19.3 C
Karabük
24 Nisan Çarşamba 2024

Karabükspor kutlamasında renkli anlar

PTT 1. Lig’in son haftasında Kardemir Karabükspor, Göztepe’yi deplasmanda devirerek bir yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig’e geri döndü: 1-2

Kardemir Karabükspor, İzmir deplasmanında Gökhan’ın golüyle geriye düşmesine rağmen pes etmedi. Çabuk toparlanan kırmızı-lacivertli ekip Zenke’yle rakip fileleri sarsınca devre eşitlikle sona erdi. 2. yarının başlarında sahne alan Murat’ın attığı gol Süper Lig’i müjdeledi.

PTT 1. Lig’de deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor, en önemli rakibi Alanyaspor’un Giresunspor’la 2-2 berabere kalmasının ardından Adanaspor’dan sonra Süper Lig’e yükselen ikinci takım oldu.

KARABÜKTE BAYRAM VAR

Kardemir Karabükspor’un bu başarısı ardından kentte adeta bayram havası esti.

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanı kutlamalar için hazırlandı. Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut’un takımı Kent Meydanına getireceği açıklandı. Karabüklüleler çoluk çocuk akın akın Karabük Kent Meydanını doldurmaya başladı.

Organizasyonda zaman zaman aksaklıklar olsa da Karabük’te kutlamalar renkli anlara sahne oldu.

Karabük’te yaşayan sığınmacı Iraklı, İranlı, Suriyeli, Afganlılar ile birlikte Kardemir’de çalışan Çinliler de kutlamalara katıldı.

Özel olarak hazırlanan "ŞAMPİYON Kardemir Karabükspor" otobüsü ile futbolcular ve yöneticiler kent merkezinde taraftar eşliğinde tezahüratlarla konvoy olarak tur attı.

2575

Bizi Takip Edin!

19,607BeğenenlerBeğen
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol

Diğer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

19,607BeğenenlerBeğen
1,501TakipçilerTakip Et
2,093TakipçilerTakip Et
1,445AboneAbone Ol
spot_img

Diğer Haberler