14.1 C
Karabük
4 Mayıs Cumartesi 2024

Her Telden (17.Ağustos.2015)

BİR DÖNEMİN “HEYKELİ DİKELMELİ..” DENİLEN “KAHRAMAN SAVCILARI İÇİN..” “KAÇMADILAR/KAÇIRILDILAR..” SÖZÜ
Türkiye ne hale geldi yarabbi, bir dönemin “HEYKELİ DİKİLMELİ..” denilen “KAHRAMAN SAVCILARIMIZ..” denilen, “İTALYANIN TEMİZ ELLER SAVCILARINDAN BİLE KAHRAMAN..” gösterilen üç Ünlü Savcı ortalıktan kayboldular..
KAÇTIKLARI SÖYLENİYOR..
Bu iddialara karşılık olarak, geniş bir çevre ise “ÇOK ŞEY BİLİYORLARDI. YARGILANMALARI SIRASINDA KONUŞURLAR, ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNURLAR, O NEDENLE KAÇIRILDILAR, KAÇMALARI TEMİN EDİLDİ..” gibi değerlendirme yapıyor..
Ülkemiz ERGENEKON/BALYOZ/ODA TV gibi yakın tarihin çok önemli DAVALARINA TANIK OLDU, davaların Savcıları konumunda olan ÜÇ İSİM şu an YURTDIŞINA KAÇTI iddiaları var.
BU NASIL BİR GARABETTİR YARABBİ..
O süreçte, birçok subay, astsubay veya suçlanan kişi YURTDIŞINDAN kendi istekleri ile gelip, ifade verdiler, tutuklandılar ve yıllarca hapiste yattılar, onları cezaevine gönderen isimlerin başında gösterilen Savcılar ise YURTDIŞINA VOLTA OLDULAR..
“HUKUK HERKESE LAZIM OLUR..” SÖZÜ NE KADAR DOĞRU..
Demek ÜÇ SAVCI, ister kaçmış olsunlar, isterse konuşmasınlar diye kaçmalarına göz yumulmuş olsan, HUKUKA GÜVENMEDİLER, öyle sanıyoruz ki, ÜLKE HUKUKU, KENDİLERİNİN UYGULADIĞI, ileri sürülen, KEYFİLİKTE CEREYAN EDİYOR..
DÜN KAHRAMANDILAR, BUGÜN KAÇAKLAR..!!
Ne günlere kaldık yarabbi..

“AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI’NIN ATAMASI YAPILMIŞ,GENEL MERKEZ ONAYLAMIŞ MI, PARTİ İNTERNET SİTESİ..”
Geçmiş yıllarda, AK Parti’nin İÇ İŞLEYİŞİ ile ilgili bir yazı yazsak, gözler hemen, o zaman ki İŞYERİ KOMŞUMUZ ve çok sevdiğimiz kardeşimiz Sayın BÜLENT YAŞAR ismine çevrelirdi.
Sevgili BÜLENT YAŞAR kardeşimiz bize bilgi veriyor gibi algılanırdı, biz de, o nedenle birçok konuyu çok fazla yazmaz, üzerine fazla gitmezdik ancak gerek Sayın BÜLENT YAŞAR’IN çok günahının alındığını biliyoruz.
Şimdi de, aynı bir durum var sanki.
Biz, AK Parti MEDYA SORUMLUSU Sayın ALİ ERORHAN kardeşimizi gerçekten çok severiz ve Karabük’te uğradığımız ender işyeridir ve Sevgili Kardeşimiz sıkıntıya girmesin düşüncesi ile birçok konunun üzerine gitmemeye gayret ederiz.
Ne Sevgili BÜLENT YAŞAR’DAN, ne de Sevgili ALİ ERORHAN kardeşimizden AK Parti iç işleyişi ile ilgili, tek ama tek, olumsuz bilgi almamışızdır, hep olumlu şeyler duymuşuzdur..
Şimdi bir MERKEZ İLÇE olayı var..
Bize bilgi veren AK Partili kardeşler “ABİ İSTERSEN SOR, GENEL MERKEZ Sayın MUHAMMET KAYA’NIN ATAMASINI RESMEN YAPMIŞ MI..? PARTİ İNTERNET SİTESİNDE KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI KİM GÖRÜNÜYOR..?” diye sordular..
“İL TEŞKİLATININ BU ATAMAYI KESİNLEŞTİRECEK GÜCÜ MÜ YOK. GENEL MERKEZ DE ÖYLE BİR GÜÇ SAHİBİ Mİ DEĞİL , YOKSA, SOYADI YÜCE OLAN, EMEKLİ BİR BÜROKRAT ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMA MI VAR..” olayını gündeme getirdiler..
Sayın MUHAMMET KAYA gerçekten tertemiz, mükemmel, bir isim..
Aylardır VEKALETEN görev yapıyorsa, kendisine haksızlık ediliyor.

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “KARABÜK TEŞKİLATLARI OLARAK ERKEN GENEL SEÇİME HAZIRIZ..”
AK Parti İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,geçtiğimiz Cuma günü Parti Lokalinde bir BASIN TOPLANTISI düzenlediler, Partinin 14 KURULUŞ GÜNÜ hatırlatıldı ve GENEL SEÇİM üzerinde duruldu.
“AK PARTİ 14 YILIN,13 YILINI İKTİDAR OLARAK GEÇİRDİ..”
“BU SÜRE İÇİNDE, BÜYÜK HİZMETLER YAPTI..”
Sayın TİMURÇİN SAYLAR bu konulara ilişkin bilgiler verdi, açıklamalarda bulundu ancak esas açıklaması ERKEN GENEL SEÇİM üzerine oldu elbet..
“KARABÜK TEŞKİLATLARI OLARAK, ERKEN GENEL SEÇİME HAZIRIZ..” dedi Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve doğrusu isterseniz, şu an itibarı ile KARABÜK ÖZELİNDE yapılacak bir ERKEN GENEL SEÇİME en hazır parti olarak görülüyorlar.
DİĞER PARTİLER, HENÜZ TATİL ANLAYIŞINDAN ÇIKAMADILAR.
MHP TEŞKİLATLARI SESSİZ.
CHP TEŞKİLATLARI İSE KONGRELERİNE ODAKLANMIŞLAR..
Sayın SAYLAR “HEDEF KARABÜK’Ü 2-0 KAZANMAK..” diyor..
7 HAZİRAN ÖNCESİNDE DE BU HEDEFİ KOYMUŞLARDI..
Ne yazık ki HEDEFLEDİKLERİNİ BULAMADILAR..

AK PARTİ İÇİNDE ÜÇ DÖNEM ŞARTI,ERKEN GENEL SEÇİM İLE BİTİYOR MU/BİTMİYOR MU VE SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN
AK Parti içinde ÜÇ DÖNEM şartı, BU GENEL SEÇİM İLE BİTİYOR MU/BİTMİYOR MU, konu henüz açıklığa kavuşmadı ve öyle sanıyoruz ki EYLÜL AYINDA YAPILACAK BÜYÜK KONGRE DE netlik kazanır.
BU KONU KARABÜK İÇİN HAYLİ ÖNEMLİ.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN üç dönem kuralı nedeni ile Milletvekili olmadı, eğer AK Parti Tüzüğünde yer alan ÜÇ DÖNEM şartı olası bir ERKEN GENEL SEÇİMDE kalkarsa Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Milletvekili Adayı olacaktır.
DİLERİZ KARABÜK ADAYI OLUR..
Bu konuda olayın bir başka yönü ise, Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN, kendisini bloke eden “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLURSA, BENDE ADAY OLURUM..” yolunda ki sözü/sözleri.
AK PARTİ Tüzüğünde yer alan ÜÇ DÖNEM ŞARTI eğer devam ederse Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden Aday olamıyor, bu şart kaldırılırsa Aday olacak Sayın ŞAHİN.
EĞER Sayın ŞAHİN Karabük Milletvekili Adayı olursa, Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE Milletvekili Adayı olacak ve bunun sonucu KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA yeni bir isim getirecek..
OLAYLAR BİR/BİRİNİ TETİKLEYECEK demektir..
ÜÇ DÖNEM ŞARTI KALKAR MI/KALKMAZ MI..?

ERKEN GENEL SEÇİM İHTİMALİ YÜZDE 99 ORANINA VARDI VE HASTANE/HASTANELER KONUSU GÜNDEME GELİR..!!
ERKEN GENEL SEÇİM ihtimali yüzde 99 civarına çıktı ve öyle sanıyoruz ki böyle bir SEÇİM sırasında Karabük SİYASETİ yine kaç YEREL ve GENEL SEÇİMDİR tartıştığı HASTANE/HASTANELER olayını tartışacaktır.
KARABÜK’TE BİR DEVLET HASTANESİ YOK..
Eğer bir DEVLET HASTANESİ olsa, KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi gerçek işlevine dönecek, çok daha verimli, çok daha başarılı işlere imza atacaktır.
AFİLİASYON SİSTEMİ UYGULANIYOR..!!
Düşünün ki bu HASTANE YÖNETİCİSİ/BAŞHEKİMİ bir yandan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE bağlı iken, öte yandan da KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ’NE bağlı çalışıyor.
KARABÜK kaç YATAKLI BİR HASTANE SİSTEMİNDEN, şu an itibarı ile KAÇ YATAĞA DÜŞTÜ, bu olay GENEL SEÇİM sırasında mutlaka gündem olacak ve acımasızca eleştiriler yapılacaktır..
Keşke bir DEVLET HASTANESİ yapılsa Karabük’e..?
Bu çok ama çok büyük bir ihtiyaç..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ,İL BAŞKANI VE EMEKLİLER DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI,TOKİ BAŞKANINA ZİYARET
TOKİ Emekliler için KONUT YAPMAYI Planlıyor ve bunun için Ülkenin birçok yerinde İNŞAAT FİRMALARI emeklilerin peşine düşmüş durumda..
ELLERİNDEN TALEP FORMU ALIYORLARMIŞ.
Olayın bu noktasında EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBESİ atik davrandı ve EMEKLİLER için KONUT YAPIMI Noktasında ciddi bir girişim başlattı.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ, İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT Ankara da TOKİ Başkanını ziyaret ettiler.
OLUMLU İZLENİMLERLE AYRILDILAR.
Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT, bu nokta da Karabük Valisi Sayın ORHAN ALİMOĞLU ile Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DEN DE büyük destek gördüklerini söylüyor.
KİRA ÖDER GİBİ KONUT ALACAKMIŞ EMEKLİ.
Bu proje dileriz gerçekleşir ve EMEKLİLERDEN isteyenler BİRER KONUT SAHİBİ olurlar, tabi bu durum BİR DİZİ YERİ çok fazla sevindirmeyecektir.
KONUT YAPÇILARI,SAT /YAPCILARI Örneğin.
Zaten işlerin durgunluğundan yakınıyorlar bu çevreler,Şimdi devreye EMEKLİLER Derneği de girerse,durum çok daha sıkışık bir hale gelebilir.
BEKLENTİSİ BİLE PİYASALARI ETKİLER,BU PROJENİN.
Dileriz gerçekleştirilir.

ERKEN GENEL SEÇİM “KARABÜK’TE NASIL SONUÇLANIR ACABA..?” AK PARTİ 2-0 DİYOR, MHP-CHP NE DİYOR DERSİNİZ
ERKEN SEÇİM İHTİMALİ çok ama çok güçlendi,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU en güçlü, hatta tek seçenek olarak, ERKEN SEÇİMİ gösterdi.
ERKEN SEÇİM NASIL SONUÇ VERİR DERSİNİZ..?
Kimi çevreler AK Parti 7 Haziran günü aldığı OY ORANINI yeniden yakalayamaz gibi bir görüş dile getirirken, kimi çevreler ise AK Parti oylarını yüzde 42-43 bandında gösteriyor.
Erken Genel Seçim, BİR PARTİYİ TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRMEZSE ne olacak acaba, o zaman yeniden bir SEÇİM DAHA MI olur yoksa KOALİSYON MU kurulur.
Örneğin AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR 7 Haziran öncesinde söylediğini,YİNE/YENİDEN SÖYLÜYOR ve Seçimi Karabük özelinde 2-0 yapacaklarını açıklıyor.
Sayın SAYLAR “AK PARTİ 2-0 ALIR..” diyor..
CHP BU ANLAMDA HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPMIYOR..
MHP BU ANLAMDA BİR AÇIKLAMA YAPMIYOR..
AK PARTİ Erken Genel Seçim de Karabük’ü 2-0 yapabilir mi..?

AK PARTİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KURDUĞUNDA, REKTÖRLÜĞÜ PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL DEĞİL DE…
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ, AK Parti İktidarlarının KARABÜK’E YAPTIKLARI çok önemli bir hizmettir, bu olayı ÜNİVERSİTE kurmak kadar, REKTÖR ATAMASI noktasında da ele almak gerekir.
AK PARTİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KURMUŞTUR.
REKTÖRLÜK GÖREVİNE DE, Dönemin CUMHURBAŞKANI Sayın ABDULLAH GÜL Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I atamış ve ÇARKIN DİŞLİLERİ yerli/yerine oturmuştur.
Eğer KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlük görevine Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL yerine, bir başka isim getirilmiş olsaydı, net biçimde söylüyoruz KARABÜK BUGÜN Kİ HALİNİN ÇOK GERİSİNDE OLURDU..
İsteyen gider ZONGULDAK’A-BARTIN’A-KASTAMONU’YA-ÇANKIRI’YA-SİNOP’A ve daha birçok ÜNİVERSİTEYE bakar, oralardan aldığı bilgileri/izlenimleri KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ile kıyaslar..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ emsallerine FARK ATACAK kadar gelişti/büyüdü,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ gelişip/büyürken KARABÜK aynı oranda gelişmeye/büyümeye başladı.
Karabük’ün en büyük şansı Rektör Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL olmuştur, bunu KARABÜK’TE YAŞAYAN İNSANLARIN 7 DEN,70 E BİLDİĞİNİ TAKDİR ETTİĞİNİ DE söylemek gerek.
Karabük insanı Sayın UYSAL’I sever/takdir eder/inanır/güvenir..
Olayın bu yönü KARABÜK’ÜN NET BİR GERÇEĞİDİR..

CHP ERKEN GENEL SEÇİM NOKTASINDA “ÜÇ AYRI SEÇENEK ÜZERİNDEN HANGİSİNİ TERCİH EDER..” SORUSU VAR..
CHP Olası bir ERKEN GENEL SEÇİM için üç ayrı seçenek üzerinde duruyor sanıyoruz ve bu üç seçenek MİLLETVEKİLİ LİSTESİ belirlemesine yönelik gündeymiş.
MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÖNSEÇİM İLE BELİRLENECEK.
ADAYLAR GENEL MERKEZ TARAFINDAN BELİRLENECEK..
7 HAZİRAN ÖNCESİNDE Kİ LİSTELER İLE YOLA DEVAM..
Bu üç seçenekten bizce,henüz tarih belli olmamakla birlikte,SEÇİM DAR BİR SÜRECE girdiği gerekçesi ile MİLLETVEKİLİ LİSTESİ Genel Merkez tarafından belirlenecek..
YANİ MERKEZ YOKLAMASI YAPILACAK..
CHP Karabük Milletvekili Aday Listesi nasıl olabilir diye araştırdığınızda ise ÖNSEÇİM ile ayrı isimlerden,MERKEZ YOKLAMASI ile ayrı isimlerden söz edildiğini rahatça görüyorsunuz.
Gerçi CHP ŞU AN İLÇE KONGRELERİNE ODAKLANMIŞ..
MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ ÜZERİNDE DURAN ÇOK AZ..
İlçe Kongreleri kulisleri daha fazla konuşuluyor Parti içinde..

811

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler