10.3 C
Karabük
18 Mayıs Cumartesi 2024

Her Telden (15.Temmuz.2017)

GEÇMİŞ YILLARDA, AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDE BULUNMUŞ OLAN SAYIN İRFAN TOPÇU, AK PARTİ YÖNETİMİNİ SARSTI..
Babalarının,  işyeri açılışını Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile Sayın ABDULLAH GÜL’ÜN birlikte yaptığı Sayın İRFAN TOPÇU, 2009 yılında seçildiği AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden SENDİKAL MÜCADELE nedeni ile ayrılmıştı.
PARTİ ile SENDİKAL MÜCADELENİN BULAŞMASINI İSTEMEDİ Sayın TOPÇU.
AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti ve 2010 yılında ki SENDİKAL MÜCADELE aşamasında çok aktif rol aldı, bir ara 2200 işçinin SENDİKASINI DEĞİŞTİRDİĞİ mücadele de, çok ön saflarda rol oynadı.
Geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak, AK Parti KONGRE SÜRECİNE ilişkin düşüncelerini açıkladı ve Cumhurbaşkanı/AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN söylediklerine AYKIRI HAREKETLER gördüğünün altını çizdi.
Sayın İRFAN TOPÇU, Karabük’te yaşanan KONGRE SÜRECİNE ilişkin “REİSİN SÖYLEDİKLERİNİN TERSİNİ YAPAN GÜÇLER İŞ BAŞINDA..” görüşlerini dile getirerek YAPILAN İLÇE KONGRELERİNE değindi.
YAPILAN İLÇE KONGRELERİNDE hiç metal yorgun yokmuş, Reisin söylediklerinin hiçbirine muhatap olacak kimseler görev almamışlar gibi bir görüntü çıktığını vurgulayan Sayın İRFAN TOPÇU “İLÇE YAPILARI AYNEN KORUNUYOR..” anlamında açıklamalar yaptı.
Yaşanan bir dizi gelişmeyi anlattı Sayın İRFAN TOPÇU..
“BUNLARA RAĞMEN YAPI/YAPILAR AYNEN KORUNUYOR..” dedi.

SAYIN İRFAN TOPÇU “DURUM BÖYLE GİDERSE 2019 DA PARTİM/TEŞKİLATLAR ÇOK BÜYÜK ÇÖKÜŞ YAŞARLAR BAŞKAN-MİLLETVEKİLİ OYLARI..”
2010 YILI SENDİKAL MÜCADELESİ nedeni ile AK Parti Karabük İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI görevinden istifa ederek ayrılan ve SENDİKA MÜCADELE ile AK PARTİ yara alabilir düşüncesinden hareketle böyle bir eylem gerçekleştiren Sayın İRFAN TOPÇU çok ses getiren açıklamalarda bulundu..
“AK PARTİ İÇİNDE HALA DAHA REİSİ YALNIZ BIRAKAN ve SÖYLEDİKLERİNİN TERSİNİ YAPAN GÜÇLÜR İŞBAŞINDA..” iddialarını dile getiriyor Sayın İRFAN TOPÇU..
Daha sonra 2019 SEÇİMLERİNİ İŞARET EDİYOR..
Ve ; “BÖYLE GİDERSE 2019 DA PARTİM ve TEŞKİLATLAR BÜYÜK ÇÖKÜŞ YAŞARLAR..” gibi bir öngörü de bulunuyor Sayın İRFAN TOPÇU, bunlar çok ciddiye alınması gereken görüşler elbet.
Sayın İRFAN TOPÇU iddialarının burasında “BAŞKANLIK SEÇİMİ İLE MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ AYRI OY KULLANARAK YAPILACAK VE REİSE ÇIKAN OYLARIN YARISINI VEKİL SANDIKLARINDAN ÇIKMASI ZOR GÖRÜNÜYOR..” görüşlerini de dile getiriyor..
Sayın İRFAN TOPÇU, herhangi bir MAKAMA TALİP DEĞİLİM..” diyor..
Olayın bu yanı da çok/çok önemli görülmeli..

BUGÜN KARABÜK’E GELMESİ BEKLENEN ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI SAYIN VEYSEL EROĞLU’NA “ARAÇ ÇAYI İÇİN TALEPTE BULUNULACAK..”
ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı Sayın VEYSEL EROĞLU bugün Karabük’e gelecek ve çeşitli temaslarda bulunacak, bir/iki gündür ARAÇ ÇAYI ÜZERİNDE ESTETİK DERE ISLAH ÇALIŞMASI için yazılar yazıyoruz.
ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanlığı, birçok yerde ESTETİK DERE ISLAH Çalışmaları yaptı ve bu çalışmalardan sonra ortaya BİBLO GİBİ Dereler, SU YOLLARI çıktı..
KARABÜK’ÜN ORTASINDAN GEÇEN ARAÇ ÇAYI’NI BİLİYORSUNUZ..
Cenab-ı Allah KARABÜK’E BÖYLE GÜZELLİKLER vermiş/bahşetmiş, KARABÜK ve YÖRE YAŞAYANLARI olarak, biz bunların değerini bilmeyip, çirkin hale getirmişiz.
BUGÜN Sayın BAKANA BU KONU İLETİLECEK..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER tarafından Bakan Sayın VEYSEL EROĞLU’NA bu konu iletilecek ve ARAÇ ÇAYI üzerinde ESTETİK DERE ISLAH çalışması için bir talep yapılacak..
EĞER BU İŞ GERÇEKLEŞİRSE MÜTHİŞ BİR GÜZELLİK OLUR..
Dileriz Sayın Bakan KARABÜK adına yapılacak talebi kırmaz..

KARABÜK’ÜN “BİZE GÖRE,  DİKKATLERDEN KAÇAN EN BÜYÜK AYIPLARINDAN BİRİSİ..” BAL LİGİNE KALAN SOĞUKSUSPOR’UN PERİŞANLIĞI..
Karabük, hayatın hemen her alanında duyarsız, ilgisiz bir tutum içinde olmayı yeğlemiştir, Karabük insanı ne yazık ki böyledir, hiçbir işe karışmasın, ama hemen her şeyin sahibi olsun..
Bakın size bir konu söyleyelim..
BİZE GÖRE KARABÜK’ÜN EN BÜYÜK AYIPLARINDAN BİRİSİ nedir diye sorsanız, vereceğimiz cevap, BİRKAÇ GÖNÜLLÜ İNSANIN SIRTINDA tam 36 yıldır TÜRK FUTBOLUNA/SPORUNA hizmet etmeye çalışan SOĞUKSUSPOR’A ilgisizlik, SOĞUKSUSPOR’UN perişan halde bırakılmasıdır, deriz.
36 YILDIR AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYOR SOĞUKSUSPOR..
O Mahalle gençlerini KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN uzak tutmaya çalışıyor ve bu anlamda DAHA YENİ GELİŞEN BİR OLAYI hatırlatmak isteriz, eğer SOĞUKSSPOR olmasa belki de gün aşırı o tür olaylar gelişirdi Soğuksu Mahallesi’nde..
SOĞUKSUSPOR BAL LİGİ’NE ÇIKTI, şimdi bu Kulübü Yöneten birkaç insan “MAÇLARA NASIL GİDERİZ..” diye kara/kara düşünüyorlar, ama, buna karşılık KARABÜK’ÜN BİR MAHALLESİ kadar olan SİNOPSPOR-BARTINSPOR bu iş için milyonlarca lirayı rahat/rahat buluyorlar..
Bir süre YAŞAR KAPTAN ÇEBİ Grubu üstlendi SOĞUKSUSPOR’U
KAPTAN ÇEBİ Grubu da elini çekince SOĞUKSUSPOR yüzüstü kalakaldı..

KARABÜK BELEDİYESİ SOĞUKSUSPOR DEPLASMAN MAÇLARINA OTOBÜS VERİYOR,  ACABA,  ORGANİZE SANAYİ FORMA REKLAMI VERMEZ Mİ..?
Bu yıl BAL LİGİNDE mücadele edecek olan SOĞUKSUSPOR gerekli desteği bulamazsa, ligden çekilecek ve bu KARABÜK İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYIP olacak elbet..
KARABÜK BELEDİYESİ DEPLASMANLARA OTOBÜS VERMİŞ.
Örneğin KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ bu Kulübe FORMA REKLAMI vererek 80-100 bin lira civarında bir DESTEK OLAMAZ MI, kaldı ki SOĞUKSUSPOR maçlarını KARABÜK’E YATIRIM YAPABİLECEK insanın bol olduğu Kentlerle oynayacak..
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ GÖGÜS REKLAMI VEREMEZ Mİ..?
Eğer SOĞUKSUSPOR BAL LİGİNDEN ekonomik imkansızlık nedeni ile çekilirse, Karabük açısından gerçekten yazık olur, gerçekten çok/çok ayıp olur ve elbirliği ile 36 YILLIK BU KULÜBE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ.
OYNAYAN SPORCULARIN HEPSİ DE SOĞUKSU MAHALLESİ GENÇLERİ İYİ Mİ..?

OOOO..! MEĞER ENERJİSA NE KADAR TEPKİ ALIRMIŞ, BİR KARDEŞİMİZ “ALLAH KİMSEYİ ORAYA DÜŞÜRMESİN, YA SİNİR HASTASI, YA KANSER..”
Ooo, dün ENERJİSA ile ilgili, bir kardeşimizin görüşlerini yazmıştık, MEĞER ORASI PİMİ ÇEKİLMİŞ EL BOMBASI gibiymiş, ne çok dertli varmış, ne çok şikayetçi varmış, hayret etmedik desek yalan.
Örneğin size randevu veriyorlarmış “SAAT 11.00 DE GELİN DİYORLARMIŞ..” siz 11.00 için verilen randevuya gidiyormuşsunuz SIRANIZ 16.00 veya 17.00 gibi geliyorsa ne ala, gelmiyorsa ERTESİ GÜNE sarkıyormuşsunuz.
Diyelim ki ABONE OLMAYI BAŞARDINIZ..
Elektriğiniz bir/iki gün sonra açılıyormuş..
Hele/hele araya cumartesi, Pazar girerse, öyle bir durumda KADERİNİZE KÜSMEKTEN başka yapabileceğiniz hiçbir şey kalmıyormuş, paşa/paşa beklemenin dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yokmuş..
MÜTHİŞ BİR ELEMAN SIKINTISINDAN SÖZ EDİLİYOR..
Örneğin Müdür Yardımcısı konumunda olan insanlar bile, servislerde iş yetiştirmeye yardımcı olup, vatandaşın daha fazla eziyet çekmemesi için çalışıyorlarmış.
AMA YİNE DE SIKINTININ ÖNÜNE GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİLMİŞ..
Dün yine yazdık BİZE ÖZEL SEKTÖR GÜZEL SEKTÖR derlerdi, inanırdık..
ENERJİSA ÖZEL SEKTÖR değil, adeta, insanları ÜZEN SEKTÖR GİBİ çalışıyormuş

DÜN FEVZİ FIRAT CADDESİ ÜZERİNDE YÜRÜRKEN, YANIMIZA YAKLAŞAN BİR KARDEŞ “ABİ 350 LİRALARDAN SENİNDE Mİ HABERİN YOK..” DEDİ
Dün KARDEMİR Bünyesinde çalışırken, bazı ödemeleri zamanında alamayan işçilerin açtığı 350 liralar davası ile ilgili bir şeyler yazmıştık, Fevzi Fırat Caddesi üzerinde yürüyorduk, yanımıza yıllardır tanıdığımız bir kardeşimiz yaklaştı.
“ABİ 350 LİRALAR DAVASINI YAZMIŞSIN.GERÇEKTEN SENİNDE Mİ HABERİN YOK..” dedi, haberimizin olmadığını söyledik, bir aralar İNCELEME BAŞLADI şeklinde haberler çıkmıştı bu DAVA İLE İLGİLİ.
Daha sonra YENİDEN ARŞİVE KALDIRILDI haberleri geldi.
O ARADA NE OLDU, İNCELEMEDEN ARŞİVE GERİ GİTTİ BİLMEK ZOR.
Ancak, böylesine akçeli bir davanın YILLARDIR BİTMEMESİ DE ilginç YEREL Mahkeme-YARGITAYIN İlgili Dairesi arasında karar için anlaşmazlık çıktı ve YARGITAY GENEL KURULU SON KARARI VERECEKTİ, bir türlü o karar verilmedi.
Neredeyse SÜRE AŞIMINDAN DAVA KAYBOLUP GİDECEK..
Haaa..! o arada, işçinin başına, işverenin başında bu çorapların örülmesinde ETKİLİ OLAN İSİMLER neredeler, ne yapıyorlar, bu işlerle ilgileniyorlar mı, olayın bu tarafı da meçhul.
350 LİRALAR DAVASI NE ZAMAN BİTER DERSİNİZ..?
Biz bir bilgi alırsak yazarız da, orta yerde, bilgi de yok ki..!!
Dava gecikti de gecikti yani..

“BİZ MUHTARA SÖYLEDİK, AMA, MUHTAR NE YAPAR BİLMİYORUZ..” DİYEN KARABÜK KÖYLÜLERİNDEN BİR ESNAF ARKADAŞ VE KİRLİLİK..
FEVZİ FIRAT Caddesi üzerinde işyeri bulunan bir Kardeşimiz “ÇEVRE KİRLİLİĞİNDEN-ÖZELLİKLE HAVA KİRLİLİĞİNDEN..” yakınarak, yeni yapılacak olan KATI ATIK BERTARAF Tesisi hakkında dertli olduğunu söyledi.
“PEKİ NE YAPIYORSUNUZ..” diye sorduk kendisine..
“VALLAHA BİZ KÖY MUHTARIMIZA SÖYLEDİK.ZATEN MARZİNÇ KİRLETİYOR, OSB’DE Kİ SANAYİLER KİRLETİYOR.ŞİMDİ BİRDE KATI ATIK BERTARA TESİSİ BİZİM KÖYLERE YAKIN BİR YERE KURULACAKMIŞ..” dedi
Sonra da “MUHTAR NE YAPAR BİLMİYORUZ..” dedi.
Bu Kardeşimiz bize MARZİÇ KURULURKEN DE çok sitem etmişti, peki SİZLER NE YAPTINIZ, NASIL MÜCADELE VERDİNİZ diye sorduğumuzda da HİÇBİR ŞEY YAPMADIKLARINI söylemişti.
Sonra da BASINI,  ÇEVRE DERNEKLERİNİ, adeta, önüne gelen her şeyi suçlamış, ancak “BİZ BİRŞEY YAPMADIK..” itirafında da bulunmuştu, en azından o dürüstlüğü göstermişti..
ŞİMDİ ORTA YERDE KATI ATIK BERTARAF TESİSİ YAPIMI VAR..
Buradan ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİLMESİ olayı var..
Bu defa “EN AZINDAN MUHTARA SÖYLEMİŞLER..” bu bile iyi..

CHP KARABÜK MERKEZ İLÇE KONGRESİ’NDE OY KULLANACAK DELEGELERİN SEÇİMİ YARIN VE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK, DEVAM EDİLECEK
CHP Karabük Merkez İlçe Kongresi’nde oy kullanacak MUHTARLIK BÖLGESİ delege seçimleri yarın başlayacak ve Pazar günü de devam edecek bu nokta da seçimler genellikle Muhtarlık Bölgelerinde yapılacak bilgileri geliyor..
PARTİ İÇİNDE BİR HAREKETLENME OLDUĞUNA İŞARET EDİLİYOR..
Bu arada BÖLGENİN SESİ Gazetesi İNTERNET Sayfasına bu anlamda birçok yorum gönderiliyor ve belli ki, CHP içinde ciddi bir kıpırdanma, ciddi bir hareketlenme var.
İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN şu an itibarı ile mevcut Başkan Sayın MEHMET DURUM’DAN başka aday görünmüyor, ancak, delege seçiminden sonra ÇIKAN DELEGEYE GÖRE aday çıkabilir diyen CHP LİLERDE var elbet.
ABDULLAH ÇEVİK isimli bir Okurumuz yorum gönderiyor ve Safranbolu’nun 30 köyünde CHP Üyesi olup olmadığını soruyordu, sonuçta CHP Safranbolu İlçe Başkanı Sayın İBRAHİM AYHAN gerekli cevapları büyük bir açık yüreklilikle verdi.
Ancak CHP içinde çekişme/hizip/kulis kolay biter mi..?
Şimdi de KİM/KİMLER ADAY OLUR TARTIŞMASI YAPILIYOR içeride.

549

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler