL ÜNLÜ “TFF YETKİLİLERİ İLE MENECERLERİ GÖRÜŞÜYORUZ..”
Dün sabah saatlerinde bir kez görüştüğümüz KARDEMİR KARABÜKSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYESİ Sayın EROL ÜNLÜ, yine dün öğlen saatlerinde telefonla aradı.
“FUTBOL FEDERASYONU İLE GÖRÜŞÜYORUZ VE RESMİ MENECERLERİN KİMLER OLDUĞUNU ÖĞRENİYORUZ..” diyerek KARABÜKSPOR’A futbolcu getiren menecerlerin Resmi Menecer olup/olmadığına ilişkin bilgiler aldıklarını söyledi.
Sayın EROL ÜNLÜ bu bilgilerin çok önemli olduğuna işaret ederek “KARABÜK ORGANİZE ŞUBE DE..” verdikleri ifadeleri desteklemek amacı ile çok geniş bir yelpaze de bilgiler almaya çalıştıklarını anlattı.
“BU İŞ ÇOK BÜYÜYECEK ABİ..” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu ile temas geçerek RESMİ ÇALIŞAN menecerleri, bu menecerlerin KARABÜKSPOR’A getirdikleri futbolcuları ve bu arada, devreye başka isimlerin girip girmediğini öğrenmeye çalışıyorlarmış.
Dileriz sonuç alırlar, eğer varsa suçlular ortaya çıkar, suçsuz olanlar ise aklanarak, yine KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA hizmet imkanı bulurlar ve Sayın EROL ÜNLÜ’NÜN çabaları gittikçe yoğunluk kazanıyor anladığımız kadarı ile.
Ne diyelim, ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN..

CUMARTESİ GÜNÜ AK PARTİ İL KONGRESİ VE BAŞBAKANIN KATILIMI, PAZAR GÜNÜ CHP İL KONGRESİ VE İKİ İL BAŞKAN ADAYI YARIŞI..
Bu hafta Karabük’te hayli hareketli, hayli heyecanlı geçiyor, önce MHP İl Kongresi yapıldı ve UZMAN HEKİM Sayın ADEM KAR delegasyondan onay alarak görevine devam ediyor.
Diğer Aday Sayın MEHMET ER yeterli oyu alamadı.
Bu cumartesi günü AK Parti Karabük İl Kongresi yapılacak ve bu Kongreye BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM katılacak, AK Parti de Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve Yönetim Kurulu TEK ADAY ve TEK LİSTE olarak Kongreye sunulacaklar..
Bu noktada herhangi bir değişiklik olmayacak.
Değişiklik beklenen Kongre CHP’DE YAŞANACAK..
Öncelikle İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL yeniden Aday olmayacağını uzun süre önce açıklamıştı ve CHP Karabük İl Başkanlığı için Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile Sayın ERDAL DEMİR yarışacaklar..
Şu ana kadar hayli centilmen bir süreç yaşanıyor..
Ne Sayın ABDULLAH ÇAKIR, ne Sayın ERDAL DEMİR kırıcı, sert bir üslup ile kampanya yürütmüyorlar, centilmenlik çerçevesi içinde delegelere ulaşmaya gayret ediyorlar, delegenin gönlünü almaya çalışıyorlar..
YEREL ve GENEL SEÇİMLERİ BU KADROLAR SIRTLANACAKLAR..
ADAYLARI BU KADROLAR BELİRLEYECEKLER..
Seçilenlerin, seçileceklerin işleri, sorumlulukları oldukça fazla.

980

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler