23 C
Karabük
26 Nisan Cuma 2024

Karabük'te Uyuşturucu Mücadelesi

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever Karabük’te uyuşturucu ile mücadeleye 24 saat gece gündüz hiç durmaksızın devam ettiklerini söyledi.

Emniyet Müdürü Tezsever gazetecilerle birlikte gençlerin uyuşturucu için kullandıkları mahalle aralarındaki metruk bölgeleri inceledi.

Mahalle ve sokak aralarında yıllardır kullanılmayan yıkılmış çökmüş evlerin de emniyet ekipleri tarafından sürekli kontrol edildiğini belirten Tezsever; "Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını ve gördükleri an 155’i aramalarını istiyoruz ad ve soyadlarını bildirmelerine gerek yok yeter ki 155’i arasınlar" dedi.

Emniyet Müdürü Tezsever’in gazeteciler ile birlikte Karabük’ün çeşitli bölgelerinde yapılan incelemeler esnasında gelen "Esrar yakalandı" bilgi notunu da gazetecilerle paylaşan Tezsever; "Az önce ekiplerimiz Karabük’te 3 kilo 340 gram kubar esrar ve 56 kök hint keneviri yakalandı soruşturmaları devam ediyor, ayrıntıları görevli arkadaşlarımız size ulaştıracak" dedi.

Bilindiği üzere geçen yıl Karabük tarihinin en yüksek miktarda uyuşturucusu yakalanmıştı.
İhbar üzerine durdurulan hafif ticari araçta narkotik köpeği ‘Şila’ ile yapılan aramada, 21 kilo 585 gram eroin ele geçirilmiş, 2 kişi gözaltına alınmıştı.

 

5426

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler