11.9 C
Karabük
3 Mayıs Cuma 2024

Her Telden (21.Eylül.2017)

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN, KULİSLERDE O KADAR ÇOK İSİM VAR Kİ, BAKALIM BUNLARDAN BİRİSİ Mİ, İSMİ GEÇMEYEN BİRİSİ Mİ ATANACAK..?
Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN istifası ile boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığı için KULİSLERDE o kadar çok isim telaffuz ediliyor ki, Genel Merkez bunlardan birisine mi, yoksa şu ana kadar ismi duyulmamış birisine mi görev verecek.
Dün yine yazdık, duyurmaya gayret ettik, Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ şu an itibarı ile en güçlü isim olarak görülüyor/gösteriliyor, böyle olunca da, Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN Merkez İlçe Başkanı olacağı yolunda çıkan haberler BOŞA ÇIKACAK demektir.
Sayın EMİN DEMİR ismi üzerinde çok geniş bir mutabakat olduğunu görmek mümkün, AK Parti bünyesinde “Sayın EMİN DEMİR HERKESE KARŞI EŞİT MESAFEDE OLAN BİR İSİMDİR.PARTİ O’NUN İL BAŞKANLIĞINDA MESAFE ALABİLİR..” diyenlerin oranı oldukça yüksek..
Yine, Karabük’ün genç ve başarılı Avukatlarından Sayın İLKER FATİH KORKUT ismi üzerinde duranlar var ve “GENÇ/DİNAMİK, PARTİ FELSEFESİNİ ÇOK İYİ BİLEN BİR İSİM..” gibi değerlendirmeler yapılıyor..
“KARABÜK’ÜN YÜZDE 25-30 KADARI EMEKLİ..” şeklinde konuşan birçok AK Partili “EN İDEAL İL BAŞKANI EMEKLİLER ŞUBE BAŞKANLIĞI’NI BAŞARI İLE YÜRÜTEN Sayın CELAL BULUT OLUR ve PARTİYİ DERLER/TOPARLAR..”yolunda görüşler veriyorlar..
Çankırılılar Dernek Başkanı Sayın KEMAL KANDE için kulis yapan AK Partililer “AK PARTİMİZE BÜYÜK KATKISI OLUR..” diyorlar ve bu anlamda İnşaat Mühendisi Sayın CENGİZ ÜNAL ismi üzerinde hassasiyetle duran çevreler “HER ŞEYİ İLE MÜKEMMEL BİR İL BAŞKANI OLUR, KEŞKE GÖREV VERİLSE..” gibi görüşler dile getiriyorlar..
AK PARTİ İÇİNDE “ MÜTHİŞ BİR İL BAŞKAN..” ARAYIŞI VAR..

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GELECEK OLAN İSİM “KARABÜK-BARTIN KARAYOLU SORUNUNU KUCAĞINDA BULACAKTIR..” ELBET..
Dün bir Okurumuz “KARABÜK-BARTIN ARASINDA TÜNELLİ GEÇİŞLERİ OLAN KARAYOLU, NE OLDU, BAŞLANDI MI..?” şeklinde bir YORUM göndermiş.
HENÜZ BÖYLE BİR GELİŞME YOK..
Ancak, AK Parti İl Başkanlığı görevine gelecek olan isim, bu ve bunun gibi YATIRIMLAR hakkında, en azından KULAK DOLGUNLUĞU noktasında da olsa BİLGİ SAHİBİ olmalı ve yöneltilebilecek bir soruya cevap verebilmeli.
Örneğin Sayın TİMURÇİN SAYLAR bu konuları çok/çok iyi biliyor ve izliyordu, işi/gücü KARABÜK’E GELEN/GELECEK HİZMETLER ve YAPILAN/ YAPILACAK hizmetlerin izlenmesi olmuştu Sayın SAYLAR ile ARKADAŞLARININ.
Şimdi yeni BİR İL BAŞKANI GETİRİLECEK AK Parti’nin başına.
Gelecek İL BAŞKANI bu konular hakkında en azından bilgi sahibi olmalı ki, bunların izlenmesi, bunların süratlenmesi noktasında fonksiyon icra edebilmeli.
AK PARTİ İL BAŞKANI KİM OLACAK DERSİNİZ..?

YÜKSEK MİMAR MÜHENDİS YAVUZ İNCE’Yİ ANMA PROGRAMI VE TAKDİRE ŞAYAN BİR “VEFA OLAYI..” ALKIŞLANACAK BİR HAREKET TEBRİKLER
29 Eylül 1 Ekim Tarihleri arasında yapılacak olan ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ Programı belli oldu ve Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın FATİH ÜRKMEZER imzası ile davetiye dağıtımı yapılıyor.
Sayın FATİH ÜRKMEZER’İ bütün samimiyetimizle tebrik ediyoruz.
SAFRANBOLU’NUN bugünlere gelmesinde unutulmaz hizmetleri, göz ardı edilemeyecek katkıları olan YÜKSEK MİMAR MÜHENDİS Rahmetli YAVUZ İNCE’Yİ anma programı konulmuş FİLM FESTİVALİNE.
Böyle bir VEFA OLAYINI HAK ETMİŞTİ Sayın YAVUZ İNCE..
Böyle bir vefa jestini hak etmişti.
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın ÜRKMEZER’E bunu kim hatırlattı, böyle bir anma olayını kim programa koydurdu ise ve bu kadar ince ve güzel vefa jestini programa koymayı kabul eden Sayın ÜRKMEZER’E sonsuz teşekkür edilmesi gerek.
ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ’NİN ANLAMI DAHA DERİNLEŞTİ.
SONSUZ TEŞEKKÜRLER, SONSUZ TEŞEKKÜRLER BU JEST İÇİN..

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN YETİŞENLERİNE “HAK ETTİKLERİ DEĞERİ VERECEKSE..”SAYIN UĞUR ÇALIŞKAN, SAYIN HAKAN EREN İSİMLERİ
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Partinin yeni yapılanması noktasında GENÇLERE ÖNEM verilmesini özenle vurguluyor..
GENÇLERİN ÖNÜNÜN AÇILMASINI İSTİYOR Sayın ERDOĞAN.
Olaya bu pencereden baktığınızda, Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN istifası ile boşalan AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANLIĞI için en ideal isimler olarak GENÇLİK KOLLARI eski Başkanlarından Sayın UĞUR ÇALIŞKAN ilk akla gelecek isim olmalı.
Sayın UĞUR ÇALIŞKAN efsane GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANIYDI.
Öte yandan, AK Parti’nin şu an GENÇLİK KOLLARI İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın HAKAN EREN, yine Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN sözü talimat olarak alınacaksa, en ideal İL BAŞKANI olarak görülmeli.
BU İKİ İSMİN AK PARTİ’YE EMEKLERİ ÇOK/ÇOK BÜYÜK OLDU/OLUYOR..
Sayın UĞUR ÇALIŞKAN ilk Kuruluş yıllarında, o dönemin her zorluğuna göğüs gererek AK Parti GENÇLİK KOLLARI İL Başkanı olarak görev yaptı ve bu anlamda adı adeta o camia içinde efsane haline geldi..
Sayın HAKAN EREN’DE çok/çok başarılı bir süreç yaşıyor..

KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 200-250 YATAK İLAVESİ İÇİN YAPILACAK EK BİNA İNŞAATI NEDEN SÜREKLİ ÖTELENİYOR
KBÜ Şirinevler EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi’ne 200-250 yatak ilavesi için EK BİNA yapılacak ve bilindiği kadarı ile İLGİLİ BAKANLIK nezdinde hiçbir sıkıntı/sıkıntılı durum yok..
SIKINTI/SIKINTILI DURUM YERELDE YAŞANIYOR..
Yapılacak EK BİNA için gerekli YER TEMİNİNDE sıkıntı var, bu sıkıntıların aşılması noktasında ise SİYASİ BİR TEMBELLİK, SİYASİ BİR DUYARSIZLIK var galiba.
Eğer bu EK BİNA buraya yapılmayacaksa, HAZIR 200-250 YATAKLI bir proje var, bunu KARABÜK’E YENİ BİR HASTANE olarak ve ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NE EK OLARAK değil, bir başka YERE YENİ BİR HASTANE olarak yaptırmanın yollarını aramak gerek şeklinde görüşlerin olduğu da biliniyor.
SIFIRDAN YENİ BİR HASTANE OLARAK YAPILSIN diyenler var..
Ancak ; EK İNŞAAT YAPILACAK sözü artık çok yorğun hale geldi..!!

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE İKİ MÜFETTİŞ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR VE ÜÇ AYA YAKIN DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIN SONUCU.. !!
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE patlak veren gelişmeler sonucu Müdür ve İki Personel görevden alınmış, günlerce süren söylentiler yaşanmıştı..
Bu gelişmeler sırasında İKİ MÜFETTİŞ Karabük’e geldi ve ÜÇ AYA YAKIN ZAMANDIR Müfettişlerin çalışmaları sürüyor, bu çalışmaların neler getireceği de merakla bekleniyor.
İKİ MÜFETTİŞ, ÜÇ AYA YAKIN ZAMANDIR ÇALIŞIYORLAR..
Ancak ; HENÜZ BİR SONUCA varılamadığı görülüyor..
Bu arada YENİ AÇILAN ALANLARIN imara açılması, YER SATIN ALANLARA yerlerinin verilmesi gibi birçok konuda da AKSAMALARIN olduğuna ilişkin yakınmalarında arttığı gözleniyor.
Mükemmel işleyen bir KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN,  bugün geldiği durumu hayretle karşılayan ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE işyeri olan kişilerin yakınmaları da gün/gün artmaktadır.
Özellikle GENİŞLEME BÖLGESİ’NDE yeni açılan yerlerin ALT YAPI çalışmaları noktasında bir ilerleme olmaması, YENİ YATIRIM YAPACAK olan Firmalarında moralini bozan bir gelişme olarak gösterilmektedir.
İKİ MÜFETTİŞİN AYLARDIR YAPTIĞI İNCELEMELERİN SONUCU MERAKLA bekleniyor ve bu çalışmaların biran önce sonuçlanması, daha sonra da hızlı bir çalışma dönemine girilmesi bekleniyor..
“ŞU AN İTİBARI İLE OSB’DE ADETA ÇALIŞMALAR DURDU..” deniliyor..

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN “BUGÜN ÖNEMLİ BİR GÜN OLABİLİR VE PARTİ MÜFETTİŞİ NABIZ YOKLAMASINDA BULUNACAK..” İFADELERİ..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN istifası ile boşalan AK Parti Karabük İl Başkanlığı için “BUGÜN ÖNEMLİ BİRGÜN OLABİLİR..” gibi bilgiler veren ilgili kaynaklar “PARTİ MÜFETTİŞİ BUGÜN BİR NABIZ YOKLAMASINDA BULUNACAK..” diyorlar..
Bu nabız yoklaması ile öne çıkan isimlerin tespit edileceğine işaret eden AK Partiye yakın çevreler “DAHA SONRA TESPİ EDİLEN İSİMLER ANKARA’YA GENEL MERKEZE DAVET EDİLEREK, SON KARAR VERİLİR..” ifadelerini de kullanıyorlar.
Bu arada son dakika da Sayın ALİ ÖĞÜTEN ismi gündeme getirildi ve Parti çevrelerinde bomba etkisi yapan Sayın ALİ ÖĞÜTEN’İN İl Başkanı olması halinde AK Parti’nin ciddi mesafe alacağına işaret edenlerin sayısı çığ gibi büyüdü.
AK Parti adına bugün yapılacak istişareler sırasında PARTİ MENSUBU olmayan SİVİL İNİSİYATİF GRUPLARININ Başkan ve Temsilcileri ile de görüşmelerin yapılacağı ve oralardan da belirli bilgilerin alınmasına çalışılacağı ifade ediliyor.
AK PARTİ İÇİNDE İL BAŞKANLIĞI MÜCADELESİ KIZIŞIYOR..
Çok sayı da isim kulisler yapıyor.
Bugün belirli isimlerin öne çıkabileceği bir gün olarak nitelendiriliyor..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “İSTASYON CİVARINDA BULUNAN HADDANELER BÖLGESİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR.”
Geçtiğimiz günü Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’YE, İstasyon Meydanı’nın hemen arka bölgesinde kalan HADDANELER BÖLGESİ için ne yapacaklarını sorduk.
ORALARDA İŞYERİ BULUNANLAR HAYLİ YAKINIYORLAR..
Sayın RAFET VERGİLİ, kısa süre içinde YER SAHİPLERİ ile görüşmelere başlanacağını söyledi ve BURALAR ÇOK CAZİP BİR İMAR İLE düzenlenecek şeklinde bilgiler verdi.
YER SAHİPLERİ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAK..
Hatta, sanıyoruz en geniş alana sahip olanlardan KAPTAN ÇEBİ GRUBU adına Sayın AHMET NUR ÇEBİ ile sözlü bir mutabakat sağlanmış ve Sayın AHMET NUR ÇEBİ “BİZE DAHA ÖNCESİNDEN HABER VERİN SÖKÜMLERE BAŞLAYALIM..” gibi taahhütte bulunmuş.
Belediye Başkanı Sayın VERGİLİ iddialı konuşuyor..
“BURADA YEPYENİ BİR KARABÜK ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ..” gibi konuşuyor ve ÇOK GÜZEL bir düzenlemenin yapılacağı yolunda mesajlar veriyor..
KARABÜK YAŞAYANLARI BU BÖLGENİN GELECEĞİNİ MERAK EDİYORLAR..
Ve ;ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE ETE/KEMİĞE BÜRÜNDÜRÜLECEK..
Başkan Sayın VERGİLİ buna işaret ediyor, dikkat çekiyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN VE SAYIN BURHANETTİN UYSAL , ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE DESTEK OLUYORLAR
Son birkaç aydır ÇOK GENİŞ ALANLARA yayılan, ancak, GENİŞLEME BÖLGELERİNDE henüz ALT YAPI Çalışmaları başlamayan, ayrıca İKİ MÜFETTİŞİN ÜÇ AYA YAKIN zamandır teftiş ettiği ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ konusu Karabük Milletvekillerinin hep gündeminde olmuştur.
HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİKLERİ BİLİNİR, BU HEP SÖYLENİR.
Şimdi İKİ MÜFETTİŞİN ÇALIŞMALARI BEKLENİYOR ve verecekleri TEFTİŞ RAPORLARININ sonucunda BÖLGE çalışmaları yeniden hızlanacak gibi bir beklenti var.
ÇOK GENİŞ ALANLAR AÇILDI.
Açılan bu alanların ALT YAPI çalışmaları tamamlanacak, yolları, kanalizasyonları, rekreasyon alanları açılacak daha sonra da parselasyon çalışmaları tamamlanacak.
ŞU AN BUNLARIN YAPILMADIĞI İLERİ SÜRÜLÜYOR..
Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ bünyesinde çok önemli gelişmeler olmuş ve Müdür ile İki Personel görevinden alınmışlardı.
ŞİMDİ ÜÇ AYDIR MÜFETTİŞ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR..
Milletvekillerinin her türlü desteğine rağmen ALT YAPI çalışmaları başlamadı..
Bu durum YATIRIMCININ CANINI SIKIYORDUR elbet

518

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler