11.8 C
Karabük
3 Mayıs Cuma 2024

Her Telden (30.Kasım.2017)

KARDEMİR YÖNETİM KURULU “KARDEMİR KARABÜKSPOR’A KONGREDEN SONRA 5 MİLYON LİRA ÖDEYECEK.ÖDEMELER PARÇALI OLACAK..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı toplantı da, KARDEMİR KARABÜKSPOR’A 5 milyon lira destek vermek yolunda bir eğilim belirtti, buna karar aldı demekte mümkün elbet.
İNCELİK ŞURADA..
Bu 5 milyon lira PEŞİN ÖDENMEYECEK ve hani İHALELERDE “HAK EDİŞ OLARAK BİLİNEN BİR SİSTEM VARDIR..” para biraz bunu andırır biçimde verilecek..
“ŞU KADAR MASRAF ETTİK, BEDELİ BU TUTTU..” denilecek..
O kadar para ödenecek..
Şimdi olayın bu noktasında BİR İNCELİKTEN daha söz etmek mümkün, KARDEMİR KARABÜKSPOR için istenen para 40-50 milyon lira, verilmesi düşünülen ise 5 milyon lira..
BOZDUR/BOZDUR HARCA HESABI..
KARDEMİR Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri’nin “KARDEMİR KARABÜKSPOR’A, ÖYLE 30-40-50 MİLYON LİRA GİBİ, DAHA SONRA 80-100 MİLYON LİRA GİBİ..” paralar vermeye kesinlikle karşı oldukları besbelli.
Verilen paralarla KARABÜKSPOR nereye gidebilir sizce..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 11 ARALIK GÜNÜ YAPILACAK KONGRESİ’NDEN SONRA OLUŞACAK YÖNETİM KURULU’NA 5 MİLYON KOLAYLIK
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 4 aralık günü yapılması gereken kongresinde çoğunluk olması beklenmiyor, o nedenle 11 aralık günü Kongre yapılabilir/yapılacaktır.
ZİRA O TARİHTE ÇOĞUNLUK ARANMIYOR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu, son toplantısında KARDEMİR KARABÜKSPOR’A 5 milyon lira bir para verilmesi yolunda eğilim belirtti veya karar aldı, istenen/talep edilen para ile verilen para arasında büyük uçurum olduğu belli.
KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, bu nokta da kararlı bir duruş sergileyerek “VERİLEN PARALAR ÇARÇUR EDİLMİŞ.YENİDEN BİR SALTANAT DURUMU YARATAMAYIZ..” gibi bir anlayış içindeler galiba.
Bu durumda 11 aralık günü ADAY ÇIKAR MI ACABA..?
Ayrıca verilecek bu 5 milyon lira KASA KOLAYLIĞI parasının ŞARTLARI DA VAR galiba, örneğin, KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA maaşlı olarak veya zaman/zaman ödeme alarak çalışanların durumları gözden geçirilerek HEPSİNİN HESAPLARI KESİLECEK, şartlar arasında bunlar da var gibi..
Kamuoyu algısından söz edersek şayet..
Algı “KARDEMİR KARABÜKSPOR YOLUN SONUNA GELDİ..” şeklinde..

KARABÜK HADDECİLER DERNEĞİ ÜYELERİ “ÖNCELİKLİ MAL ALIMININ BİTİRİLMESİ İÇİN KARDEMİR YÖNETİMİNE YAZILI BAŞVURU YAPACAK..”
Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Hacı Sayın NAZIM ÇAPRAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Dernek Üyelerinin imzaları ile KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NA yazılı başvuru gönderiyorlar.
Konu belli..
ÖNCELİKLİ MAL ALIMININ KALDIRILMASI..
Kardemir Yönetim Kurulu’na Karabük’te kurulu olan ve halen çalışmalarına devam eden HADDEHANE SAHİPLERİNİN imzası ile gönderilecek yazı da ÖNCELİKLİ MAL ALIMININ kaldırılması istenecek.
Buna karşın KARDEMİR’E yakın kaynaklar ise “ÖNCELİKLİ MAL ALIMI, KÖKÜNDEN KALDIRILMAYABİLİR.DAHA ÖNCE BU KONU İLE İLGİLİ YAPILMIŞ OLAN REVİZE SİSTEM YÜRÜRLÜĞE KONULABİLİR..”gibi bilgiler veriyorlar.
Buna karşın, olayın BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNCE incelenmesi sürecinin önemine değinen kesimler dikkati çekiyor ve bu kesimler BAĞIMSIZ ÜYELERİN sistemin revize edilmesi veya kaldırılması yolunda irade beyan edebileceklerini ileri sürüyorlar.
KARDEMİR ÖNCELİKLİ MAL SATIMINDAN VAZGEÇEBİLİR Mİ..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA “MAVİ ATEŞ TARAFTAR GRUBU YARIN KARABÜK BELEDİYESİ ESKİ BİNASI ÖNÜNDE..” TOPLANIYOR..
KARDEMİR KARABÜKSPOR içine düştüğü mali bunalım ile boğuşurken, Kulübün sorunlarını dile getirmek üzere, MAVİ ATEŞ TARAFTAR GRUBU yarın Karabük Belediyesi eski Binası önünde toplanarak SORUNA ÇÖZÜM ARAYIŞI içinde olacak..
KARABÜKSPOR’UN EN ORGANİZE GRUBU MAVİ ATEŞ..
Kulübün içine düştüğü bunalımdan çıkabilmesi için MAVİ ATEŞ TARAFTAR Grubunun İLGİLİ HERKESİ GÖREVE ÇAĞIRACAĞI bu toplantının çok ses getireceği sanılıyor..
KARDEMİR Yönetim Kurulu, bilindiği gibi KARABÜKSPOR’A 5 milyon lira bir EK PARA VERMEYİ kabul etmiş görünüyor, bu paranın HİÇBİR İŞE YARAMAYACAĞI ihtimaline karşı, KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun da daha fazla bir meblağa sıcak bakmadığından söz ediliyor..
SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HABERLEŞEN MAVİ ATEŞ GRUBU yarın itibarı ile daha fazla kendisini hissettirmeye başlayacak ve KARABÜKSPOR noktasında ki hassasiyetini gündeme getirecek.
MAVİ ATEŞ TOPLANTISINA KALABALIK BİR İŞTİRAK BEKLENİYOR..
Yarın saat 16.oo da yapılacak toplantıya TÜM KARABÜKLÜLER davet edildi..

1 KASIM DA SEÇİLEN KARDEMİR YÖNETİM KURULU 3 YILLIK GÖREV SÜRESİNİ DOLDURABİLECEK Mİ VEYA BİR OLAGANÜSTÜ GENEL KURUL MU
Dün bir işyerinde KARDEMİR KARABÜKSPOR, ÖNCELİKLİ MAL ALIN/SATIMI, PERSONELİN DURUMU gibi konular üzerinde laf çeviriyorduk sohbet bu şekilde devam ederken, bir Kardeşimiz çok enteresan gördüğümüz görüş getirdi ortaya.
“KARDEMİR’İN 1 KASIM GÜNÜ TAMAMEN OLUŞAN YÖNETİMİ 3 YILLIK SÜREYİ TAMAMLAYABİLİR Mİ..?” dedi ve hemen herkes şaşkına döndü , ELBET TAMAMLARLAR,  gibi görüşler dile getirildi..
“ŞU AN İÇİN ÖYLE GÖRÜNÜYOR, İLERLEYEN SÜREÇTE ÖNEMLİ GELİŞMELERİN OLACAĞI VE DÜN NASIL UYUM İÇİNDE ÇALIŞILIYORDU İSE, YİNE AYNI DÜZENE GEÇİLEBİLİR..” gibi varsayımlar dile getirdi.
“HAAA, BÖYLE SÖYLÜYORUM AMA,  ANONİM ŞİRKETİN,  OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA NASIL GİDEBİLECEĞİ DURUMUNU BİLMİYORUM..” gibi ifadeler kullanmayı da ihmal etmedi.
“DIŞARIDAN GELEN BASKI, ESKİ DÜZENE GEÇİLMESİNİ SAĞLAYABİLİR..” dedi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR’A BAKIŞ, ÖNCELİKLİ MAL ALIM/SATIMI, PERSONEL ÜZERİNDE TASARRUFTA bulunmak gibi bir dizi gelişmelerde, İŞİ ÇOK ESKİDEN BU YANA REALİZE EDENLERLE, YENİ GELENLER ARASINDA çok büyük uçurumlar açabilir varsayımlarından söz etti.
Doğrusu,  getirdiği varsayımlar ilgimizi çekti, şu an itibarı ile KARDEMİR Yönetiminde 4-4-2-1 GİBİ BİR DURUM var, sanki FUTBOL TAKIMINA benzer bir durum, ancak YAPILAN OYLAMA DA çıkan sonuç bunu gösteriyor.
KARDEMİR YÖNETİMİ 3 YILI TAMAMLAYABİLİR Mİ ACABA..?

MHP İL KONGRESİ 17 ARALIK PAZAR GÜNÜ YAPILACAK VE SAYIN ADEM KAR İLE SAYIN MEHMET ER, İL BAŞKAN ADAYI OLARAK GÖRÜNÜYOR..
MHP İlçe Kongrelerini tamamladı ve 17 Aralık günü KARABÜK İL KONGRESİ yapılacak, şu an itibarı ile Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile MHP Merkez İlçe Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ER’İN İl Başkan Adayı olacaklarına dikkat çekiliyor.
Sayın ADEM KAR halen İl Başkanlığı görevini yürütüyor..
Sayın MEHMET ER, İl Başkan Adayı olacağını söylerken, bu konuyu Genel Başkan Sayın DEVLET BAHÇELİ ile görüşüp İZİN ALDIĞINI dile getiren açıklamalarda bulundu.
Sayın MEHMET ER daha önce MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI dönemi var.
MHP Karabük İl Kongresi’ne 600 delege katılacak, bunun 346 kadarı MERKEZ İLÇEDEN geliyor, bu MERKEZ İLÇE DELEGESİNİN desteğini alanın işi götüreceği besbelli.
SIKI BİR KONGRE OLACAĞI KESİN..
Sayın ADEM KAR bir adım önde gibi bilgiler veriliyor..
Yine de KONGRELER SÜRPRİZLERE GEBE OLUR, bunu da düşünmek gerek.

AK PARTİ İL KONGRESİ 23 ARALIK GÜNÜ, CHP İL KONGRESİ 24 ARALIK GÜNÜ VE MUHTEMELEN HER İKİ KONGRE DE “TEK ADAYLI..” OLACAK..
Aralık , Karabük açısından SİYASİ YAPILANMALARIN tamamlayacağı, ay olarak görülüyor ve 17 aralık MHP İl Kongresi, 23 Aralık AK Parti İl Kongresi, 24 Aralık CHP İl Kongresi yapılacak..
MHP İL KONGRESİ’NDE ADAYLAR YARIŞACAK..
Şu an itibarı ile öyle görünüyor..
23 Aralık AK Parti İl Kongresi yapılacak ve bu Kongre tek adaylı bir kongre olarak görülüyor, önemli yanı Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN gelip bir konuşma yapması.
BAŞBAKAN Sayın YILDIRIM 23 ARALIK GÜNÜ KARABÜK’TE..
CHP KARABÜK İL KONGRESİ 24 ARALIK GÜNÜ YAPILIYOR..
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL bazı Basın/Yayın Organlarına “ADAYLIĞI DÜŞÜNMEDİĞİ YOLUNDA..” açıklamalarda bulundu ve o zaman CHP TEK ADAYLI BİR KONGRE yapacak gibi görünüyor.
CHP Safranbolu eski İlçe Başkanlarından Sayın ABDULLAH ÇAKIR, 24 aralık günü yapılacak CHP Karabük İl Kongresine TEK ADAY olarak girecek gibi görünüyor..
CHP İÇİNDE YARIŞ KURULTAY DELEGELİĞİ İÇİN OLUR..

KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN EN GÜZEL VE EN GENİŞ YERİNİ ALAN ÇELSANTAŞ MODERN BİR HADDEHANE KURACAKMIŞ
Karabük’te çok düzgün çalışan Haddehane olarak bilinen ÇELSANTAŞ, Atatürk Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi girişinde ki yerden ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE yeni yapılacak Haddehaneye taşınacak..
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE en geniş ve en güzel yeri ÇELSANTAŞ aldı şeklinde bir söylem var ve kuracakları Haddehane için çok büyük bir meblağın harcanacağından söz ediliyor.
ÇELSANTAŞ’IN Sahipleri KROMAN DEMİR/ÇELİK’İN ortakları..
Bilindiği gibi haddehane sektörü, eğer çağdaş, yüksek kapasiteli yapılırsa hayli pahalı bir sektör olarak biliniyor ve ÇELSANTAŞ’IN DA bu anlamda 55-60 milyon dolar civarında bir harcama yapacağından söz ediliyor..
BUGÜN BULUNDUKLARI YER ÇOK UYGUNSUZ HALE GELDİ..
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE TAŞINMALARI ZARURİ HALE GELMİŞ.
Haddehanecilik sektöründe, ALT YAPI ÇOK ÖNEMLİ gibi bilgiler veriliyor ve tesisin taşınmasında eski ALT YAPI, YERİN ALTINDA KALIR kullanmak yeniden değerlendirmek mümkün olmaz gibi bilgiler veriliyor..
ÇELSANTAŞ ile birlikte ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE yapımı süren, yapılacak çok sayıda tesis olduğundan da söz ediliyor ve ÇELSANTAŞ bu anlamda EN GÖZDE TESİSLERDEN birisi olacak iddiaları da dikkat çekiyor.
Çok önemli bir yatırım olacağından SÖZ EDİLİYOR..

766

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler