12.7 C
Karabük
2 Mayıs Perşembe 2024

Her Telden (8.Eylül.2015)

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN AHMET ERORHAN “BİZİ İKTİDAR YAPAN KURULUŞ FELSEFEMİZDİ..
AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı Sayın AHMET ERORHAN “BU PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPAN KURULUŞ FELSEFEMİZDİ. HALKIMIZ KURULUŞ FELSEFEMİZE HEP/HER ZAMAN DESTEK VERMİŞTİR…” dedi.
Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulunan Sayın AHMET ERORHAN, AK Parti ne zaman ki “FABRİKA AYARLARINDAN, DİĞER BİR DEYİMLE KURULUŞ FELSEFESİNDEN TAVİZLER VERMEYE BAŞLADI, SEÇMEN 7 HAZİRANDA PARTİYİ UYARDI..” tespitlerinde bulundu.
Kendisinin AK Partinin KURULUŞ DÖNEMLERİNDEN bu yana AKTİF BİÇİMDE hareketin içinde olduğuna işaret eden Sayın AHMET ERORHAN Karabük Milletvekili Aday/Adaylığı sırasında gerek AK Partililerden, gerekli Karabüklülerden çok yakın ilgi gördüğünü söylüyor.
“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM..” diyor.
Ülkenin şu sıkıntılı günlerinin aşması için “BİR PARTİNİN TEK BAŞINA İKTİDAR OLMASININ..” önemine işaret eden Sayın AHMET ERORHAN “AK PARTİ DIŞINDA, HİÇBİR PARTİNİN TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAK GİBİ BİR ŞANSI YOK..” görüşlerine yer veriyor.
“BU SIKINTILARI, TEK BAŞINA İKTİDARA GELEN BİR AK PARTİ ÇÖZEBİLİR. BİZ BUNUN İÇİN GECE/GÜNDÜZ ÇALIŞMAK VE ÜLKEYİ DÜZLÜĞÜ ÇIKARTMAK ZORUNDAYIZ..” diyen Sayın AHMET ERORHAN bunun için çalışmak zorunda olduklarına işaret ediyor.
Karabük İl ve İlçe Teşkilatları ile yaptığı görüşmeleri anlatan Sayın AHMET ERORHAN “TEŞKİLATLARIMIZ ÇOK KALİTELİ İSİMLERDEN KURULMUŞ. GÖREVLERİNİN NE KADAR AĞIR,SORUMLULUK İSTEDİĞİNİ BİLEN KADROLARIMIZ VAR..” diyor.
Çok çalışkan, üretken verimli Belediye Başkanlarına sahip olmaktan büyük mutluluk duyduklarına değiniyor ve bütün Belediyelerin halkın 24 saat hizmetinde olduğuna vurgu yapıyor.
Sayın AHMET ERORHAN dolu/dolu bir Siyasetçi gerçekten..

MHP MİLLETVEKİLİ SAYIN DURMUŞ YALÇIN “YENİDEN ADAY OLDUM VE BAŞVURUMU GERÇEKLEŞTİRDİM..”DİYOR..
7 HAZİRAN Genel Seçiminde MHP Karabük Milletvekili Seçilen Sayın DURMUŞ YALÇIN yeniden ADAY/ADAYLIĞI başvurusunu yaptı ve aday/adayı olacak/olmayacak tartışmasını bitirdi.
ŞİMDİ TOP MHP GENEL MERKEZİNDE..
7 HAZİRAN Genel Seçiminden bu yana KAÇ GÜN GEÇTİ ve MHP Genel Merkezi Sayın DURMUŞ YALÇIN’I ne ile değerlendirecek acaba, yıllar sonra MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞ gelmiş, diğer Milletvekilleri gibi hiçbir çalışması olmamış.
“SİZ İYİ MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTINIZ. VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİNİZ..” diyerek yeniden değerlendirme imkanı yok,zira hiçbir Milletvekili gibi Sayın DURMUŞ YALÇIN’DA çalışma imkanı bulamadı.
Veya “KARDEŞİM DÖNEMİNİZ İÇİNDE ÇOK CİDDİ PARTİSEL YALPA YAPTINIZ, PARTİYİ ZORA SOKAN, KONUŞMA VE EYLEMLERDE BULUNDUNUZ. SİZİ BİRAZ DİNLENDİRELİM..” denilecek herhangi bir şeyde olmadı.
Öte yandan Sayın MUSTAFA DURSUN temelden gelen bir ÜLKÜCÜ, bu anlamda ÜLKÜCÜ HAREKETİN yetiştirdiği bir Siyasetçi, ağzı laf yapıyor, Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN gibi bir Siyasetçinin memleketinde Belediye Başkanlığı kazanmış bir isim.
MHP Genel Merkezi Sayın MUSTAFA DURSUN’A ne diyecek..
Sayın OSMAN AYDIN yine BU HAREKETİN İÇİNDEN gelen bir isim..
Sayın MUSTAFA ÖZATA, Yerel seçimi kıl payı kaybetmiş bir isim..
Sayın AYHAN AKBAŞ 7 Haziran Genel Seçimine ADAY OLARAK girmiş bir isim ve MHP Genel Merkezi Aday değerlendirmesi yaparken gerçekten çok zorlanacak gibi görünüyor.
Bakalım nasıl bir liste ile çıkacak MHP Genel Merkezi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARININ BAŞVURU SÜRESİ DÜN AKŞAM SAAT 17.00 İTİBARI İLE DOLDU …
1 Kasım Genel Seçimleri için CHP Milletvekili Aday/Adaylarının BAŞVURU SÜRESİ dün akşam saat 17.00 itibarı ile sona erdi ve Resmi açıklama bugün/yarın yapılacak mutlaka.
KARABÜK’TE KİMLER BAŞVURU YAPTI..
CHP Karabük Milletvekili olmak için Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL İl Başkanlığı görevinden istifa etmişti, Eğitimci GÜLSÜM BENİÇ noktasında verilen bilgiler var ancak, Sayın BENİÇ henüz bir açıklama yapmadı.
Sayın GÜLSÜM BENİÇ CHP Milletvekili Adayı olacak şeklinde bilgiler var, ancak henüz ne CHP, ne de Sayın GÜLSÜM BENİÇ bu nokta da bir açıklama yapmadı.
CHP İÇİNDE BAŞKA ADAY/ADAYLARI KİMLER.?
Sanıyoruz,bu konuda, bugün/yarın CHP Adına resmi bir açıklama yapılır herhalde, aslında CHP Karabük Milletvekili Aday/Adaylığı için daha fazla sayıda başvuru bekleniyordu.
Sayın HASAN GEMİCİ ve Sayın ERDOĞAN DİNÇEL isimleri gündeme gelince, niyetinden geçirenlerin biraz geride kalmış olması ihtimalinden söz eden çevreler var.
CHP İÇİNDE BUGÜNLERDE BİR AÇIKLAMA YAPILIR.

HAKKARİ DAĞLICA VEYA DİYARBAKIR VEYA HERHANGİ BİR İL/İLÇE ŞEHİT HABERLERİ İNSANIN İÇİNİ YAKIYOR..
8 HAZİRAN Tarihinden bu yana,çok önemli gelişmeler yaşanıyor ve TIRMANAN/TIRMANDIRILAN TERÖR sürekli can alıyor,kan döküyor, insanın için yanıyor.
NE OLACAK BU İŞİN SONU DERSİNİZ..?
Dün DAĞLICA KARAKOLUNA YAPILAN BASKIN..
ŞEHİT DÜŞEN SUBAY, ASTSUBAY, ER, ERBAŞLAR..
Ne olacak bu işin sonu..?
ŞEHİT OLAN POLİS MÜDÜRLERİ, POLİSLER..
Ne olacak bu işin sonu..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN çok çarpıcı bir açıklamada bulundu ve “ÇÖZÜM SÜRECİNDE SİLAH DEPOLANMIŞ SİLAH DEPOLAMIŞLAR..” şeklinde ifadeler kullandı
İYİ DE, BU ÜLKENİN İSTİHBARATI NE YAPMIŞ O ARADA.
Ne olacak bu işin sonu..
Çocuğu, kardeşi, eşi, oralarda asker polis olanları bir düşünün..

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “BİZ İKTİDARA VE KARABÜK’Ü 2-0 KAZANMAYA TALİBİZ..” DİYOR..
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile geçtiğimiz günlerde uzunca bir süre sohbet ettik “KARABÜK’Ü 2-0 ALACAĞIZ.GELEN KAMUOYU ANKETLERİ BUNU GÖSTERİYOR..” görüşünde.
Sayın SAYLAR bunları söylerken “ALLAH AŞKINA BİR BAKIN. CHP ve MHP BİZ TEK BAŞIMIZA İKTİDAR OLACAĞIZ GİBİ BİR ŞEY SÖYLÜYOR MU. BÖYLE BİR UMUTLARI VAR MI..” şeklinde sorular soruyor.
AK Partililer bu dönem KAPI/KAPI GEZECEKLER, ayrıca sıkmadık el bırakmayacaklar gibi bilgiler veren Sayın TİMURÇİN SAYLAR 2-0 yapacakları ihtimaline kesin gözü ile bakıyor.
“GELEN ANKETLERDEN BUNU ANLIYORUZ..” diyor.
Aday/Adayları hakkında çıkartılmak istenen söylentilere çok şiddetle tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR, Parti kadrolarından bu tür söylentilerin çıkamayacağına işaret ediyor.
“DIŞ KAYNAKLAR BUNLARI TETİKLİYOR GALİBA..” dedi.
“ANCAK, KİMSE BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZ..” dedi.
“KİM NE YAPARSA YAPSIN,SONUÇ 2-O OLACAKTIR..” diyor

KARABÜK’ÜN YETERİNCE DEĞERLENDİREMEDİĞİ, KIYMETİNİ/DEĞERİNİ BİLEMEDİĞİ DEV ŞAİR CİNAZOĞLU….
Karabük’ün yeterince değerini bilemediği,kıymetini,güçlü sanatını değerlendiremediği DEV ŞAİR HÜSEYİN AVNİ CİNAZOĞLU hakkın rahmetine kavuştu.
ŞİMDİ GÖZYAŞI DÖKEN ÇOK.
ŞİMDİ ÜZÜLEN “BÜYÜK ŞAİRDİ..” DİYEN ÇOK.
Yıllar önce, KARABÜK’TE YILIN SANATÇISI seçimi yapılıyordu,biz oyumuzu Rahmetli HÜSEYİN AVNİ CİNAZOĞLU’NDAN yana kullandık ama olmadı.
BİR BAŞKA DEV SANATÇIMIZ KAZANDI.
Karabük’te ŞİİR DENİLDİĞİ zaman güçlü isimler vardır, GÜÇLÜ ŞAİRLER vardır, ancak,Karabük’te şiir denildiğinde akıllara hemen gelen ÜÇ İSİM VARDIR..
Rahmetli İBRAHİM YILDIZ
Rahmetli HÜSEYİN AVNİ CİNAZOĞLU.
Allah ömrünü uzun etsin Sayın TAHSİN ŞENTÜRK..
Sevgili Kardeşimiz, dostumuz Sayın TAHSİN ŞENTÜRK müthiş bir Şairdir, kelimelerle dans eder, duygu Dünyası çok geniş bir insan olduğu için SANATIN içinde hep vardır, hep olacaktır.
KARABÜK BU İSİMLARİ YETERİNCE TANITAMADI..
Ne yazık ki, bunu hiç birimiz yapamadık.
Sevgili HÜSEYİN AVNİ CİNAZOĞLU yaşamı ile şiirleri ile toplumsal tutumu ile çok önemli bir isimdi ve çok önemli bir isim olarak aramızdan ayrıldı gitti.
NURLAR İÇİNDE UYUSUN.

AK PARTİ BÜYÜK KONGRESİ CUMARTESİ GÜNÜ ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR VE YENİ KADROLAR ŞEKİLLENECEK..
AK Parti BÜYÜK KONGRESİ bu cumartesi günü çalışmalarına başlayacak ve şu ana kadar Sayın AHMET DAVUTOĞLU’NUN dışında bir başka Genel Başkan Adayı görünmüyor.
YÖNETİM KADROLARI NASIL YAPILACAK..?
Bilindiği gibi ÜÇ DÖNEMLİKLER için bir dizi yeni gelişme sağlanmıştı ve o gruba girenlerin bir bölümü, HAKLARI OLMASINA karşılık MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI için başvuruda bulunmamışlardı.
PARTİ KADEMELERİNDE GÖREVLER VERİLEBİLİR deniliyor.
PARTİ BU İSİMLERE TESLİM EDİLİR GÖRÜŞLERİ VAR.
Bilindiği gibi KARABÜK MİLLETVEKİLLİĞİ DE yapmış olan Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Milletvekilli için Aday olmadı,ancak,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN çapında ki bir SİYASETÇİNİN,AK Parti tarafından gözardı edilemeyeceğini öne süren çok sayıda insan var.
Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN başta olmak üzere birkaç deneyimli isime ADAY OLMALARI için baskı yapabilir görüşünde olan çevrelerde var.
BÜYÜK İLLERDEN BİRİSİNDEN ADAY YAPARLAR diyen geniş bir çevre var ve eğer Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden Milletvekili olacaksa,keşke Karabük Milletvekili olsa.
KARABÜK SİYASETEN ÇOK GÜÇLÜ OLURDU..

SİYASİ PARTİLER 1KASIM GENEL SEÇİMİNE “PARASIZ GİRECEKLER VE HENÜZ 7 HAZİRAN SEÇİM BORÇLARI…!!”
Maliye Bakanlığı SİYASİ PARTİLERE verilmesi gereken HAZİNE YARDIMLARINI 7 Haziran Genel Seçim öncesinde verdiği için,yeni yardım verilmeyeceğini açıkladı.
PARTİLER 1 KASIM SEÇİMLERİNE PARASIZ GİRECEK.
Hatta BİRÇOK PARTİNİN 7 Haziran Genel Seçimi öncesinden kalan BORCU OLDUĞU gibi haberler bile dolaşıyor ortalıkta ve Parti GENEL merkezlerinin bunları temizlemekle meşgul olduğunu söyleyenler var.
ALLAH MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA KOLAYLIK VERSİN.
Zira BÜTÜN YÜK ADAYLARIN CEBİNE BİNECEKTİR.
Bu arada PARTİ GENEL MERKEZLERİNİN finansman bulabilmek için ZENGİNLERİN KAPISINA dayanacağı belli,bu arada BANKA KREDİSİ peşine düşen ve alacakları HAZİNE YARDIMINI teminat gösterecek Partilerde olacaktır.
PARTİLERDE KESİNLİKLE PARA YOK.
Bırakın parası olan SİYASİ PARTİLERİ bir kenara,BAZI PARTİLERİN 7 Haziran Genel Seçimlerinden borçlu çıktıkları bile besbelli,bunları ödeyebilmek için çalıştıkları besbelli.
O nedenle PARTİLER PARALI ADAYLARI TERCİH EDERLER Mİ..?

774

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler