16.2 C
Karabük
6 Mayıs Pazartesi 2024

Her Telden (17.Kasım.2017)

13 KASIM TARİHLİ “HER TELDEN KÖŞESİNDE..” KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA BAĞIMSIZ ÜYELERDEN BİRİSİ ADAY OLURSA..!!
13 Kasım tarihli HER TELDEN KÖŞESİNDE önemli bir değerlendirme yapmış ve “KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NOKTASINDA BİR İHTİMAL DAHA VAR, 4 BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN BİRİSİNİN BAŞKAN ADAYLIĞI VE BÖYLE BİR NOKTADA HİSSEDARLARIN SEÇTİĞİ YÖNETİCİLERDEN DESTEK İSTEMELERİ…”
“O ZAMAN İŞ TAMAMEN KARIŞIR ELBET…”
Yazdıklarımız aynen bu şekilde..
KARDEMİR Yönetim Kurulu, 15 Kasım günü toplandı ve çıkan sonuç orta yerde işte BAĞIMSIZ YÖNETİM Kurulu Üyesi Sayın ÖMER FARUK ÖZ KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı seçildi..
Bu seçime sevinen çok.
Ancak, ilerleyen süreçte “SEVİNEN veya ÇOK İYİ BİR SEÇİM OLDU.KARDEMİR DAHA İYİ YÖNETİLECEKTİR..” görüşünde olanların bu görüşlerini değiştirecek gelişmeler olmaması GELİŞMELER OLMAZ İnşaallah.
Bunu bütün benliğimizle Ulu Rabbimizden niyaz ederiz..
Allah hem Sayın ÖMER FARUK ÖZ’Ü, hem KARDEMİR’İ mahçup etmez İnşaallah.
İnşaallah başarı üzerine başarı gelir.

2 AĞUSTOS SEÇİMLİ GENEL KURULU ÖNCESİNDE, KARDEMİR HAKİM HİSSEDAR AİLELERİ ARASINDA, BİR KİŞİ YÜZÜNDEN,  BAŞLAYAN ÇEKİŞME..
KARDEMİR Şirketi’nin 2 Ağustos 2017 günü yapılması gereken HİSSEDARLARIN YÖNETİM KURULU Üye belirleme seçiminden önce HAKİM HİSSEDAR AİLELER arasında bir sürtüşme çıktı.
BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYE İSİMLERİ İÇİN İKİ AYRI TALEP YAPILDI.
6 İMZA İLE İKİ AYRI BAĞIMSIZ YÖNETİCİ LİSTESİ VERİLDİ..
Ve bunlar olurken BİR İSİM YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLSUN şeklinde ki bir talebin yarattığı kaos ortamı, 2 Ağustos Genel Kurulu’nun ertelenmesi sonucunu verdi.
Daha sonra HÜKÜMET 4 BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ismi belirleyerek KARDEMİR’E bildirdi, 1 Kasım tarihinde de, HİSSEDAR GRUPLARI Yönetim Kurulu’nun SEÇİMLE GELEN ÜYELERİNİ belirlediler.
Sonuçta KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı’na BAĞIMSIZ ÜYELERDEN Sayın ÖMER FARUK ÖZ seçildi, Başkan Yardımcılığı görevine ise KROMAN’I Temsilen Yönetim Kurulu Üyesi olan Sayın ATİLLA TAMER ALPTEKİN getirildi.
Bu görev dağılımı geleceğe yönelik çok önemli sonuçlar verecektir.
İlerleyen süreçte bunu hep birlikte göreceğiz elbet.

ÖNÜMÜZDE Kİ PAZARTESİ GÜNÜ, KARDEMİR KARABÜKSPOR KONGRESİ VAR VE ŞUAN İTİBARI İLE ORTALIKTA BAŞKAN ADAYI GÖRÜNMÜYOR
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN önümüzde ki pazartesi günü KONGRESİ yapılacak ve BORÇ BATAĞI içinde bulunan KARABÜKSPOR Başkanlığı için, ortalıkta henüz bir BAŞKAN ADAYI görünmüyor.
KULÜP BORÇ BATAĞINA SOKULMUŞ..
Söylenenlere göre 45 MİLYON LİRA , acil, hemen, süratle para gerekiyor.
Sezon sonuna kadar 60 MİLYON LİRA DAHA para gerekiyor.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN KARDEMİR KARABÜKSPOR’A bu kadar yüklü paraları ödemek gibi bir niyeti olmadığı söyleniyor.
RAKAMLAR GERÇEKTEN ÇOK YÜKSEK..
O nedenle KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ’Ü haksız görmek, pek mümkün değil, ayrıca diyelim ki bu paralar verildi iş bununla bitmiyor BORÇLAR DURUYOR..!!
PAZARTESİ GÜNÜ KARABÜKSPOR BAŞKANI KİM OLUR..?
Allah Korusun bir de TALİPLİ ÇIKMAZSA, iş KAYYUMA kadar gider.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI MARZİNÇ’E 2 MİLYON 100 BİN LİRA CEZA YAZDI VE 6 AY SÜRE VERDİ, ESAS KİRLETİCİ KARDEMİR NOKTASI..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çevre kirliliğine sebep oluyorlar diyerek KARDEMİR ve MARZİNÇ hakkında başlattığı kampanyayı biliyorsunuz.
DAHA SONRA, KARDEMİR ÜZERİNE GİDİLMEZ OLDU.
Sayın RAFET VERGİLİ, KARDEMİR’İN kendisine yapacağı ÇEVRE YATIRIMLARI ile ilgili dosyalar sunduğunu açıkladı, çok önemli yatırımlara girildiğini anlatmışlar kendisine.
O YÜZDEN Sayın VERGİLİ KARDEMİR’İ GÜNDEMDEN DÜŞÜRDÜ.
Şimdi,  MARZİNÇ Tesisine “HAVA ve SU KİRLİLİĞİNE YOL AÇMAMASINA RAĞMEN..” atık maddesi curuf tehlikeli atık sınıfında değerlendirilince 2 milyon 100 bin lira ceza yazıldı.
BU CEZADAN SONRA KARDEMİR’İ KORKU BASMIŞTIR MUTLAKA..
Zira Karabük yaşayanları “ESAS KİRLETİCİ UNSURUN KARDEMİR OLDUĞUNU NET BİÇİMDE GÖRDÜ..” zira Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptırdığı ANALİZ SONUÇLARI bu gerçeğin gösteriyor.
KARDEMİR’İ DE CEZA KORKUSU BASTI GALİBA..

SAYIN ŞEFİK DİZDAR’IN, KENDİ İMKANLARI İLE YAPTIRACAĞI 30-35 METRE GENİŞLİĞİNDE 1200 METRE UZUNLUĞUNDA EĞİTİM UÇUŞ PİSTİ
Dün çok değerli Kardeşim Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN İşyerinde Sayın ŞEFİK DİZDAR ile uzunca bir süre sohbet ettik, konu HAVAALANI noktasına gelince Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN hayli kırgın, hayli sinirli bir tavır aldığını gördük.
BÜTÜN ÇABALARA RAĞMEN KENDİSİNE YER GÖSTERİLMEMİŞ.
Özellikle KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN bu konuya yeterli duyarlılıkta davranmadığı gibi bir izlenimi var Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN.
Olay Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’I DA KAPSAYACAK GALİBA.
HAVAALANI SÖZÜNÜ BAŞBAKAN Sayın BİNALİ YILDIRIM vermişti Karabüklülere.
AYAK SÜRÜYEN BÜROKRATLAR BAŞBAKANA ŞİKAYET EDİLECEK GİBİ.

SAYIN ŞEFİK DİZDAR’ “KARDEMİR KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞI İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SORDUK..” BAKTIK HİÇ GÜNDEMİNDE YOK..
Sayın ŞEFİK DİZDAR ile sohbet ederken “KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANLIĞI İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ..” sorduk, baktık gündeminde hiç böyle bir şey yok.
Ancak, KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BATAKTAN ÇIKARTILMASI yolunda fikirler üretiyor, çevresi ile bunları müzakere ediyor, hatta Sayın DİZDAR bu konuda bize de neler düşündüğümüzü sordu.
KENDİSİNE ANLATTIK DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ.
Özellikle 2013 yılında Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN çok büyük katkıları ile OVACIK YOLU üzerinde Milli Emlak Müdürlüğü’nden temin edilen 103 dönüm alanı anlattık.
O zaman ki Teknik Direktör Sayın TOLUNAY KAFKAS’IN “FUTBOL AKADEMİSİ KURMAK YOLUNDA Kİ..” düşüncelerini, bu 103 dönüm alan üzerine böyle bir AKADEMİ kurulması çalışmalarının BİRİLER TARAFINDAN ENGELLENDİĞİNİ anlattık.
Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN içine düştüğü/düşürüldüğü bataktan çıkartılması için FİKİR JİMNASTİKLERİ yaptığını gördük, fikir ÜRETME gayreti içinde olduğunu gördük.
KENDİSİ GÖREVE SAĞLIK NEDENLERİ İLE HAYLİ UZAK DURUYOR..
Fakat çok yakından ilgileniyor, fikir üretiyor, görüşler dile getiriyor..

KARABÜK HADDECİLERİ, KARABÜK DEMİR TÜCCARLARI, KARDEMİR YENİ YÖNETİMİNDEN, YÖNETİM KURULU BAŞKANI’NDAN BEKLENTİLİ..
Dün, bizim Büromuzun bulunduğu İSTASYON BÖLGESİ’NDE Kİ bazı demir tüccarları ve haddecilerle görüştük KARDEMİR YÖNETİM KURULU Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ ve KARDEMİR Yönetim Kurulu’ndan önemli beklentileri var.
Özellikle ÖNCELİKLİ MAL ALIMI NOKTASINDA BEKLENTİ VAR.
KARDEMİR öncelikli mal alım olayını kaldırmalı ve PARASINI YATIRANLARA mallarının normal olarak verilmesi yolunda çok ciddi bir beklentileri var İŞ ADAMLARININ..
BU YÖNETİM YAPISI İLE BÖYLE BİR OLAY GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ..?
Süreç içinde bunu göreceğiz elbet..
Hatta bu konu hakkında görüşmeler yapmak için,  ÖNCELİKLİ MAL ALIMININ KALDIRILMASI için, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ ile görüşmeyi düşünüyorlardı..
İLERLEYEN GÜNLERDE BAKALIM NELER GELİŞECEK..?
Ancak ; BU NOKTADA Kİ TALEPLERİN YÜKSEK SESLE DİLE GETİRİLDİĞİNİ, ilgili makamda bulunan, ilgili kişilerle görüşmeler yapılacağı noktasında çok ciddi bir niyet beyanı dikkatimizi çekti.
DEMEK BÖYLE BİR SORUN VAR..

EVEEET “AZ GİTTİK-UZ GİTTİK-DERE TEPE DÜZ GİTTİK..” VE RAHMETLİ METİN TÜRKER’İN SON YOLCULUĞA GİDERKEN VERDİĞİ VASİYETİ..
Toplumsal hayat öylesine değişkenlik gösteriyor ki, bir insan ömründe çok değişik varyasyonları görmek mümkün oluyor, örneğin Ülkemizde bir zaman AŞIRI AMERİKA YANLILARI vardı ve ABD’YE ELEŞTİRİ getirenleri sürüm/sürüm süründürüyorlardı..
Belki örnek örtüşmüyor olabilir, ancak, Rahmetli METİN TÜRKER’İN tedavi için AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE giderken Havaalanında yaptığı konuşma ve adeta bıraktığı TOPLUMSAL BİR VASİYET GİBİ mesajı vardı.
KARDEMİR KARABÜKSPOR’A SAHİP ÇIKIN..
KARDEMİR’E SAHİP ÇIKIN..
ÇELİK-İŞ SENDİKASINA SAHİP ÇIKIN..
Yaptığı konuşma da bunları söyledi Rahmetli METİN TÜRKER vasiyet bırakır gibi bunları söylemişti Rahmetli, giderayak bunları vasiyet etmişti hatırlayanlar vardır.
PEKİ NE OLDU BU VASİYET..
Örneğin ÇELİK-İŞ Sendikası’na sahip çıkın demişti, sahip çıkıldı/çıkılmadı, peki ÇELİK-İŞ Sendikası KARDEMİR KARABÜKSPOR’A sahip çıkıyor mu veya KARDEMİR’E Sahip çıkın demişti KARDEMİR,  KARDEMİR KARABÜKSPOR’A sahip çıkıyor mu..?
ÇELİK-İŞ Sendikası’na ne kadar sahip çıkıldı..?
KARDEMİR’E ne kadar sahip çıkıldı..?

694

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler