22.9 C
Karabük
18 Mayıs Cumartesi 2024

Her Telden (11.Ocak.2017)

CHP KARABÜK İL BAŞKANI AVUKAT SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL “ HASTANE OLAYINA ABANIYOR..” VE DÜN “SOSYAL PAYLAŞIMDA..”
CHP Afyon Milletvekili Sayın BURCU KÖKSAL tarafından TBMM ZEMİNİN DE dile getirilen “KARABÜK’TE DEVLET HASTANESİ YOK..” yolunda ki görüşler ile “YENİCE DEVLET HASTANESİ’NDE YETERLİ DOKTOR YOK..” şeklinde dile getirilen görüşlerin ARTÇI SARSINTILARI sürüyor..
CHP Afyon Milletvekili Sayın BURCU KÖKSAL’IN o görüşlerine TBMM Kürsüsünden AK Parti Karabük Milletvekili Prof, Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL cevap vermiş ve Sayın KÖKSAL’A “YANLIŞ BİLGİLER VERİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ..”
Daha sonra da TBMM eski Başkanlarından ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN, Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Kongresi’nde bir konuşma yaparak “KARABÜK’TE SAĞLIK SORUNU YOK.480 HASTA YATAĞI VAR.BUNLARIN YÜZDE 70 KADARI DOLUYOR..” şeklinde görüşler dile getirmişti.
Dün Karabük’te CHP İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN, Karabük’te yayın yapan bazı SOSYAL MEDYA üzerinden görüşleri yayınlandı..
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL, Şirinevler Eğitim/Araştırma Hastanesi’nde “AMELİYAT OLACAK HASTALARIN ELLERİNDE BAVULLARI İLE YATAK BEKLEDİKLERİNİ..” duyuruyordu..
Belli ki CHP Sayın BURCU KÖKSAL’IN iddialarını sürdürecek..
“DEVLET HASTANESİ ve YATAK SAYISI YETMİYOR..” tezini işleyecek.
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL sosyal medya üzerinden göndermeler yaptı..

KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ OP.DR SAYIN İSMAİL KARA VE BAŞHEKİM YARD.DOÇ.SAYIN ERKAN DOĞAN “YATAK..”
CHP Karabük İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN sosyal medya üzerinden “AMELİYAT OLACAK HASTALAR ELLERİNDE BAVUL İLE YATAK BEKLİYORLAR..” şeklinde açıklama yaptığı sıra, biz de, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr Sayın İSMAİL KARA, İdari Hizmetler Birim Başkanı Op.Dr.Sayın ERKAN ANDAÇ, KBÜ Şirinevler Hastanesi Başhekimi Yard.Doç.Dr.Sayın ERKAN DOĞAN ile sohbet ediyorduk.
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN İDDİALARINA İTİRAZ ETTİLER..
“AYNI ANDA AMELİYAT OLMAZ Kİ..” dediler..
“BEKLEMENİN O YÜZDEN OLDUĞUNU İLERİ SÜRDÜLER..” ve “HASTANEMİZİN 440 YATAĞINI İHTİYAÇ HALİNDE SÜRATLE DAHA YÜKSEK SAYILARA ÇIKARTMA İMKANIMIZ VAR.YATAK SIKINTISI KESİNLİKLE YOK..” görüşlerini dile getirdiler..
Bu arada “YENİCE DEVLET HASTANESİ’NDE YETERLİ HEKİM OLMADIĞI..” yolunda ki iddiaları sorduk kendilerine “HASTA YOK Kİ HEKİM OLSUN.NE YAZIK Kİ, YENİCE DEVLET HASTANEMİZE HASTA GELMİYOR.ÖYLE OLUNCA DA BAKANLIK HEKİMLERİNİ GERİ ÇEKİYOR..” dediler..
“KARABÜK’E DEVLET HASTANESİ GEREKMİYOR MU..?” diye sorduk “ŞU AN İTİBARI İLE BUNA PEK GEREK YOK.İLERLEYEN YILLARDA BU ANLAMDA BELKİ BİR İHTİYAÇ OLABİLİR…” gibi bilgiler verdiler..
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL Hastane olayına bastırıyor..
Ne yalan söyleyelim, ÇOK ÖNEMLİ BİR TOPLUMSAL karşılıkta buluyor..

“BİR YANDA KEMOTERAPİ, BİR YANDA EN AĞIR HASTALIKLARLA MÜCADELE, BİR YANDA İSE APANDİST AMELİYATI, BÖBREK TAŞI..!! “
Dün Karabük SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN en ağır topları ile bir süre sohbet ettik, örneğin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr Sayın İSMAİL KARA, bizim DEVLET HASTANESİ OLMALI fikrimize karşı çıktı/çıkıyor..
ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi’nde EN AĞIR AMELİYATLARI YAPILDIĞINI, KANSER, KALP HASTALIKLARI başta olmak üzere en ciddi hastalıklarla mücadele edildiğini anlatıyor.
GURURLA ANLATIYOR, yine, Şirinevler Hastanesi Başhekimi Yard.Doç.Dr Sayın ERKAN DOĞAN bunları örnekleri ile anlatıyor, Hastanenin gittikçe ÜST DÜZEYE çıktından söz ediyor.
ANKARA’YA GİDENLERİN SAYISININ AZALDIĞINI anlatıyorlar.
Bizde kendilerine “PEKİ APANDİST AMELİYATI, BÖBREK TAŞI, SAFRA KESESİ AMELİYATI, PROSTAT AMELİYATI GİBİ DAHA BASİT AMELİYATLARIN DA YAPILIP/YAPILMADIĞINI..” sorduk.
“ELBET YAPILIYOR..” dediler “PEKİ BUNLAR BİR BAŞKA ve BİR DEVLET HASTANESİ’NDE YAPILSA, ŞİRİNEVLER TÜM MESAİSİNİ EĞİTİME VE ARAŞTIRMAYA, O ÇOK TEHLİKELİ, ÇOK CİDDİ HASTALIKLARLA BOĞUŞMAYA AYRILSA DAHA İYİ OLMAZ MI..” dİye sorduk.
“DEVLET HASTANESİ ŞU AŞAMADA, ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NE KÖSTEK OLABİLİR..” anlamında bilgiler verdiler ve gördüğümüz kadarı ile , böyle bir gelişmenin maddi ayağı hayli önemli gibi..
DEVLET HASTANESİ GÜNÜN BİRİNDE OLUR DA, BİZ GÖRÜR MÜYÜZ..?

TBMM “ANAYASA REFERANDUMU İÇİN GEREKLİ OY ÇOĞUNLUĞUNU YAKALADI..” VE REFERANDUM DA NASIL BİR SONUÇ ÇIKAR..?
TBMM Zemininde yapılan OYLAMA ile ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ için gerekli OY ÇOĞUNLUĞU sağlandı ve şimdi kimileri tarafından 2 Nisan günü yapılması beklenen REFERANDUMA çevrildi gözler.
REFERANDUM NASIL BİR SONUÇ VERİR/VERECEKTİR..
Bize göre ÇOK YÜKSEK BİR OY ORANI İLE EVET ÇIKAR..
Siyasi Partilerin aritmetiğine baktığınızda, ayrıca OY VERMEYİ DÜŞÜNMEYEN kesimlerin “ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ NASIL OLSA ÇIKAR..” anlayışı ile hareket ederek İÇLERİNE SİNMESE BİLE oy verecekleri hesaba katılırsa, tablo belirginleşiyor sanki.
REFERANDUM SONRASINDA NELER OLABİLİR SİZCE..?
Örneğin FETO OLAYININ SİYASAL AYAĞI hakkında ciddi gelişmeler olabilir mi, FETO konusunda en ciddi, en hasbi, en kararlı mücadeleyi Cumhurbaşkanımız Sayın REFECEP TAYYİP ERDOĞAN veriyor..
ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDEN SONRA TAMAMEN ELİ RAHATLAYACAKTIR..
Verdiği mücadeleye yeni bir çehre, yeni bir derinlik kazandırabilir..
REFERANDUM SONRASINA İYİ BAKMAK GEREKECEKTİR..

ALLAH KORUSUN 15 TEMMUZ HAİN FETO DARBESİ GERÇEKLEŞMİŞ OLSAYDI, KARABÜK VALİSİ, BELEDİYE BAŞKANI KİM OLURDU..?
Ülkemiz 15 Temmuz alçak Askeri Darbe girişimi ile uçurumun kenarından döndü, Allah Ülkemizi Korudu, ya o hain darbe girişimi başarılı olsaydı, neler olurdu acaba..?
Örneğin Cumhurbaşkanı, Başbakan kimler olurdu..?
Örneğin Karabük Valisi, Belediye Başkanı kim olurdu..?
Karabük Valisi elbet değiştirilirdi, ancak, Karabük Belediye Başkanlığı görevinde Sayın RAFE VERGİLİ kesinlikle olmazdı, olmadığı gibi bayına çok ciddi olaylar gelirdi, özgürlüğü bile elinden alınabilirdi..
Ülkemiz insanı çok dirayetli davrandı sokaklara çıktı..
Şu KARABÜK VALİLİĞİ ile KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI konusunu isterseniz birde siz düşünün BELEDİYE BAŞKANI kim olurdu acaba
VALİ DIŞARIDAN GELİRDİ, AMA, BAŞKAN KARABÜK’LÜ BİRİ OLURDU HERHALDE..!!

ONBİNLERCE, BELKİ YÜZBİNLERCE KİŞİ “ERKEN EMEKLİLİK BEKLENTİSİ İÇİNDE..” VE BUNA İLİŞKİN ÇIKAN HABERLER ÇOK İZLENİYOR..
Onbinlerce, hatta, yüzbinlerce insan ERKEN EMEKLİLİK için düzenleme bekliyor ve bu iş için yapılan açıklamalar, en çok izlenen haberler arasında yer alıyor.
ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMDE..
Çalışan işçisin EMEKLİLİK YAŞI DOLMUŞ, ancak.buna rağmen emekli olamıyor, zira, bu insan YAŞ OLAYINA takılıyor ve o nedenle emekli olamıyor.
ŞİMDİ ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMDE..
BUNA İLİŞKİN Basında haberler çıkıyor ve kimilerine göre çıkartılacak bir TORBA YASA KAPSAMINA bu ERKEN EMEKLİLİK OLAYIDA alınarak sorun çözümlenecek.
GERÇEKTEN ÇOK SAYIDA BEKLEYEN VAR.
EMEKLİLİK SÜRESİNİ DOLDURMUŞ, ancak, yaş itibarı ile beklemesi gereken YÜZBİNLERCE İNSANDAN söz ediliyor ve bu nokta da bütün umutlar REFERANDUM öncesinde işin çözüme kavuşturulmasına odaklanmış.
Zaman/zaman açıklamalar yapılıyor..
ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEM DE şeklinde açıklamalar yapılıyor ve bu açıklamalar Kamuoyu’nda büyük ilgi görüyor, örneğin bu konuyu bize soran birçok insan var..
Hemen hergün BİR HABER VAR MI diye soranlar var..
YÜZBİNLERCE İNSAN ERKEN EMEKLİLİK BEKLİYOR..

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “EFLANİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK VE VERİMLİ SONUÇLAR..”
Dün bir süre sohbet ettiğimiz AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR, Merkez İlçe Başkanı Sayın MUHAMMET KAYA, İl Başkan Yardımcısı Sayın ALİ ERORHAN, Sayın ÖZMEN ÖZDEMİR, Sayın MURAT ÇETİNKAYA olası bir REFERANDUMA HAZIR olduklarını söylediler.
İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR geçtiğimiz Pazar günü EFLANİ İLÇE DANIŞMA KURULU Toplantısını yaptıklarını söyledi ve Danışma Kurulu Toplantısından sonra Partililer ile sohbet ettiklerini anlattı.
EFLANİ’YE YATIRIM GETİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATTI.
EFLANİ Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL ile AK Parti İlçe Başkan ve Yöneticileri ile “NELER YAPILABİLECEĞİ ÜZERİNDE..” görüş alışverişinde bulunduklarını anlattı.
Özellikle HAYVANCILIK SEKTÖRÜNE yönelik bir düzenleme yapılabileceğinden söz etti Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve bu anlamda ET BALIK KURUMU ile temas kurulmasının yararlı olabileceğini söyledi.
ET-BALIK KURUMU ile Karabük Üniversitesi işbirliği zemini yaratılabilirse çok verimli sonuçların alınacağını anlattı Sayın SAYLAR ve bu arada ARAP TURİSTLERİN getirilmesi noktasında ise Başbakanlığın ilgili biriminden yararlanılabileceğini anlattı.
ARAP TURİSTLER EFLANİ İLÇEMİZE GETİRİLEBİLİRLER Mİ..?
Getirilmeleri halinde gerekli ALT YAPI sorunu çıkar mı..?
Sanıyoruz herhangi bir sıkıntı çıkmaz..
EFLANİ İLÇESİ geri gidişini, küçülmesini durdurmak zorunda ve buna yönelik bir planlama dönemine girilmesinin yararlı olacağını Sayın TİMURÇİN SAYLAR’DA kabulleniyor..
Gelişmelerin umut verici odlunu anlattı..

KARABÜK’ÜN ESKİPAZAR-EFLANİ-YENİCE İLÇELERİ ÇOK AMA ÇOK CİDDİ POTANSİYELLERE SAHİP, SAFRANBOLU ZATEN KENDİNİ AŞTI..
Dün AK Parti içinde Siyaset yapan İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile birlikte Sayın MUHAMMET KAYA, Sayın ALİ ERORHAN, Sayın ÖZMEN ÖZDEMİR, Sayın MURAT ÇETİNKAYA ile uzunca bir süre sohbet ettik.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR Eflani İlçe Danışma Kurulu Toplantısını yaptıklarından söz etti, daha sonra EFLANİ için neler yapılabilir olayını konuşurken “GERÇEKÇİ PLANLAMALAR YAPILMASINDAN..” söz açıldı..
Örneğin ESKİPAZAR İlçesi TERMAL TURİZM noktasından HADRİANAPOLİS ANTIK Kentine kadar uzanan bir TURİZM potansiyeline sahip ve İSMETPAŞA OSB ise İLÇENEN Sanayi geleceğinin işareti.
EFLANİ müthiş bir HAYVANCILIK POTANSİYELİNE ve GELECEĞİNE Sahip, bunun yanına HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU ikame edilebilirse çok önemli bir geleceği yakalayabilir..
YENİCE İlçesi ile AK Parti İlçe Başkanı Sayın YILMAZ KIRIK’IN gündeme getirdiği AĞAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ve KOZMETİK-İLAÇ Sanayi üzerinde yoğunlaşabilirse sanıyoruz mesafe alacaktır.
SAFRANBOLU zaten DÜNYA MİRAS KENTİ olmuş, kendisini aşmış bir İlçemiz ve bir tek OVACIK çok fazla potansiyele sahip gibi görünen bir İlçemiz olmaktan uzak..
İYİ PLANLAMALARLA KARABÜK BİRÇOK ALANDA PATLAMA YAPABİLİR, ancak iyi, akılcı planlamalarla bu gerçekleşebilir, yoksa ATIN ÖNÜNÜ ET/İTİN ÖNÜNE OT KOYAR GİBİ planlamalarla bir yere varılamaz elbet.
Sayın TİMURÇİK SAYLAR ve arkadaşları ince planlamalar yapıyorlar..
Dileriz Karabük bunu başaracaktır.

587

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler