21.2 C
Karabük
30 Nisan Salı 2024

Her Telden (24.Kasım.2017)

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI, DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN “ESTETİK DERE ISLAH ÇALIŞMALARI..” SONUCU ORTAYA ÇIKANLAR..

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ülkenin birçok yerinde ESTETİK DERE ISLAH Çalışmaları gerçekleştirildi ve bunun sonunda ortaya o kadar güzel görüntüler çıktı ki..
BİBLO GİBİ GÜZELLİKLER ÇIKTI ORTAYA.
İnsan yapılan bu güzel çalışmaları görünce, Karabük adına üzülüyor ve “KEŞKE ARAÇ ÇAYI ÜZERİNDE DE BÖYLE ESTETİK DERE ISLAH OLAYI GERÇEKLEŞTİRİLSE..” gibi bir temenni de bulunuyor.
Yapılan çalışmaların özellikle Karadeniz Bölgesi’nde ve hızlı akan derelerde, yükseklerden hızla akan sular üzerinde yapılması da enteresan ve bu anlamda “ARAÇ ÇAYI ÜZERİNDE ESTETİK DERE ISLAH ÇALIŞMASI..” çok kolay biçimde yapılabilir, görüşleri gündeme geliyor.
KARABÜK BELEDİYESİ BUNU YAPAMIYOR GALİBA.
BELEDİYENİN BOYUTUNU AŞIYOR OLAY..
O zaman ARAÇ ÇAYI üzerinde yapılacak bir ESTETİK ISLAH ÇALIŞMASI, Bakanlık programına aldırılabilir ve süreç içinde yapılır, ancak, bunun için SİYASİ İRADENİN konuya sahip çıkması gerekiyor elbet.
ARAÇ ÇAYI GERÇEKTEN ÇOK REZİL, ÇOK ÇİRKİN BİR DURUMDA..
KARABÜK BELEDİYESİ’NİN BOYUNU AŞAN BİR PROJE GALİBA.
O zaman SİYASİ İRADE, Bakanlık nezdinde bir girişim yapamaz mı..?

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ “KARDEMİR OLARAK ÇEVRE YATIRIMLARIMIZA HIZ VERECEĞİZ” GÖRÜŞÜNDE
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ, dün Basın ile tanışma ve sohbet toplantısında samimi, şeffaf bir tutum içinde her soruya cevap verdi..
SÖZÜNÜ EĞİP/BÜKMEDİ, NET CEVAPLAR VERDİ..
Uzun yıllar Siyaset yapmış olmasına karşın, konuşmalarında SİYASİ davranmadı, doğru bildiğini, doğru gördüğünü açık, net ifadelerle dile getirdi Sayın ÖZ..
Örneğin KARDEMİR ve ÇEVRE OLAYINDA DA BÖYLE YAPTI..
“KARDEMİR OLARAK ÇEVRE YATIRIMLARIMIZA HIZ VERDİK/VERECEĞİZ..” yolunda açıklama yaptı ve “KARDEMİR’İN ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPTIĞI YOLUNDA SOMUT BİLGİM YOK, SOMUT BİLGİLER YOK..” gibi YAN YOLLARA sapmadı..
NET, AÇIK BİR İFADE ile “KARDEMİR ÇEVRE YATIRIMLARINA HIZ VERECEKTİR/VERMİŞTİR..” gibi, içinde hem “EVET KİRLETİCİ BİR YÖNÜMÜZ VAR..” bilgisi olan, hem de “KİRLETİCİLİK VASFIMIZDAN EN KISA SÜREDE SIYRILACAĞIZ..” bilgisi olan bir açıklama yaptı.
Sayın ÖZ hiçbir konuda ESTEKTİ/KÖSTEKTİ demedi doğrusu..
Şeffaf, açık, net görüşler veriyor Sayın ÖZ..

KARABÜK BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’IN, İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANLIĞI’NA GELMESİ/GETİRİLMESİ..
Karabük Belediyesi eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından KARABÜK KURUCU İL BAŞKANLIĞI’NA getirilmiş..
KARABÜK SİYASETİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR HABER..
Bu önemli haber, ilerleyen süreçte görülecektir ki, KARABÜK ÖZELİNDE önemli sonuçlarda verecektir, şimdi “Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN BİRÇOK SİYASİ PARTİYİ GEZDİĞİ YOLUNDA..” yıpratma kampanyaları düzenlenecektir..
BU KAMPANYALARA, KİMSE AMA KİMSE, HAKSIZ DİYEMEZ ELBET..
Sayın ALTIPARMAK’IN Siyasi geçmişinde çok ciddi kırılmalar olmuştur, bazı Partileri dolaşmıştır bunları herkes bilir, kendisi de inkar etmez veya edemez.
ANCAAAAK BÜTÜN BU YIPRATMALAR BİR OLAYI ÖRTEMEZ..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK müthiş bir SİYASET ÇALIŞMASI YAPAR..
Bir yere Aday olduğunda girmedik ev, sıkmadık el, kucaklamadık insan bırakmaz ve bütün bu hasletlere sahiptir, bu hasletlerde İNSANLARA ÇOK HOŞ GELEN bir sinerji yaratır..
BUNLARI KİM İNKAR EDEBİLİR Kİ..?

AK PARTİ BASIN/MEDYA SORUMLUSU SAYIN MUHAMMET KAYA GEÇTİĞİMİZ GÜN BÜROMUZA BİR NEZAKET ZİYARETİ YAPTI VE SOHBETİMİZ
Geçtiğimiz gün AK Parti İL BAŞKAN Yardımcısı ve BASIN/MEDYA Sorumlusu Sayın MUHAMMET KAYA, Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu, bir süre sohbet ettik.
Sayın MUHAMMET KAYA, daha önce AK Parti Karabük MERKEZ İLÇE BAŞKANI olarak görev yaptı ve bu görevi sırasında öylesine temiz, öylesine sessiz, ancak, AK Parti açısından yararlı çalışmalar yaptı ki, Parti içinde bilenler çoktur.
TERTEMİZ BİR İSİM Sayın MUHAMMET KAYA.
Şimdi İL BAŞKAN Yardımcısı ve BASIN/MEDYA/İLETİŞİM Sorumlusu olarak görevlendirilmiş, AK Parti Sayın KAYA’YA bu görevi vermekle çok/çok iyi yapmış.
Sayın KAYA, AK Parti İl Kongresi’ni anlattı, hazırlıklar bağlamında bilgiler verdi ve bu arada “KENDİSİNE YENİCE İLÇE GÖREVLİSİ GİBİ ÇOK AĞIR BİRDE GÖREVİN VERİLDİĞİNİ ÖĞRENDİK..”..
Biliyorsunuz SİYASET DÜNYASINDA YENİCE SIKINTILI BİR YERDİR..
Özellikle AK PARTİ İÇİNDE ÇOK/ÇOK SIKINTILI BİR YERDİR.
Sayın MUHAMMET KAYA, ortasından bölünmüş YENİCE AK Parti Üyelerini, görevlilerini birleştirmek amacı ile çalışmalara başlamış, ancak, kısa vadede bunu başarmak pek mümkün değildir..
Sayın MUHAMMET KAYA’YA başarılar diliyoruz elbet

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ, DÜN KARABÜK BASINI İLE TANIŞTI, DAHA SONRA İŞÇİLERLE YEMEK YENDİ..
15 Kasım günü yapılan KARDEMİR Yönetim Kurulu Toplantısında, YÖNETİM KURULU BAŞKANI seçilen Sayın ÖMER FARUK ÖZ, dün Karabük Basını ile bir araya geldi, uzunca bir süre sohbet etti.
KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ Sayın ERCÜMENT ÜNAL ile birlikte Karabük Basını ile uzunca bir süre sohbet etti, sorulan sorulara olanca açıklığı ile cevap verdi ve doğrusunu isterseniz mükemmel bir tablo çizdi.
SAMİMİ, CANA YAKIN VE KARARLI BİR RESİM VERDİ Sayın ÖZ.
İki dönem Milletvekilliği yapmış olmanın rahatlığı ile kendi bireysel yapısından gelen açıklık, kararlılık, alçak gönüllük ile her sorulana net cevaplar verdi.
Sayın ÖZ Siyasetçi bir kimlik, ancak, hiçbir soruya Siyaset esnekliği ile değil, bireysel kararlılığı ile çok net, çok açık cevaplar verdi, bu tutumu sürdüğü müddetçe KARDEMİR’İ OLMAZSA OLMAZI gören, kabul eden Karabük insanının gönlü rahat olacaktır.
“ALDIĞIM EMANETE HİYANET ETMEM, HİZMET EDERİM..” mesajını veriyor Sayın ÖMER FARUK ÖZ ve “BİZİM İÇİN KARDEMİR’İN VE DOLAYISI İLE 80 BİN ORTAĞIMIZIN ÇIKARLARI ÖNEMLİDİR..” anlamında görüşler verdi..
Sayın ÖMER FARUK ÖZ, ”KURUMSAL HAFIZA..” noktasına çok önem vermiş, bu besbelli, geçmişte neler yaşandı, KARDEMİR Tarihinde neler oldu bunların hemen hepsini öğrenmiş, öğrenmeye de devam ediyor..
ÇOK OLUMLU BİR RESİM VERDİ Sayın ÖMER FARUK ÖZ..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ “KARDEMİR KARABÜKSPOR İLE İLGİLİ, ÖNCE VERDİĞİMİZ PARANIN HESABI…”
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ, kendisine yöneltilen KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında ki soruları bütün açıklığı ile cevapladı..
“BEN KARDEMİR KARABÜKSPOR TARAFTARIYIM..” dedi.
Sonra bu konuda yaptığı temasları anlattı, kimlerle neler konuştuğunu tek/tek ve tüm çıplaklığı ile Basın Mensupları ile paylaştı, daha sonra da “BİZ 2018-19-20-21 YILLARI İÇİN REKLAM ÜCRETİ VERMEYİ TAAHHÜT ETMİŞİZ.DAHA O YILLAR GELMEDEN BU PARALARI KULLANMIŞLAR..” dedi.
“ÖNCE PARAMIZIN NERELERE, NASIL HARCANDIĞINI ÖĞRENELİM..” dedi.
Sonra da, kendisi ile bu konularda görüşmeler yapan kişilere “BORÇLARI, ALACAKLILAR İLE PAZARLIK EDİN AZALTIN…” gibi telkin ve tavsiyeler yapmaya çalıştığını söyledi.
Buradan çıkartılabilecek sonuç “KARDEMİR KARABÜKSPOR’A HEMEN LAZIM OLAN 45 MİLYON LİRA GİBİ YÜKSEK BİR PARANIN ÖDENMEYİP ÇOK DAHA DÜŞÜK RAKAMLARLA İDARE ETMELERİ..” yolunda bir yol/yöntem izleyeceği elbet.
Hele/hele SEZON SONUNA KADAR DA 60 milyon gerektiği hepten zor galiba.

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ “ÖNCELİKLİ MAL SATIŞI, BİR SÜRE İÇİN GEREKLİYMİŞ, ANCAK, 2011 SONRASI..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ, sektör içinde bulunan Sivil İnisiyatif Grupları ile görüşerek “ORTAK AKIL..” aradığını söyleyerek “ÖRNEĞİN HADDECİLER DERNEK BAŞKANI Sayın NAZIM ÇAPRAZ’I ZİYARET ETTİM..” bilgisini verdi.
“BU ZİYARETLERİM ELBET SÜRECEK..” dedi.
Kendisine yöneltilen “ÖNCELİKLİ MAL ALIM SİSTEMİ SÜRDÜRÜLECEK Mİ..” gibi bir soruya “GÜNDEMİMİZDE BÖYLE BİR KONU VAR, YÖNETİM KURULUNDA GÖRÜŞECEĞİZ..” anlamında cevaplar verdi.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ daha sonra da “ÖNCELİKLİ MAL ALIMI SİSTEMİ, KARDEMİR’İN EKONOMİK SIKINTIYA DÜŞTÜĞÜ BİR DÖNEM DE GÜNDEME GELMİŞ.ANCAK 2011 SONRASINDA KALDIRILABİLİRDİ..” ifadeler kullandı..
“BU SİSTEMİ YÖNETİM KURULU’NDA GÖRÜŞECEĞİZ..” dedi.
Karabük’te ciddi bir Kamuoyu beklentisi haline gelen KARDEMİR ÖNCELİKLİ MAL ALIMI, bakalım KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda nasıl bir cevap bulacak, KALDIRILACAK MI/KALDIRILMAYACAK MI..?
KARDEMİR YÖNETİM KURULU SİSTEMİ KALDIRIR MI..?
Yoksa YENİ BİR SİSTEM ÜZERİNDE Mİ KARAR KILINIR..?

BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM “23 ARALIK GÜNÜ YAPILACAK AK PARTİ İL KONGRESİ’NE KATILACAK VE HAVAALANI’NI SORARSA CEVAP.!!”
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM, 23 Aralık günü yapılacak olan AK Parti Karabük İl Kongresi’ne katılacak, Partiye yakın çevreler “BU PROGRAM KESİNLİK KAZANDI..” gibi bilgiler veriyorlar.
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM Karabük ziyareti sırasında “AKLINA GELİR VE NE YAPTINIZ HAVAALANI YATIRIMINI TAMAMLADINIZ MI..?” diye sorarsa NE CEVAP VERİLEBİLİR sizce.
Biliyorsunuz, Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM, 16 Mart günü Karabük’ü ziyaret ettiğinde, Sayın ŞEFİK DİZDAR’I Miting alanında KÜRSÜYE DAVET ederek, Karabüklülere tanıttı ve HAVALİMANI’NI Sayın ŞEFİK DİZDAR yapacak şeklinde takdim etti.
Şimdi 23 ARALIK GÜNÜ bu noktada ki gelişmeleri sorarsa, BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’A ne cevap verilecek acaba “YER VERMESİ, İŞLEMLERİ HIZLANDIRMASI GEREKENLER, AYAK SÜRÜYORLAR, FREN OLUYORLAR..” denilecek bir durum olmaz herhalde..
BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM bu konuyu sorar mı acaba..?
Sorarsa ne cevap verilir kendisine..
“BU KONUDA AYAK SÜRÜYENLER VAR..” denilecek bir pozisyon olur mu..?

KAMU HİZMETLERİ İÇİN, KARDEMİR’DEN İSTENİLEN ARAZİLER VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ’ÜN YERLERİ GEZMESİ..
Biliyorsunuz, özellikle HASTANE EK BİNASI için KARDEMİR’İN, şu an KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN kullandığı ÇAMLIKTA BULUNAN bazı tesisleri vermesi gerekiyor.
BU YERLERİN TAMAMI KARDEMİR’İN MÜLKÜ..
ORMAN ALANLARI var ve o işi SİYASİ İRADE halletti.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ, KARDEMİR’DEN istenilen ve “KAMU HİZMETLERİNDE KULLANILACAK OLAN BÜTÜN ALANLARI GEZDİĞİNİ, TEKNİK ELEMANLARDAN BİLGİLER ALDIĞINI ANLATTI..” ve galiba bu noktada ki sıkıntılar süratle aşılacak.
KAMU HİZMETLERİ İÇİN GEREKEN ALANLAR VERİLECEK..
Sayın ÖZ’ÜN bu alanları gezdikten sonra verdiği bilgiler bu yönü işaret ediyor..
HASTANE, HAVAALANI işi hızlanabilir..

463

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler